NikosKallithea Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 ρε παιδιά, θέλω να παραγγείλω αυτό εδώ. Κάτω κάτω λέει: International Buyers Please Note: - Import duties, taxes and charges are not included in the itemprice or shipping charges. These charges are the buyer responsibility. - Please check with your country customs office to determine what these additional costs will be prior to bidding/buying. Θα το δείτε και σεις. Κάτι για τελωνεία, ότι στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τελωνειακοί κλπ φόροι, ότι αυτά πρέπει να τα κοιτάξει ο αγοραστής πριν την παραγγελία και ένα σωρό αηδίες. Όσες φορές έχω παραγγείλει από Κίνα δεν κοίταξα ποτέ τίποτα από όλα αυτά. Ό,τι έλεγε η αρχική τιμή, πλήρωνα. Τί αλαμπουρνέζικα είναι αυτά του συγκεκριμένου πωλητή; Μήπως δεν πρέπει να ψάξω τίποτα απ' όσα λέει και το μόνο που θα πληρώσω είναι η αναγραφόμενη τιμή; Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Επισήμανση κανει ο ανθρωπος, προχωρα εσυ κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyb98 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Επομένως, αγοράζεις και στο στέλνει χωρίς μεταφορικά στην Ελλάδα. Ενα θελω να αγορασω. Ενα item το οποιο περιλαμβανει 30 τετοια μικρα shims. Παντως, το item ειναι ενα και κοστιζει €4 περίπου. Με προβλημάτισε λίγο αυτό που είπες ότι είναι περίεργο που δε στέλνει Αγγλία. Σου έχει ξανατύχει κάτι ανάλογο, που είχε σαν αποτέλεσμα προβλήματα; @NikosKallithea thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ενα θελω να αγορασω. Ενα item το οποιο περιλαμβανει 30 τετοια μικρα shims. Παντως, το item ειναι ενα και κοστιζει €4 περίπου. Με προβλημάτισε λίγο αυτό που είπες ότι είναι περίεργο που δε στέλνει Αγγλία. Σου έχει ξανατύχει κάτι ανάλογο, που είχε σαν αποτέλεσμα προβλήματα; @NikosKallithea thanks Όχι, και μου έκανε εντύπωση και γι' αυτό το ανέφερα. Πολύ περισσότερο που το Hong Kong ήταν μέχρι πριν από λίγα χρονια αγγλική αποικία. Ίσως να έχει να κάνει με την εισαγωγή του συγκεκριμένου είδους στην Αγγλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyb98 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ευχαριστώ makfil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoutsi Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Καλημέρα παιδιά μια ερώτηση πως ακύρωνω την προσφορά μου σε ενα πληστιριασμο??είμαι high bidder και τελικά δεν θέλω να το αγοράσω..ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Καλημέρα παιδιά μια ερώτηση πως ακύρωνω την προσφορά μου σε ενα πληστιριασμο??είμαι high bidder και τελικά δεν θέλω να το αγοράσω..ευχαριστώ Βρε τι διαβάζουμε, στειλε μνμ στον πωλητή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoutsi Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Βρε τι διαβάζουμε, στειλε μνμ στον πωλητή τι διαβαζετε δλδ?εχω ηδη στειλει μηνυμα στον πωλητη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 εχω ηδη στειλει μηνυμα στον πωλητη έχει λήξει η δημοπρασία;; αν δεν έχει λήξει μπορείς να κάνεις *retract bid 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoutsi Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 έχει λήξει η δημοπρασία;; αν δεν έχει λήξει μπορείς να κάνεις *retract bid οχι φιλε δεν εχει ληξει σε ευχαριστω πολυ...εκανα retract ολα οκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 οχι φιλε δεν εχει ληξει σε ευχαριστω πολυ...εκανα retract ολα οκ τπτ φίλε μου. το έχω κάνει πολλές φορές. αλλα την επόμενη(νομίζω δεν θα υπάρχει μιας και το έμαθες) να λές αν έχει λήξει.. η ΜΗ για να είσαι ποιό κατανοητός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas443 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 καλησπέρα παιδιά θέλω μια βοήθεια στο ebay είμαι χρονια τελευταία αγόρασα τα χριστούγεννα σήμερα πήγα να αγοράσω κάτι και όταν πατάω το κουμπί commit to buy μου βγάζει στην επομενη σελίδα Buyer Requirements errorSorry, you are not allowed to purchase this itemThis item is available to buyers who have not received 2 or more unpaid item strike(s) in the past 6 month(s).You can contact the seller for more information, or find similar items offered by other sellers.τι είναι αυτό δεν καταλαβαίνω κιόλας τι πρέπει να κάνω γιατί δεν ξέρω και αγγλικά ας με βοηθήσει κάποιοςΕυχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Λέει πως τους 6 τελευταίους μήνες, ενώ πάτησες το κουμπάκι αγοράς για τουλάχιστον 2 προϊόντα, τελικά δεν ολοκλήρωσες την αγορά τους και γι αυτό ο πωλητής δεν σου επιτρέπει την αγορά που θες να κάνεις τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas443 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Λέει πως τους 6 τελευταίους μήνες, ενώ πάτησες το κουμπάκι αγοράς για τουλάχιστον 2 προϊόντα, τελικά δεν ολοκλήρωσες την αγορά τους και γι αυτό ο πωλητής δεν σου επιτρέπει την αγορά που θες να κάνεις τώρα. Σε ευχαριστώ φιλε μου αυτό όμως μου το βγάζει σε οποιονδήποτε πολίτη πάω να αγοράσω και όχι μονο στον συγκεκριμένο τι να κάνω βοηθησε με Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Αν έχουν βάλει όλοι οι πωλητές αυτόν τον όρο, δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Τουλάχιστον πρόσεχε από δω και μπρος να μην δηλώνεις ότι θ αγοράσεις κάτι ενώ δεν το χεις αποφασίσει στα σίγουρα ώστε στο μέλλον τουλάχιστον να μην έχεις τέτοια θέματα. Εγώ θ αγγάρευα έναν φίλο να κάνει την αγορά για μένα. Δε ξέρω αν έχεις τέτοια δυνατότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 καλησπέρα παιδιά θέλω μια βοήθεια στο ebay είμαι χρονια τελευταία αγόρασα τα χριστούγεννα σήμερα πήγα να αγοράσω κάτι και όταν πατάω το κουμπί commit to buy μου βγάζει στην επομενη σελίδα Buyer Requirements error Sorry, you are not allowed to purchase this item This item is available to buyers who have not received 2 or more unpaid item strike(s) in the past 6 month(s). You can contact the seller for more information, or find similar items offered by other sellers. τι είναι αυτό δεν καταλαβαίνω κιόλας τι πρέπει να κάνω γιατί δεν ξέρω και αγγλικά ας με βοηθήσει κάποιος Ευχαριστώ Ο λογαριασμός σου είναι κλειδωμένος, γιατί το τελευταίο 6μηνο εχεις αγοράσει δυο η και περισσότερα αντικείμενα χωρίς να τα πληρώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα