NikosKallithea Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Universal. που γράφει οτι δουλεύει για την συγκεκριμένη καθώς και μια λίστα με άλλες της ίδιας μάρκας άλλα μοντέλα. κανενα universal δεν ειναι πληρως συμβατο με το original, οταν αγοράζεις λοιπον κατι τέτοιο μην ζητας και το τέλειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 για άλλες συσκευές που έχω πάρει πάντως δεν είχα τέτοιο θέμα. anyway, ευχαριστώ για την απαντησ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 κανενα universal δεν ειναι πληρως συμβατο με το original, οταν αγοράζεις λοιπον κατι τέτοιο μην ζητας και το τέλειο. οτι ναναι... αμα το λεει ο πωλητης(και ο κατασκευαστης) ο αγοραστης πρεπει να μυρισει τα νυχια του δηλαδη ?? αν δεν εχετε γνωση επι του θεματος μην ανταπαντάτε καν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 οτι ναναι... αμα το λεει ο πωλητης(και ο κατασκευαστης) ο αγοραστης πρεπει να μυρισει τα νυχια του δηλαδη ?? αν δεν εχετε γνωση επι του θεματος μην ανταπαντάτε καν Ευτυχως που εχεις εσυ γνωμη και μας έλυσες το πρόβλημα με την απάντηση σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex2539 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Ποσο ειναι ο χρονος παραδωσης απο Ιταλια για Ελλαδα με απλο ταχυδρομιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evelina :) Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα!! Είναι πρώτη φορά που παραγγέλνω από το ebay γιαυτό μην με παρεξηγήσετε θέλω να αγοράσω κάτι μπότες από την κίνα.. Σε πόσες μέρες περίπου θα φτάσει στην Ελλάδα από τη στιγμή που θα το παραγγείλω; (Με standard Int'l shipping). Κοστίζει 25 ευρώ και τα έξοδα αποστολής είναι 15. Θα έρθει κατευθείαν σπίτι μου ή θα το παραλάβω από ταχυδρομείο; Από ταχυδρομείο θα πρέπει να πληρώσω κάτι εξτρά; Αν ναι, πόσο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Λογικά θα γράφει πόσες μέρες κάνει (*EU X days, US/NA X days κλπ). Αν δεν λέει βάλε 7 εργάσιμες τουλάχιστον. Δεν ξέρω αν τα πακέτα στέλνονται σπίτι ή σου δίνουν το κλασικό χαρτάκι/συστημένο να πας να το παραλάβεις από το ταχυδρομείο. Απλα πάρε μαζί σου ταυτότητα. Δεν πληρώνεις τίποτα εξτρά εφόσον κατέβαλες τα μεταφορικά εξαρχής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 - περίπου ενα μήνα - θα ερθει ειδοποίηση να πας να τα παρεις απο το ταχυδρομείο - για το ποσο αυτό δεν θα πληρωσεις κατι παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Ένα μήνα ρε! Τι είπες τώρα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Εκτός αν γίνει καμία στραβή και παίξει τελωνείο στη μέση! Απορώ πάντως πως αγοράζει κάποιος παπούτσια μέσω διαδικτύου. Μα καλά, όλα σας κάνουν και σαν μέγεθος και σαν φόρμα?!!!? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Ένα μήνα ρε! Τι είπες τώρα!! Μίλησε για Κίνα με απλό ταχυδρομείο. Ο μέσος χρόνος ειναι 20-30 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelismor Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα σας Σκεφτομαι να αγορασω κατι απο την Αμερικη, απο το ebay.com. Η ερωτηση μου ειναι η εξης ποτε πληρωνω τελωνειο ? απο τι εξαρταται ? απο ενα ποσο και πανω ? απο το μεγεθος του αντικειμενου ? απο τον τροπο αποστολης ? Βασικα θελω να αγορασω αυτο εδω http://www.ebay.com/itm/New-Li-ion-Battery-6Cell-for-Dell-Vostro-1014-1015-A840-A860-A860n-Series-F286H-/200782522484?pt=Laptop_Batteries&hash=item2ebf922874 και αυτο http://www.ebay.com/itm/Domke-F-5XB-Shoulder-and-Belt-Ruggedwear-Bag-/350719658945?pt=Camera_Camcorder_Remotes&hash=item51a8854bc1 σας ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Γενικές πληροφορίες για τις αγορές από τρίτες χώρες θα βρείς στο σχετικό οδηγό της υπογραφής μου. Το πρώτο έχει χαμηλή αξία με μεταφορικά και δεν προβλέπεται να πληρώσεις άλλα έξοδα. Για το δεύτερο θα προπληρώσεις $26,67 για έξοδα εκτελωνισμού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelismor Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Γενικές πληροφορίες για τις αγορές από τρίτες χώρες θα βρείς στο σχετικό οδηγό της υπογραφής μου. Το πρώτο έχει χαμηλή αξία με μεταφορικά και δεν προβλέπεται να πληρώσεις άλλα έξοδα. Για το δεύτερο θα προπληρώσεις $26,67 για έξοδα εκτελωνισμού. Σε ευχαριστω παρα πολυ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evelina :) Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! Όσο για το αν είναι ακριβώς στο νούμερό μου δν με απασχολεί ιδιαίτερα!! Για 2 φορες τα θελω που θα πάω σε χιονοδρομικό.. Βαζεις 2-3 πάτους και έρχεται στο νούμερό σου Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα