Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για eBay! #2

giankyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι σημαίνει αυτό φίλε,βοήθησε σε παρακαλώ γιατί οι τράπεζες σήμερα δεν λειτουργούν και έγω αγχωθεί τρελά. :fear:

Θα πας στο myebay εκει που σου δειχνει οτι αγορασεις το προιον. Διπλα του στα δεξια εχει μια επιλογη που λεει more actions. Επιλεγεις το resolve a problem και μετα my item hasnt arrived yet.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Χθες εκανα την πρωτη μου αγορα απο το ebay...πληρωσα κανονικα...εστειλα και μνμ στον αγοραστη(903reputation) και μου ειπε οτι αυριο (σσ σημερα) θα μου το στειλει...

δεχομαι σημερα μνμ απο το ebay..και μου λεει

Thanks for your interest in this listing:

χχχ(προιον)

We're sorry to tell you that the item isn't available for purchase anymore. We removed the listing because it likely fell into one of these three categories:

-- The listing doesn't follow eBay guidelines.

-- The item isn't allowed on eBay or can only be listed under certain conditions.

-- The listing contains pictures or words that may have violated copyright or trademark rights.

This is disappointing for everyone, but sometimes it's an action we have to take to protect you as a buyer.

Important: If you won the item and haven't paid for it yet, you don't need to complete the transaction. If you've already paid for the item, we encourage you to contact the seller to get more information about the transaction

Στελνω μηνυμα στον αγοραστη....και μου απανταει μετα απο κανα 10λεπτο

hello.

ebay removed my product, because repeat title, but do not worry,i have send your shirt.

please wait 7--15 days you will receive it.

thanks

Ειναι ολα κομπλε..?υπαρχει περιπτωση απατεωνιας..;

αν ειχε 2 ή περισσοτερα κομματια να πουλησει και εκανε διαφορετικες καταχωρησεις με τον ιδιο τιτλο ισως το ebay το ανιχνευσε σαν προσπαθεια εξαπατησης και του αφερεσε τα προιοντα.

ενημερωσε και το ebay για την απαντηση του θα ελεγα εγω. ισως σου πουν αν στεκει ο ισχυρισμος του.

------------------------

Τωρα η δικια μου ερωτηση παιδια. σημερα το πρωι μου εγινε αποστολη μια φωτογραφικης απο ebay uk. ο χρηστης την εστειλε με Royal mail delivery απο αγγλια (Royal mail International signed for). αλλα τα αγγλικα ταχυδρομεια στην ειδικη σελιδα δε μου δινουν καμια πληροφορια για το tracking number που μου εδωσε ο πωλητης. αργει να ανανεωθει το συστημα? η τουλαχιστον θα μου πει αν φυγει για ελλαδα ή θα ερθει ελλαδα και εγω ακομα θα το ψαχνω. ειναι η πρωτη μου αγορα που μου δινουν tracking number και δεν εχω ιδεα τι παιζει

Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω κάτι εφόσον έχεις κερδίσει ένα προϊόν μέσω ebay ο πωλητής μπορεί να σου αλλάξει την τιμή και να σου ζητήσει παραπάνω χρήματα?? Μιλάμε για bid έτσι… μήπως ξέρεται τη παίζει?? Ρωτώ απλά γιατί έχω δόση πρόσφορα για ένα προϊόν.. επικοινώνησα με τον πωλητή για άμεση αγορά και μου ζητεί 5 πλασια χρήματα για να μου το δόση άμεσα.. αν το κερδίσω στο ποσό που προσφέρω μπορεί να μου ζητήσει παραπάνω? Η να αρνηθεί να το πουλήσει???

α και spitoulis εγώ όσες φορές έχω πάρει από Αγγλία σχεδόν ποτέ δεν είχα αριθμό αποστολής και δεν είχα πρόβλημα.. από εκεί και πέρα αν ο πολωτής σου χει δόση αριθμό αποστολής τότε θα πάρεις στα κεντρικά ταχυδρομεία μέχρι να βγει ο αριθμός αν και έχω την εντύπωση πως όταν έρθει Ελλάδα ο αριθμός παραμένει ίδιος αλλά αργεί να το βγάλει στην αναζήτηση πιθανόν να έχει φτάσει δηλαδή και μετά να εμφανιστή.. μου χουν τύχει δυο περιπτώσεις η μια να παραμένει ο ίδιος και να το βγάζει (κάποια στιγμή ) στην σελίδα και ο άλλος όταν έρχεται Ελλάδα να αλλάζει από Αγγλία πάντα τώρα τι ακριβώς παίζει δεν ξέρω.. πάντως μην φοβάσαι από την στιγμή που έχει αριθμό αποστολής δύσκολο να χαθεί τα δέματα που εξαφανίζονται συνήθως είναι αυτά που δεν έχουν αριθμό.. εμένα τουλάχιστον δεν μου χει τύχει ακόμα

Xmm, μολις έκανα μια αγορά απο ιμπει, αλλά δε πρόσεξα πως δεν δέχεται paypal απο international χρήστες.

Βέβαια είναι πολύ αργά πλέον,σωστά;

Αν του δώσω άκυρο παίρνω αρνητική αξιολόγηση, έτσι; Μπορώ να τα βρώ κάπως μ'αυτόν ή απλά να του καταθέσω τα χρήματα χωρίς να αγχώνομαι; Εχει πολλές πωλήσεις και 99% αξιολόγηση.

Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω κάτι εφόσον έχεις κερδίσει ένα προϊόν μέσω ebay ο πωλητής μπορεί να σου αλλάξει την τιμή και να σου ζητήσει παραπάνω χρήματα?? Μιλάμε για bid έτσι… μήπως ξέρεται τη παίζει?? Ρωτώ απλά γιατί έχω δόση πρόσφορα για ένα προϊόν.. επικοινώνησα με τον πωλητή για άμεση αγορά και μου ζητεί 5 πλασια χρήματα για να μου το δόση άμεσα.. αν το κερδίσω στο ποσό που προσφέρω μπορεί να μου ζητήσει παραπάνω? Η να αρνηθεί να το πουλήσει???

Aν λήξει η δημοπρασία ο πωλητής δεσμεύεται να στο πουλήσει στην τιμή που το κέρδισες. Αυτός προφανώς αναφέρεται στην περίπτωση του "buy now" όπου έχεις την δυνατότητα να αγοράσεις άμεσα κάτι χωρίς να περιμένεις να τελειώσει η δημοπρασία, σε πολλά προϊόντα υπάρχουν και οι δύο επιλογές αλλά προφανώς η δεύτερη είναι ακριβότερη.

Xmm, μολις έκανα μια αγορά απο ιμπει, αλλά δε πρόσεξα πως δεν δέχεται paypal απο international χρήστες.

Βέβαια είναι πολύ αργά πλέον,σωστά;

Αν του δώσω άκυρο παίρνω αρνητική αξιολόγηση, έτσι; Μπορώ να τα βρώ κάπως μ'αυτόν ή απλά να του καταθέσω τα χρήματα χωρίς να αγχώνομαι; Εχει πολλές πωλήσεις και 99% αξιολόγηση.

Συνηθως δεχονται μονο απο Paypal,περίεργο, δωσε λινκ να δουμε.

Ο πωλητης δεν μπορει να σου βαλει αρνητικη αξιολογηση

Στειλτου email αν δεχθει να ακυρωση την παραγγελια, αλoιως μπορει να παραπονεθει στο ebay για αθετηση παραγγελιας και αυτοι σου βαζουν κατι σαν point.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@blackfairy ακομη και να ξεκιναει απο 1 cent εχει ορισει κατωτατη τιμη...πολυ πιθανο να ειναι αυτη που σου ειπε στο buy now

@kanesaxo παιζει να μην το εχω πετυχει ποτε αυτο που λες

Επεξ/σία από kage

Καλησπέρα ! :-)

Πλήρωσα πριν από λίγο κάτι στο ebay και τελικά.. Δεν μου χρειάζεται !

Πως θα το ακυρώσω; Τα λεφτά δόθηκαν μέσω paypal

Καλησπέρα ! :-)

Πλήρωσα πριν από λίγο κάτι στο ebay και τελικά.. Δεν μου χρειάζεται !

Πως θα το ακυρώσω; Τα λεφτά δόθηκαν μέσω paypal

Μιλα στον πωλητη αν συμφωνει να ακυρωθει η συναλλαγη. Αλλιως εισαι εξαναγκασμενη να το παρεις.

Μιλα στον πωλητη αν συμφωνει να ακυρωθει η συναλλαγη. Αλλιως εισαι εξαναγκασμενη να το παρεις.

Ή να υποστεί τις συνέπειες μιας αρνητικής αξιολόγησης :)

Παίδες μια γρήγορη ερώτηση...

Εχω βρει έναν seller με προϊόντα που με ενδιαφέρουν. Θέλω να αγοράσω 3 πραγματάκια απο αυτόν. Πρέπει να επικοινωνήσω μαζί του να τα κάνει ένα δεματάκι; Θα το κάνει μόνος του; Γενικά τι παίζει σε τέτοιες περιπτώσεις;

edit: Αν έχει απαντηθεί σε προηγούμενα posts, sorry αλλά δεν παρακολουθούσα το θέμα απο την αρχή :)

Εξαρτάτε από των πωλητή μερική το γράφουν ξεκάθαρα ότι τα ενώνουν πάντως δεν χάνεις τίποτα να του στείλεις μήνυμα και το ποιο πιθανό είναι να τα κάνει ένα.(Αν τα έχει όλα αυτός και δεν είναι κανένας που δουλεύει με dropbox)

Ευχαριστώ βρε ελφάκο. :-)

Εχω ξαναπάρει από αυτόν, είναι απίστευτα γρήγορος, απλά δεν είχα παραγγείλει διαφορετικά προϊόντα...

thanks again B)

Παίδες μια γρήγορη ερώτηση...

Εχω βρει έναν seller με προϊόντα που με ενδιαφέρουν. Θέλω να αγοράσω 3 πραγματάκια απο αυτόν. Πρέπει να επικοινωνήσω μαζί του να τα κάνει ένα δεματάκι; Θα το κάνει μόνος του; Γενικά τι παίζει σε τέτοιες περιπτώσεις;

edit: Αν έχει απαντηθεί σε προηγούμενα posts, sorry αλλά δεν παρακολουθούσα το θέμα απο την αρχή :)

Στέλνεις mail και ρωτάς :Θέλω πχ το χ το ψ και το ω προιόν σου με μια αποστολή (και εννοείται μεταφορικά πολύ λιγότερα απ ότι αν τα έπαιρνες ξεχωριστά ένα ένα)

Αν απαντήσει θετικά τα στέλνει οκ η επόμενη σου κίνηση είναι να τα "χτυπήσεις" ξεχωριστά τα αντικείμενα (ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ) και στο myebay θα σου βγάλει μια επιλογή δίπλα τους που θα γράφει "send me the total amount for combined shipment" το πατάς και περιμένεις.Όταν σου έρθει η απάντηση εκεί θα είναι όλα μαζεμένα και τακτοποιημένα και τα μεταφορικά ΤΟΤΕ πληρώνεις.

Υπάρχει και μια περίπτωση (πιο σπάνια αλλά ορισμένοι το βάζουν επίτηδες για διπλά μεταφορικά)να γράφει στην αγγελία ότι ο πωλητής ζητάει την ΑΜΕΣΗ πληρωμή.Αν είναι έτσι, το σύστημα δεν αφήνει να γίνει το παραπάνω ,και είναι στο χέρι του πωλητή και με μεταξύ σας συννενόηση πώς θα γίνει η συναλλαγή....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...