makfil Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Τα έξοδα εκτελωνισμού εφαρμόστηκαν από το 2010 στα μεγάλα αμερικάνικα καταστήματα Όποιος έχει αμφιβολίες για το ότι η διαδικασία "import fees deposit" εφαρμόστηκε στα μεγάλα αμερικάνικα καταστήματα από το 2010, φαίνεται ότι, όχι μόνο δεν αγόραζε ιντερνετικά από την Αμερική την εποχή εκείνη και τα επόμενα χρόνια, αλλά δεν γνωρίζει ακόμα και να χειρίζεται αυτό το εξαιρετικό εργαλείο αναζήτησης που λέγεται Google. Με τις λέξεις κλειδιά "import fees deposit to greece" μπορεί, πολύ εύκολα, να βρει κάθε ενδιαφερόμενος πάρα πολλές αναρτήσεις, σχετικές με το θέμα, μερικές από τις οποίες χρονολογούνται από τον ΟΚΤ 2010. Οι περισσότερες αναφέρονται στο "import fees deposit" που πλήρωσαν οι Έλληνες αγοραστές στο γνωστό μας αμερικάνικο Amazon για διάφορα αντικείμενα. ΥΓ Εννοείται, βέβαια, ότι, όταν εφαρμόστηκε αυτή η διαδικασία, πάγωσα για ένα διάστημα τις αγορές μου από Αμερική αλλά σε μερικές περιπτώσεις ο πειρασμός της νέας αγοράς ξεπέρασε τον προβληματισμό....
pedrojay Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Ωραία, το λες και μόνος σου λοιπόν οτι αφορά το αμαζον.Σταμάτα λοιπον να γενικεύεις και να το παρουσιάζεις σαν πολιτική ολων των μεγάλων καταστημάτων επειδή έτσι σου αρέσει εσένα,λες κι έχει βγει καμια οδηγία της αμερικανικής κυβέρνησης. Κι επειδή έθιξες το θέμα εμπειρίας,κάποιοι ναι την έχουμε εδώ και κάποια χρόνια και ξέρουμε τι πληρώναμε στις αγορες απο Αμερική.Για του λογου το αληθές βρες άλλο κατάστημα εκτός αμαζον που να το κάνει και πες μου.Ακόμα και να βρείς κάποιο θα είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.Δεν είναι υποχρεωτικό όπως αφήνεις να εννοηθεί και αναπαράγεις σε διάφορα θέματα. Και μιας και πρόσθεσες και το Υ.Γ μετά, για πες ποιό κατάστημα σε δυσκόλεψε και πάγωσες τις αγορές σου.Γιατί μάλλον Αμερική είναι μονο το αμαζον για σένα.
Rush13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν παιδες το παρρήγειλα μόλις , ολοκρήρωσα την παραγγελία και του έστειλα μήνυμα να το βάλει με economy mail και tracking code οπως είχαμε πεί. Ο συγκεκριμένος κανονικά στην σελίδα του λεει οτι χρεώνει +2,5 δολλάρια για tracking , βέβαια εμένα δεν μου ανέφερε κάτι για έξτρα χρέωση οταν μιλήσαμε με email. Δέν έχω πρόβλημα να τα δώσω γιατι με πιάνει μια φοβία τώρα με τις γιορτές θα γίνετε της πόπης υπάρχει κίνδυνος να χαθεί
Rafaellito Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα να κανω μια ερωτηση!εχω ενεργοποιησει το Paypal και εκανα μια αγορα μιας τσαντας απο την κινα,το Paypal μου λεει οτι Payment στον ταδε Completed,πως ξερω οτι αυτος οντως τα πηρε τα χρηματα...και δεν θα επρεπε να μου ερθει Mail οτι εγινε το shiping?και 2 ερωτημα το Paypal balanced 1.5E που λεει στο account μου στο Paypal τι ακριβως σημαινει?
arc Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα να κανω μια ερωτηση!εχω ενεργοποιησει το Paypal και εκανα μια αγορα μιας τσαντας απο την κινα,το Paypal μου λεει οτι Payment στον ταδε Completed,πως ξερω οτι αυτος οντως τα πηρε τα χρηματα... Αφου completed τα λεφτά "τσιμπήθηκαν" και δεν θα επρεπε να μου ερθει Mail οτι εγινε το shiping? Άλλο το "payment" και άλλο το "dispatched". Πρώτα πληρώνεις και μετά αρχίζει η διαδικασία για την αποστολή. Έτσι δουλεύει το ebay
Rafaellito Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 παραγγειλα την θηκη την προηγουμενη τεταρτη και ακομα δεν εχω νεα για το ποτε θα γινει το dispatched,να στειλω μαιλ στον πωλητη σε μνμ στο ebay ή στο μαιλ του?θελω βοηθεια γιατι ειναι η πρωτη μου αγορα μεσω ebay ευχαριστω!
NikosKallithea Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 παραγγειλα την θηκη την προηγουμενη τεταρτη και ακομα δεν εχω νεα για το ποτε θα γινει το dispatched,να στειλω μαιλ στον πωλητη σε μνμ στο ebay ή στο μαιλ του?θελω βοηθεια γιατι ειναι η πρωτη μου αγορα μεσω ebay ευχαριστω! To ebay θελει υπομονη, θα περιμενεις 40 μερες και αν δεν το λαβεις τα λεμε
spyros95 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Kαλησπέρα παιδιά , αντιμετωπίζω και εγώ ένα πρόβλημα , το οποό πιστεύω να οφείλεται στο ταχυδρομείο και όχι στους πωλητές. Συγκεκριμένα έχω κάνει παραγγελίες εκτός Ε.Ε και ενώ έχω κάνει αγορά απο καλούς πολιτές και μου έχει δωθεί και tracking number , όταν πάω να εντοπίσω το δέμα δείχνει μόνο ποτε αποστάλθηκε και δεν υπάρχει καμμία ένδειξη αν έχει έρθει στην Ελλάδα. Το ένα δέμα το περιμένω απο 21/10 ενώ τα άλλα δύο απο 29-30/10 .Μου έχουν έρθε νωρίτερα κάποια άλλα πράγματα που παρήγγειλα εκείνες τις μέρες απο την ίδια χώρα (Κίνα) αλλα αυτά τα περιμένω ακόμη. Αυτό που μου κινεί την περιέργεια , είναι μια κόμη παραγγελία που έκανα απο allposters.com , η οποία αποστάλθηκε στις 11/19/2013 αλλα ακόμα την περιμένω . Έχω επικοινωνήσει με τους πολιτές , οι οποίοι μου ζήτηαν μια μικρη διορία και αν δεν παρασλάβω να μου στείλουν τα χρήματα πίσω. Τέλος , ένα αλλο πρόβλημα ,είναι τι η τράπεζα-πάροχος της prepaid δεν λειτουργεί πλέον και έχει πεάσει στα χέρια μιας άλλης τράπεζας.Φυσικά δεν λειτουργεί πλέον .Έχω την δυνατότητα να περάσω κανούργια κάρτα στην paypal.; Συγνώμη για το μακρόσυρτο ποστ και εχαριστώ εκ των προτέρων !
makfil Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Τον τελευταίο καιρό παρατηρούνται καθυστερήσεις στα δέματα που στέλνονται από Κίνα με ταχυδρομείο, επειδή το ταχυδρομείο σκανάρει όλα τα δέματα που περιέχουν συγκεκριμένα αντικείμενα, όπως πχ μπαταρίες κλπ. Για το λόγο αυτό οι πωλητές στέλνουν τα δέματα με μεταφορικές σε διπλανές χώρες, όπως πχ Σιγκαπούρη, και από εκεί στον πλανήτη.
funbreaker Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Kαλησπέρα παιδιά , αντιμετωπίζω και εγώ ένα πρόβλημα , το οποό πιστεύω να οφείλεται στο ταχυδρομείο και όχι στους πωλητές. Συγκεκριμένα έχω κάνει παραγγελίες εκτός Ε.Ε και ενώ έχω κάνει αγορά απο καλούς πολιτές και μου έχει δωθεί και tracking number , όταν πάω να εντοπίσω το δέμα δείχνει μόνο ποτε αποστάλθηκε και δεν υπάρχει καμμία ένδειξη αν έχει έρθει στην Ελλάδα. Το ένα δέμα το περιμένω απο 21/10 ενώ τα άλλα δύο απο 29-30/10 .Μου έχουν έρθε νωρίτερα κάποια άλλα πράγματα που παρήγγειλα εκείνες τις μέρες απο την ίδια χώρα (Κίνα) αλλα αυτά τα περιμένω ακόμη. Αυτό που μου κινεί την περιέργεια , είναι μια κόμη παραγγελία που έκανα απο allposters.com , η οποία αποστάλθηκε στις 11/19/2013 αλλα ακόμα την περιμένω . Έχω επικοινωνήσει με τους πολιτές , οι οποίοι μου ζήτηαν μια μικρη διορία και αν δεν παρασλάβω να μου στείλουν τα χρήματα πίσω. Τέλος , ένα αλλο πρόβλημα ,είναι τι η τράπεζα-πάροχος της prepaid δεν λειτουργεί πλέον και έχει πεάσει στα χέρια μιας άλλης τράπεζας.Φυσικά δεν λειτουργεί πλέον .Έχω την δυνατότητα να περάσω κανούργια κάρτα στην paypal.; Συγνώμη για το μακρόσυρτο ποστ και εχαριστώ εκ των προτέρων ! Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα: Δέμα με tracking number που δείχνει την ίδια ένδειξη για πάρα πολύ καιρό. Πέρασαν 50 μέρες και ο πωλητής μου έκανε refund και λογικά δεν θα το παραλάβω ποτέ. Επίσης 2-3 αντικείμενα μικρής αξίας χωρίς tracking number έχουν καθυστερήσει πάνω απο 40 μέρες. Δεν ξέρω τι γίνεται και αν θα τα παραλάβω ποτέ. Μερικά πάντως έτυχε να τα παραλάβω στις 20-25 μέρες. Έχω ξενερώσει με τις μεγάλες καθυστερήσεις.
NikosKallithea Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Kαλησπέρα παιδιά , αντιμετωπίζω και εγώ ένα πρόβλημα , το οποό πιστεύω να οφείλεται στο ταχυδρομείο και όχι στους πωλητές. Συγκεκριμένα έχω κάνει παραγγελίες εκτός Ε.Ε και ενώ έχω κάνει αγορά απο καλούς πολιτές και μου έχει δωθεί και tracking number , όταν πάω να εντοπίσω το δέμα δείχνει μόνο ποτε αποστάλθηκε και δεν υπάρχει καμμία ένδειξη αν έχει έρθει στην Ελλάδα. Το ένα δέμα το περιμένω απο 21/10 ενώ τα άλλα δύο απο 29-30/10 .Μου έχουν έρθε νωρίτερα κάποια άλλα πράγματα που παρήγγειλα εκείνες τις μέρες απο την ίδια χώρα (Κίνα) αλλα αυτά τα περιμένω ακόμη. Αυτό που μου κινεί την περιέργεια , είναι μια κόμη παραγγελία που έκανα απο allposters.com , η οποία αποστάλθηκε στις 11/19/2013 αλλα ακόμα την περιμένω . Έχω επικοινωνήσει με τους πολιτές , οι οποίοι μου ζήτηαν μια μικρη διορία και αν δεν παρασλάβω να μου στείλουν τα χρήματα πίσω. Τέλος , ένα αλλο πρόβλημα ,είναι τι η τράπεζα-πάροχος της prepaid δεν λειτουργεί πλέον και έχει πεάσει στα χέρια μιας άλλης τράπεζας.Φυσικά δεν λειτουργεί πλέον .Έχω την δυνατότητα να περάσω κανούργια κάρτα στην paypal.; Συγνώμη για το μακρόσυρτο ποστ και εχαριστώ εκ των προτέρων ! Για ποια καρτα μιλας?
NikosKallithea Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 τραπεζα κυπρου μαλλον; Γιατι και εγω εκει εχω την καρτα και δουλευει κανονικα, μαλλον πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι και εγω την αποχώρηση μου
spyros95 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Κάρτα probank που τώρα αποροφήθηκε απο την Εθνική ..
NikosKallithea Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Κάρτα probank που τώρα αποροφήθηκε απο την Εθνική .. aaa ok
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα