koulouri Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Παραγγειλα κατι μπλουζες απο το ioffer και ενω εχω τις ιδιες αγορασμενες απο Ελλαδα ( και φοραω medium )μεχρι και το large που μου εστειλε, μου ειναι μικροσκοπικο!Με ποια εταιρια μπορω να τα στειλω πισω για να μην χρεωθω πολυ;;Επισης αυτο μου ειπε οτι αυτου θα του κοστισει 25$ να μου τα ξαναστειλε, ενω ολη η παραγγελεια ( 3 μπλουζακια )ειχε 80$
gsisr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Έχω μια παραγγελία από Κίνα και σήμερα είναι η 44η μέρα που δεν ήρθε. Άνοιξα case στο eBay τη Τρίτη αλλά ο πωλητής δεν απάντησε ακόμα..να ανοίξω και dispute στο PayPal;τι γίνεται αν ανοίξω dispute και μου δώσει refund απ το case η πάρω refund απ το PayPal και δεν έχει απαντήσει στο case;
koulouri Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 δε μπορείς να ανοίξεις και στο PayPal αφού έχεις ανοίξει στο ebay.. δοκίμασε και μόνος σου και θα δεις ότι θα σου πει πως αφού έχεις ανοίξει στο ebay δε μπορείς να ανοίξεις και στο PayPal 1
gsisr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Σ ευχαριστώ!οπότε υποθέτω θα μου τα γυρισουν από eBay αν δεν απαντήσει..
NikosKallithea Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Σ ευχαριστώ!οπότε υποθέτω θα μου τα γυρισουν από eBay αν δεν απαντήσει.. Οχι Γραφει μια ημερομηνία εκει, μεχρι αυτην πρέπει να το προχωρήσεις σε διεκδίκηση, αλλιως κλείνει μονο του υπερ του πωλητή 1
koulouri Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 δεν μπορεις να κανεις dispute παντως και στα 2...μου ετυχε πριν 2 βδομαδες
gsisr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Οχι Γραφει μια ημερομηνία εκει, μεχρι αυτην πρέπει να το προχωρήσεις σε διεκδίκηση, αλλιως κλείνει μονο του υπερ του πωλητή Ώπα αφού έχω ανοίξει case αν ο πωλητής δεν απαντήσει η case δεν είναι υπέρ μου; Edit:τώρα κατάλαβα τι εννοεις.. 1
Rafaellito Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Ψάχνε τα εκεί μέχρι να μπουν Ελλάδα http://www.17track.net/index_en.shtml οταν μπει ελλαδα θα μου το δειξει?γιατι τοσες μερες δεν εχει αλλαξει κατι.και στο σιτε των ελτα γραφει ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS το οποιο δεν ξερω τι σημαινει μπορει καποιος να μου πει ?
funbreaker Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 οταν μπει ελλαδα θα μου το δειξει?γιατι τοσες μερες δεν εχει αλλαξει κατι.και στο σιτε των ελτα γραφει ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS το οποιο δεν ξερω τι σημαινει μπορει καποιος να μου πει ? Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα 55-60 μέρες μετά την παραγγελία. Μάλλον δεν θα το παραλάβω ποτέ. Έχει γίνει refund αλλά καλά θα ήταν να παραλάβω τελικά για να μην το ξαναπαραγγέλνω και περιμένω και απλά να του ξαναστείλω τα λεφτά. Καλά αυτά τα δέματα που δεν έρχονται τι γίνονται? Τα κλέβουν κάποιοι?
petros_samurai Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μαγκες καλησπερα,η γυναικαρα μου θελει να κανει κατι πλεκτα και να τα πουλαμε μεσω ebay,γινεται αυτο?Και αν ναι που μπορω να βρω περισσοτερες πληροφοριες? 1
lak10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 μου εχει σταλει απο Αγγλια με Airmail ενα δεματακι απο τις 9/12 δεν εχει ερθει ακομα ειναι λογικο? μενω σε χωριο της Καστοριας
petros_samurai Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Εχει παντοφλα το βραδυ μαγκες,βοηθηστε....
malmsteen1984 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 μου εχει σταλει απο Αγγλια με Airmail ενα δεματακι απο τις 9/12 δεν εχει ερθει ακομα ειναι λογικο? μενω σε χωριο της Καστοριας λόγω εορτών όλα υπολειτουργούν. απ'το νέο χρόνο πριν κλείσει μήνα επικοινώνησε πρώτα με τον πωλητή και αν δεν απαντήσει τότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις...
orfeas26 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα,ενδιαφερομαι ν αγορασω το συγκεκριμενο ρολοι http://m.ebay.com/itm/281156276782?nav=SEARCH&sbk=1 Αλλα με προβληματιζει το γεγονος οτι ειναι απο Κινα και δεν ξερω αν ειναι αυθεντικο!Πως μπορω να μαθω αν αυτο ειναι αυθεντικο και επισης υπαρχει περιπτωση να πληρωσω τελωνειο?? (Εχω αγορασει αρκετα πραγματα απο το ebay μεχρι 45 ευρω και σχετικα μικρα πακετα!)
xranna Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα! Χρονια πολλά! Επειδη κανώ συχνα αγορές απο ebay, σκέφτομαι να νοικιασω μια ταχυδρομικη θυρίδα. Θεωρώ οτι με τη ταχυδρομικη θυριδα θα μειωθει ο κυνδινος να χαθουν τα δεματα. Ποια η γνωμη σας::: Επισης σκεφτομουν μηπως στο τελωνειο κανουν πιο προσεχτικο ελεγχο οταν βλεπουν σαν διευθυνση ταχυδρομικη θυριδα. Ακουω γνωμες... ευχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα