funbreaker Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Επιβεβαιώνεται, για άλλη μια φορά, ότι η αποστολή δέματος μέσω ταχυδρομείου ακολουθεί διαφορετική διαδικασία. Αυτό, βέβαια, δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιπτώσεις όταν αγοράζουμε από Αμερική. Η εναλλακτική αποστολή μέσω τί είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μέσω courier αλλά κάθε πωλητής ή μαγαζί έχει συγκεκριμένο τρόπο αποστολής και αλλάζει σε λίγες περιπτώσεις και ειδικά αν είναι κινέζος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Θέλω να πάρω 2 πράγματα από τον ίδιο πωλητή, σε μια συναλλαγή. Πώς θα γίνει να μη χρεωθώ διπλά μεταφορικά; Τι διαδικασία ακολουθούμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Πρέπει να συνεννοηθείς μαζί του, πριν την αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 θενξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KalolXD Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 παιδια καλησπέρα, να ρωτησω κατι? αν παραγγειλω κατι απο ebay χωρις tracking number, γίνεται χωρις το ειδοποητηριο χαρτάκι των ΕΛΤΑ κ μονο με το ονομα σου να σου βρουν το πακετο σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Aν ξέρεις σε ποιο ελτα ειναι και ξέρεις οτι το πακέτο πράγματι ειναι εκεί, τοτε ναι γίνετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KalolXD Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Σ ευχαριστω φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimaros Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Παρήγγειλα πριν ένα μήνα μια οθόνη για ένα κινητό και ενώ το location του item έλεγε US το προφιλ του πωλητή έλεγε Hong Kong. Μου έστειλε υποτίθεται την οθόνη με μια εταιρεία APC και με tracking της μορφής ΝΚ**********. Όταν πήγα να το ψάξω από τη μεριά της Ελλάδας δεν κατάφερα τίποτα. Το ελτα και το ελτα courrier μου έλεγαν ότι είναι λάθος ο κωδικός. Τέλοσπάντων πέρασε ένας μήνας του ζήτησα refund, το κανε. Παρήγγειλα τώρα μια οθόνη για ένα tablet, αυτή: http://www.ebay.com/itm/140944024240?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Και άμα δείτε στο location λέει North Brunswick, New Jersey, United States και στο προφίλ του screenaid λέει Based in Hong Kong. Μου έστειλε σήμερα την οθόνη και με το που βλέπω το tracking αρχίζω να ψιλιάζομαι πάλι. Ψάχνοντας στο ίντερνετ βρίσκω αυτό http://stolen.4umotion.com/t758-nk-trading-is-a-scam Φαίνεται ότι το NK σημαίνει N&K Inc Trading και δεν ξέρω τι άλλο σκατά παίζει. Έκανα report για το location και έστειλα και μήνυμα στο ebay. Φυσικά τα λεφτά μου τώρα τα έχω δώσει αλλά... Έχει τύχει σε κανέναν άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδια εχει αλλαξει τελειως το ebay και εχει γινει δυσχρηστο κατα τη γνωμη μου. Εκλεισε και το .gr . Πλεον μπαινω μονο στο .co.uk για να αγορασω πραγματα. Ομως εχει επιλογες που μου εμφανιζουν προιοντα απο Hong Kong κλπ κλπ που δε θελω.. Εσεις σε ποιο μπαινετε για να ψωνισετε απο Ευρωπη μονο; Επισης το buy it now τι ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδια εχει αλλαξει τελειως το ebay και εχει γινει δυσχρηστο κατα τη γνωμη μου. Εκλεισε και το .gr . Πλεον μπαινω μονο στο .co.uk για να αγορασω πραγματα. Ομως εχει επιλογες που μου εμφανιζουν προιοντα απο Hong Kong κλπ κλπ που δε θελω.. Εσεις σε ποιο μπαινετε για να ψωνισετε απο Ευρωπη μονο; Επισης το buy it now τι ειναι; Tα προϊόντα της Κινας ειναι στο com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moxalis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδια εχει αλλαξει τελειως το ebay και εχει γινει δυσχρηστο κατα τη γνωμη μου. Εκλεισε και το .gr . Πλεον μπαινω μονο στο .co.uk για να αγορασω πραγματα. Ομως εχει επιλογες που μου εμφανιζουν προιοντα απο Hong Kong κλπ κλπ που δε θελω.. Εσεις σε ποιο μπαινετε για να ψωνισετε απο Ευρωπη μονο; Επισης το buy it now τι ειναι; Κι εγώ πάντα co.uk μπαίνω.Υπάρχουν φίλτρα πάντα αριστερά της σελίδας. Μία κατηγορία γράφει "Item Location". Αν δε θέλω πωλητές από Κίνα τότε αντί να τσεκάρω την επιλογή Worldwide, διαλέγω μόνο European Union. Buy It Now είναι απλά μία φιξαρισμένη στάνταρ τιμή χωρίς να μπαίνεις στη διαδικασία της δημοπρασίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Παρήγγειλα πριν ένα μήνα μια οθόνη για ένα κινητό και ενώ το location του item έλεγε US το προφιλ του πωλητή έλεγε Hong Kong. Μου έστειλε υποτίθεται την οθόνη με μια εταιρεία APC και με tracking της μορφής ΝΚ**********.1.τον ρωτας.αν σου πει αμερικη και στο τελος τα στειλει απο hk τον κανεις ρεπορτ! 2.που κολαει το nk με την εταιρεια που γραφεις??!?!?! ΝΚ πιθανον ειναι postal code απο την χωρα που το στελνει ή μπορει απλα να μην εχει καν tracking number και να βαλαν απο μονοι τους fake tracking(συνηθιζεται ακομη και αν οντως υπαρχει real τρακινγκ number).Παρολ αυτα ειδες καπου να χουν ιδιες διευθυνσεις με το σιτε με scams? 3.τον κωδικο τον χρημοποιεις και στις 2 εταιρειες.πριν φυγει απο την χωρα δουλευει στο σιτε της εταιρειας απ οπου το εστειλε.-αν ειναι κανονικος- 4.αν γραψεις apc courier usa θα βρεις και αμερικανικη εταιρεια... εχει 300χιλ πωλησεις δεν θα σε κλεψουν...απο αμερικη+honk kong κατω απο μηνα δεν προκειτε να κανει...διαβασες κανα ουδετερο-αρνητικο comment? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelo_24 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα, Κέρδισα σε δημοπρασία αυτό. με κόστος 0,59$ Δεν έχω κάνει ακόμη την αγορά, γιατί στην τελική τιμή λέει 0,59$ + 2,00$ έξοδα πακεταρίσματος. Παρόλο που λέει δωρεάν μεταφορικά. Στην περιγραφή του προϊόντος δεν έγραφε πουθενά για έξοδα πακεταρίσματος. Επειδή για μένα είναι ασύμφορο να πληρώσω για αυτό, πως μπορώ να ακυρώσω την αγορά μου? Επαναλαμβάνω, δεν έχω κάνει ακόμη την πληρωμή μέσω πάυπαλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα, Κέρδισα σε δημοπρασία αυτό. με κόστος 0,59$ Δεν έχω κάνει ακόμη την αγορά, γιατί στην τελική τιμή λέει 0,59$ + 2,00$ έξοδα πακεταρίσματος. Παρόλο που λέει δωρεάν μεταφορικά. Στην περιγραφή του προϊόντος δεν έγραφε πουθενά για έξοδα πακεταρίσματος. Επειδή για μένα είναι ασύμφορο να πληρώσω για αυτό, πως μπορώ να ακυρώσω την αγορά μου? Επαναλαμβάνω, δεν έχω κάνει ακόμη την πληρωμή μέσω πάυπαλ. Σε ποιο σημειο σου προσθέτει τα δυο δολαρια? Αν πράγματι ισχυει αυτο κανε αναφορα στο εβαυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα