funbreaker Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Να στείλεις άλλον με εξουσιοδότηση δεν γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Εσυ υπογράφεις το χαρτάκι απο πισω, έχοντας ο αλλος μαζι την ταυτότητα του και την δική σου, τοτε ναι παραλαμβάνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Τα import duties του eBay ειναι αξιόπιστα; Γιατί έχω ενα αποτέλεσμα περίεργο item εχει shipping 90 δολάρια και τα import duties ειναι 110 δολάρια. What gives? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teris3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 οχι δεν είναι αξιόπιστα! βασικά το ελληνικό τελωνείο μπορεί να σου χρεώσει ότι γουστάρει, είναι hit or miss η φάση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pedrojay Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Τα import duties του eBay ειναι αξιόπιστα; Γιατί έχω ενα αποτέλεσμα περίεργο item εχει shipping 90 δολάρια και τα import duties ειναι 110 δολάρια. What gives? Δεν είναι περίεργο, νομίζω το πιο συνηθισμένο είναι αυτό που γράφεις,εκτός αν εννοείς κάτι άλλο. @teris3 Δεν ισχύει αυτό που γράφεις όταν υπάρχουν προπληρωμένα import duties.Ότι γράφει, αυτό πληρώνεις και τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marley Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα. ανοιξα case στο ebay για κατι που δεν μου ηρθε ποτε κ μου στειλανε χτες αυτο το μειλ Good news. We issued you with a full refund of US $16.99 on Oct 04, 2013. The refund includes the purchase price plus original P&P and has been credited to your PayPal account. Please log in to Paypal and view the history page if you don't see it in your PayPal balance. Decision:This case has been decided in your favour.Comments:We apologise for the inconvenience caused and have issued you a refund for this case. απο που μπορω να δω στο paypal αν μπηκαν τα χρηματα στο λογαριασμο μου? ΕΝΤΙΤ: ΣΤΗΝ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩς ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 1-2 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itsgosu Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 πήρα ένα refund στο paypal πόσες μέρες κανει να μπει στη κάρτα/τράπεζα μου;μπήκε τη τετάρτη γαμώτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waterpolistas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 επειδη εχω να παραγγειλω καιρο απο ebay με τα import charges τι παιζει?χρεωνονται κατευθειαν με την αγορα η απλα υπολογιζονται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 EXTENDED 24 MONTH WARRANTY ON ANY PRODUCT PURCHASED IN LAST 7 DAYS πειρα απο αγγλια bubmleκατι seller οθονη για λαπτοπ.δεινει με 5λιρες εξτρα 24μηνη εγγυηση!! το μαγαζι πουλαει μονο οθονες.το θεμα ειναι το warranty δεν συνδεεται καπως με την οθονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 απο ebay σας έρχονται κανονικά τα δέματα απο ελτά;(στο περίπου ημέρες αναμονής 1 με 2 εβδομάδες) έχω παρατηρήσει καθυστέρηση δεμάτων απο αγγλία με πολλές μέρες αναμονή,που κανονικά έπρεπε να τα έχω λάβει τα περισσότερα. πάει περίπου ένας μήνας απο μια αγορά που έκανα απο αγγλία και δεν το έχω λάβει. τα παραλαμβάνω απο ταχυδρόμο και δεν υπάρχει περίπτωση να το 'χάσω',γνωρίζει κάποιος κάτι;; έχουν σφίξει τα πράγματα στα ελτά και κάνουν εξονυχιστικό έλενχο στα δέματα;;πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο(αργοπορία) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Death_In_Paradise Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Εμένα ένα μπλουζάκι, παραγγελία 09/08/2013 δεν έφτασε ποτέ (από Αγγλία)... Τουλάχιστον πήρα refund Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Τα import duties του eBay ειναι αξιόπιστα; Γιατί έχω ενα αποτέλεσμα περίεργο item εχει shipping 90 δολάρια και τα import duties ειναι 110 δολάρια. What gives? οχι δεν είναι αξιόπιστα! βασικά το ελληνικό τελωνείο μπορεί να σου χρεώσει ότι γουστάρει, είναι hit or miss η φάση! εχει τυχει σε κανεναν να εχει ψωνισει απο αμερικη με προκαθορισμενα import duties, και να χρειαστει να πληρωσει επιπλεον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 απο ebay σας έρχονται κανονικά τα δέματα απο ελτά;(στο περίπου ημέρες αναμονής 1 με 2 εβδομάδες) έχω παρατηρήσει καθυστέρηση δεμάτων απο αγγλία με πολλές μέρες αναμονή,που κανονικά έπρεπε να τα έχω λάβει τα περισσότερα. πάει περίπου ένας μήνας απο μια αγορά που έκανα απο αγγλία και δεν το έχω λάβει. τα παραλαμβάνω απο ταχυδρόμο και δεν υπάρχει περίπτωση να το 'χάσω',γνωρίζει κάποιος κάτι;; έχουν σφίξει τα πράγματα στα ελτά και κάνουν εξονυχιστικό έλενχο στα δέματα;;πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο(αργοπορία) Εγώ περιμένω πολύ πράμα από Κίνα που έχει αργήσει αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 ΣΤΗΝ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩς ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 1-2 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ συνηθως μπαινουν στο paypal και οχι στη χρεωστικη. απλα στην επομενη αγορα σου μεσω paypal θα αφαιρεθουν πρωτα αυτα και τα υπολοιπα απο την καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 συνηθως μπαινουν στο paypal και οχι στη χρεωστικη. απλα στην επομενη αγορα σου μεσω paypal θα αφαιρεθουν πρωτα αυτα και τα υπολοιπα απο την καρτα. Λαθος τα χρηματα απο refund επιστρέφουν στην καρτα ετσι και αλλιως μετα απο 3-4 μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα