Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδες μια βοηθεια,πως λλαζω την χωρα για να αγοραζω ειτε σε δολλαρια αμερικης η αυστραλιας,καθως και την χωρα που βρισκομαι?θενξ

Δημοσ.

παιδες μια βοηθεια,πως λλαζω την χωρα για να αγοραζω ειτε σε δολλαρια αμερικης η αυστραλιας,καθως και την χωρα που βρισκομαι?θενξ

Η χρεωση γινετε στο original νόμισμα του καθε εβαυ και η μετατροπή απο την τράπεζα σου η το παυπαλ.

Δημοσ.

καλησπερα εχω παραγγειλει απο κορεα μια θηκη και βαζω στα ελτα το tracking number και μου βγαζει αυτο

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 11-12-2013 14:22

IPS

δηλαδη οταν φτασει ελλαδα θα μου λεει που ακριβως ειναι?μια βοηθεια γιατι δεν ξαναπαραγγειλει απο τοσο μακρια.ευχαριστω!

Δημοσ.

Να κάνω και γώ μία ερώτηση

Αν σε μία δημοπρασία δεν αναφέρεται κόστος μεταφορικών και επικοινωνήσεις με τον πωλητή και σου πεί πχ 10€,

όταν τελειώσει η δημοπρασία και ας πούμε την κερδίσεις σε ένα ποσό πχ 100€ τί γίνεται μετά? πως πληρώνεις περα απο το ποσό, τα συμφωνηθέντα για τα μεταφορικά?

Δημοσ.

καλησπερα εχω παραγγειλει απο κορεα μια θηκη και βαζω στα ελτα το tracking number και μου βγαζει αυτο

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 11-12-2013 14:22

IPS

δηλαδη οταν φτασει ελλαδα θα μου λεει που ακριβως ειναι?μια βοηθεια γιατι δεν ξαναπαραγγειλει απο τοσο μακρια.ευχαριστω!

Ψάχνε τα εκεί μέχρι να μπουν Ελλάδα

http://www.17track.net/index_en.shtml

Δημοσ.

Καλησπερα παιδιά!

Ελπιζω στη βοήθειά σας γιατι νιωθω χαμένη...

Λοιπον, 17/11 παραγγέλνω την παρακάτω θήκη και γινεται dispatched στις 19. Ευτυχως ειχε δωσει και tracking number ο τυπος αλλά απο τις 3 του μηνα εχει κολλήσει στο ΚΔ Θεσ/νικης.

Τι να κάνω;;;; Κλείνουν 30 μέρες αύριο...Παιζει να μου την εφαγε κανενας απο το ταχυδρομιο, αν και μεχρι τώρα δε μου εχει συμβει...;;

Να στειλω κανα μήνυμα στον πωλητή;;; Να ανοίξω dispute;;;;

wq9m.jpg

rwgu.jpg

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω κατι . Αγορασα κατι κατα λαθος απο ebay.de και δεν πληρωσα. Ζητησα ακυρωση πατωντας στο cancel item Και εστειλα mail στον πωλητη λεγοντας του πως δεν θα πληρωσω και πως θελω να ακυρωθει. Απο το ebay μου ειπαν να περιμενω απαντηση απο τον πωλητη. Υπαρχει περιπτωση να μου παρουν λεφτα απο την τραπεζα και να μην δεχθουν την ακυρωση;

Να βγάλω τα λεφτά που έχω στην χρεωστική μήπως τυχόν μου τα πάρουν μέσω paypal;

Δημοσ.

Παρε τα ΕΛΤΑ Τηλεφωνο δωσε το tracking number και ρωτα τους τι γινεται

Σε ευχαριστώ πολύ συμφορουμίτη The_Winner. :-D

Πηρα τηλ και τελικα το ειχαν εκει :mad: Ουτε ειδοποιητήριο δε μου έστειλαν! :mad: Καλά που μου εδωσαν tracking number....

Απο τις 3/12 ειχε ηδη φτασει στο καταστημα της περιοχης μου!

Δημοσ.

Για αυτό εδώ το αντικείμενο http://www.ebay.com/itm/130937992526?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

με κόστος αντικείμενου + μεταφορικά 12,36 ευρώ εκτιμάτε ότι μπορεί να μου ζητηθεί να πληρώσω ΦΠΑ?(αποστολή με USPS)

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω κατι . Αγορασα κατι κατα λαθος απο ebay.de και δεν πληρωσα. Ζητησα ακυρωση πατωντας στο cancel item Και εστειλα mail στον πωλητη λεγοντας του πως δεν θα πληρωσω και πως θελω να ακυρωθει. Απο το ebay μου ειπαν 1. να περιμενω απαντηση απο τον πωλητη. 2.Υπαρχει περιπτωση να μου παρουν λεφτα απο την τραπεζα και 3.να μην δεχθουν την ακυρωση;

Να βγάλω τα λεφτά που έχω στην χρεωστική μήπως τυχόν μου τα πάρουν μέσω paypal;

1. Να περιμενεις

2.Οχι

3.Αν δεν δεχτουν θα χρεωθείς ενα απληρωτο αντικείμενο, σε καποια απληρωτα(δεν θυμαμαι το οριο) σε διαγράφουν απο το εβαυ

Δημοσ.

Για αυτό εδώ το αντικείμενο http://www.ebay.com/itm/130937992526?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

με κόστος αντικείμενου + μεταφορικά 12,36 ευρώ εκτιμάτε ότι μπορεί να μου ζητηθεί να πληρώσω ΦΠΑ?(αποστολή με USPS)

Το συνολικό ποσό είναι κάτω από το όριο της ατέλειας και δεν επιβαρύνεσαι με άλλα έξοδα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...