giankyr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δε βλέπω κάπου στην δημοπρασία του να λέει για +?1 αν πληρώσεις με PayPal και τέτοια οπότε δεν μπορεί να σου ζητήσει περισσότερα. Πλήρωσε 23,5+7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexNet Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 ....twra gia tin royal mail den xerw ti akrivws einai... Το αγγλικό Βασιλικό ταχυδρομείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harrysvr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δε βλέπω κάπου στην δημοπρασία του να λέει για +?1 αν πληρώσεις με PayPal και τέτοια οπότε δεν μπορεί να σου ζητήσει περισσότερα. Πλήρωσε 23,5+7. Πως να πληρώσω τόσο όταν δεν έχω τέτοια επιλογή, μόλις επιλέγω paypal (step 2) πάει αυτόματα 8?... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
learner Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μηπως του χρεωνει αυτουνου ενα καπελο του ενος ευρω μεσω wire tranfer και αναγκαστικα το πληρωνεις εσυ; Μην γινομαστε κατευθειαν καχυποπτοι και προπαντως καλο ειναι να αποφευγετε να πληρωνετε με wire tranfer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harrysvr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δε με απασχολεί εμένα τι του χρεώνουν, εγώ πάντα πληρώνω με paypal, μου έστειλε άλλο μήνυμα Τι προτείνετε να κάνω γιατί τά`χω πάρει άγρια με τον τύπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexNet Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δώσε το 1 ευρώ. Δεν έγινε κ τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harrysvr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Για το γαμώτο ρε γαμώτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspirin Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 θα το πάρεις πίσω το 1 εύρω ρε τσιφούτη! Με τη πρώτη αγορά που θα κάνεις θα το αφαιρέση αυτόματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harrysvr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 θα το πάρεις πίσω το 1 εύρω ρε τσιφούτη! Με τη πρώτη αγορά που θα κάνεις θα το αφαιρέση αυτόματα Μάλλον είσαι μεγάλο ΚΟΡΌΙΔΟ αν πηγαίνεις με αυτά τα μυαλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspirin Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Σε τί είμαι μεγάλο κορόιδο? Μάθε να εκφράζεσαι σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harrysvr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Σε τί είμαι μεγάλο κορόιδο? Μάθε να εκφράζεσαι σωστά. Δεν κατάλαβες γιατί; Το διάβασες από την αρχή το θέμα μου; Οσον αφορά περί εκφράσεων-μάθε πρώτα να κάνεις κριτική στον εαυτό σου και ύστερα στους άλλους-εσύ ξεκίνησες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspirin Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Η λέξη "κορόιδο" που κόλλαγε, δε μου εξήγησες ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankyr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 θα το πάρεις πίσω το 1 εύρω ρε τσιφούτη! Με τη πρώτη αγορά που θα κάνεις θα το αφαιρέση αυτόματα Αλλού 'ντα αλλού.. Για το γαμώτο ρε γαμώτο... Του είπες ότι θα τον αναφέρεις στο eBay επειδή προσπαθεί να σε χρεώσει περισσότερα απ' όσα λέει στη δημοπρασία του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickaras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Παιδιά θα τρελαθώ... Μόλις σήμερα το πρωί αγόρασα ένα κινητό... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=001&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&viewitem=&item=110139688124&rd=1&rd=1 Και ενώ τον πλήρωσα και το account μου είναι verified... Μου στέλνει αυτό! "Hi, there is one problem. I can not send to you.In the auction it says VERIFIED and CONFIRMED ADDRESS ONLY. I will have to refund your money. Thank you" Μας δουλεύει? Του έστειλα τώρα πως είμαι verified! Δεν μου απάντησε ακόμη όμως... Τώρα τι να κάνω... Δηλαδή θα μου αφήσει και negative? Δεν πάει καλά ο κόσμος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankyr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δώσε στον άνθρωπο λίγη ώρα να το διαβάσει και να σου απαντήσει.. Μη φοβάσαι για negative, από τη στιγμή που σου είπε για refund! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα