Angelo_24 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Σε ποιο σημειο σου προσθέτει τα δυο δολαρια? Αν πράγματι ισχυει αυτο κανε αναφορα στο εβαυ Η πρώτη φωτο είναι από την λίστα με τα προϊόντα που έχω αγοράσει (ή που έχω κερδίσει σε δημοπρασίες) Τα +2.00$ δεν τα έγραφε από την αρχή, (φαίνεται η σελίδα του Site: προϊόντος? βλέπετε εσείς πουθενά +2.00$) Η δεύτερη φώτο είναι όταν πάω να πληρώσω.(Pay Now) Τώρα, με τα αγγλικά που ξέρω... Θα κάνουμε συνεννόηση μπιφτέκι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Η πρώτη φωτο είναι από την λίστα με τα προϊόντα που έχω αγοράσει (ή που έχω κερδίσει σε δημοπρασίες) Τα +2.00$ δεν τα έγραφε από την αρχή, (φαίνεται η σελίδα του Site: προϊόντος? βλέπετε εσείς πουθενά +2.00$) Η δεύτερη φώτο είναι όταν πάω να πληρώσω.(Pay Now) Τώρα, με τα αγγλικά που ξέρω... Θα κάνουμε συνεννόηση μπιφτέκι!!! Κανε αναφορά στο εβαυ και περίμενε να σου απαντήσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash123 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας. Aγορασα ενα καινουριο Nintendo 3ds XL στο κουτι του απο Αμερικη. Στην πληρωμη μου με χρεωνει με 36.32 δολλαρια για "Import charges". Αυτο σημαινει οτι πληρωνω τελωνειο απο τωρα; Πρωτη φορα την βλεπω αυτη την επιλογη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Απάντησα στο άλλο topic που έβαλες την ίδια ερώτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash123 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Ναι, συγνωμη που το εβαλα σε διαφορα τοπικ. Απλα ηθελα γρηγορα απαντηση. Ευχαριστω φιλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 2 noobs αγορασαν απο εναν κινεζο με 300 θετικες ψηφους ~40ε http://www.ebay.com/usr/renshenglu166 ο κινεζος αποφασισε να τα βροντηξει τους τελευταιους 2-3 μηνες.μεχρι που τον εκλεισαν. το ebay λεει οτι το account του παιδιου ειναι paypal guest user κανε εκει dispute.παω να βρω transaction id.τιποτα. εχει επιλογη το ebay οταν πληρωνεις με καρτα να επιλεξεις με paypal ή απευθειας με mastercard(που ειχε αυτος)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanosnik Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 ΠΑιδια γεια σας , έχω κάποιες απορίες ... Κάνω αγορές πολυ συχνά απο eBay ( αλλα δεν ξέρω και πολλα πράγματα ) ... Θα ήθελα όμως αν μπορεί να μου πει πληροφορίες για το πως θα αγοράσω με δημοπρασία γιατι δεν το έχω κάνει ποτε ... Και μια ακόμα ερώτηση ... Αν κερδίσω μια δημοπρασία Αλλα ο πωλητής βλέπει ότι δεν ανέβηκε το πόσο πολυ και ότι δεν το συμφέρει μπορεί να μην το στείλει ; Τι γίνετε τότε ; Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 παιδια΄ παω να αγοράσω κάτι απο ebay και όταν παω να το πληρωσω που μου βγαζει το paypal μουλεει 'We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa x-8176. This happened because it has been denied by the card issuer γιατί??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 παιδια΄ παω να αγοράσω κάτι απο ebay και όταν παω να το πληρωσω που μου βγαζει το paypal μουλεει 'We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa x-8176. This happened because it has been denied by the card issuer γιατί??? Παρε τλφ την τραπεζα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδια θελω να αγορασω κατι απο ebay.Μεσα στην καρτα εχω 69,31 ευρω και υπολογιζοντας την τιμη με αυτο μου κοστιζει μαζι με μεταφορικα 67,15(γυρω στα 10+λεπτα απο οσα βγαζει approximately το ebay απο λιρες σε ευρω.Το θεμα ειναι οτι οταν προχωραω στην paypal μου λεει να πληρωσω 69,90.Τι σκατα μετατροπη κανει και εχει τετοια διαφορα;Και αλλες φορες ειχε αποκλιση αλλα μικρη,οχι 2,5 ευρω πανω. Καμια βοηθεια;Γινεται να μην κανει την μετατροπη απο λιρες σε ευρω η paypal; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Το PayPal έχει εξ ορσμού την μετατροπή από το ξένο νόμισμα σε ευρώ, προφανώς, για να κερδίζει αυτό και όχι ο οργανισμός που έχει εκδώσει την κάρτα σου. Σε κάθε περίπτωση, η μετατροπή δεν γίνεται με την ισοτιμία που αναφέρεις. Μπορείς να απαλλαγείς από τη μετατροπή του PayPal με τη διαδικασία που περιγράφεται στο κεφάλαιο 4 του σχετικού οδηγού της υπογραφής μου (επικαιροποιημένο κείμενο στα wiki). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δουλεψε.Σε ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Πήρα ενα τηλεκοντρόλ για βιντεο κάμερα απο το ebay - και ήρθε αλλα τα κουμπιά του ζουμ δεν λειτουργούν, με την ένοια οτι τα πατάς και δεν κάνει ζουμ η κάμερα, απλά ανάβει η ένδειξη της μπάρας του ζουμ. Επικοινώνησα με την άνθρωπο αλλά δεν εχει δώσει απάντηση απο χθές το πρωί. Λεω να περιμένω μέχρι αύριο μήπως απαντήσει. Αμα δεν απαντήσει είναι και το feedback. Τι του βάζω εκει ; Ουδέτερη ή αρνητικη ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Πήρα ενα τηλεκοντρόλ για βιντεο κάμερα απο το ebay - και ήρθε αλλα τα κουμπιά του ζουμ δεν λειτουργούν, με την ένοια οτι τα πατάς και δεν κάνει ζουμ η κάμερα, απλά ανάβει η ένδειξη της μπάρας του ζουμ. Επικοινώνησα με την άνθρωπο αλλά δεν εχει δώσει απάντηση απο χθές το πρωί. Λεω να περιμένω μέχρι αύριο μήπως απαντήσει. Αμα δεν απαντήσει είναι και το feedback. Τι του βάζω εκει ; Ουδέτερη ή αρνητικη ; Αυτο που πηρες ηταν ιδια μαρκα με την camera? ηταν δηλαδή το ανταλλακτικο της ή ειναι universal το control Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Αυτο που πηρες ηταν ιδια μαρκα με την camera? ηταν δηλαδή το ανταλλακτικο της ή ειναι universal το control Universal. που γράφει οτι δουλεύει για την συγκεκριμένη καθώς και μια λίστα με άλλες της ίδιας μάρκας άλλα μοντέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα