Ramos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 ok ty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glam Metal 4EVER Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Να σας ρωτησω κατι?? στο pay pal που βαζω λογαριασμό τραπεζησ το επωνυμο πρεπει να ειναι στα ελληνικα? πρεπει να βαλω και το ονομα στα ελληνικα και το ονομα τισ τραπεζησ ??? παντωσ στο βιβλιαριο ειναι στα ελληνικα Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2011 από Glam Metal 4EVER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με εναν πωλητη στις 13/8 παραγγελω ενα καλωδιο hdmi στις 14/ 8 δινω και δευτερη ξεχωριστη παραγγελεια για ενα ιδιο καλωδιο τα στελνει και τα 2 με διαφορα 1 μερας το ενα απο το αλλο γυρναω πο διακοπες 27/8 και βλεπω μονο το 1 καλωδιο του στελω mail και μου λεει παρηγγειλες μονο ενα και οχι 2 καλωδια του στελω τα transaction ids απο το paypal και μου λεει οτι σου εχω στειλει και το δευτερο κανονικα αν δεν το παραλαβεις μεχρι αυριο θα σου στειλω αλλο στις 31/8 μου στελνε μυνημα και μου λεει οτι σου στελνω το replacement εμχρι σημερα δεν εχω λαβει τιποτα σε σημερινη μας επικοινωνια υπενηχθηκε οτι λεω ψεμματα και οτι θελω να τον κλεψω και μετα μου ειπε να ειμαι συνεργσιμος εγω του απαντησα οτι θα περιμενω μεχρι την επομενη τεταρτη και μετα θα ανοιξω case στο paypal εσεις τι θα κανατε στην θεση μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Επρεπε να του πεις οτι θα ανοιξεις case στο paypal πιο νωρις γιατι αυτος προσπαθει να σου φαει τα λεφτα. Πες οτι δεν γλυτωνει και την αρνητικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DioNiSis_000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 μια ερωτηση (αν και δεν ειναι κατι σημαντικο), τυχαια παρατηρησα το εξης, στο ebay μου λεει οτι εχω 58 feedback points 100%θετικα, οταν κανω κλικ στον αριθμο να διαβασω τα σχολια δειχνει 60 ποντους στο συνολο, ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο? εχω την εντυπωση οτι μια φορα που ειχα παρει κατι πραγματα και ηταν ολα απο τον ιδιο πωλητή και τα εστειλε μαζι ενα δεμα, οταν μου εδωσε τις θετικες για τα αντικειμενα πρεπει τοτε να τις μετρησε σαν μια, οντως ισχυει αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Η ερώτηση του χαζού: Από ποιο ebay είναι καλύτερο να κάνουμε παραγγελίες... Εννοώ αγγλικό, γερμανικό κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Αν αρνηθεις να πληρωσεις τελωνειο τι γινεται? Εχω διαβασει οτι στο δινουν ετσι κι αλλιως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Επρεπε να του πεις οτι θα ανοιξεις case στο paypal πιο νωρις γιατι αυτος προσπαθει να σου φαει τα λεφτα. Πες οτι δεν γλυτωνει και την αρνητικη. θα περιμενω μεχρι την τεταρτη και μετα θα ανοιξω case Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pinball1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Να σας ρωτησω κατι?? στο pay pal που βαζω λογαριασμό τραπεζησ το επωνυμο πρεπει να ειναι στα ελληνικα? πρεπει να βαλω και το ονομα στα ελληνικα και το ονομα τισ τραπεζησ ??? παντωσ στο βιβλιαριο ειναι στα ελληνικα Όχι όλα με λατινικούς χαρακτήρες. Η ερώτηση του χαζού: Από ποιο ebay είναι καλύτερο να κάνουμε παραγγελίες... Εννοώ αγγλικό, γερμανικό κλπ? Τα προϊόντα είναι τα ίδια απλά στο gr έχει μόνο όσα μπορούν να σταλούν Ελλάδα. Αν αρνηθεις να πληρωσεις τελωνειο τι γινεται? Εχω διαβασει οτι στο δινουν ετσι κι αλλιως. Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Κι ομως. Καπου διαβασα οτι καποιος πηγε τους ειπε οτι δεν εχει να πληρωσει και σε 1 μερα του το στειλαν. Εγώ πρίν απο 3-4 χρόνια πήρα απο το eBay το iPhone 2G. (800-900$ νωμίζω) Το σταμάτησαν τελονείο και μου ζήτησαν 230€. Εγώ τους είπα ότι δεν έχω τόσα λευτά να σας δόσω, να το στείλετε πίσω. Την επόμενη μέρα το παιδί με το δέμα στην πόρτα μου, δεν μου πήρε τίποτα. Έτσι έκανα και με το iPad. Εσείς μην το δοκιμάσετε, για το καλό της Ελλάδας. http://www.insomnia.gr/topic/408263-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CF%89%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/page__hl__%CF%84%CE%B5%CE%BB%CF%89%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%BF__st__30 Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2011 από Giorgos09 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pinball1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Παρακινδυνευμένο φαίνεται. Προφανώς είναι θέμα τύχης, κάλλιστα μπορεί να στο στείλουν πίσω σε τέτοια περίπτωση όπως έχει γίνει σε άλλες περιπτώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Παρακινδυνευμένο φαίνεται. Προφανώς είναι θέμα τύχης, κάλλιστα μπορεί να στο στείλουν πίσω σε τέτοια περίπτωση όπως έχει γίνει σε άλλες περιπτώσεις. Το ποιο πιθανό είναι να το προσθέσουν σε κάποιο επόμενο εκκαθαριστικό της εφορίας(ή κάτι τέτοιο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Έκανα εγγραφή στο Ελληνικό ebay! Μια γρήγορη ερώτηση: Τη διεύθυνση και το όνομα τα γράφω με Ελληνικούς ή Λατινικούς χαρακτήρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 δεν υπαρχει λογος να γραφτεις στο gr ebay.οκ εκτος και αν δεν ξερεις καθολου αγγλικα. το gr αφηνει εξω αρκετα πραγματα π.χ. postage+payments.οτι σου βγαζει μονο οσα εχουν δηλωμενα οτι στελνουν Ελλαδα.τους αλλους που δεν εχουν δηλωσει μπορεις να τους ρωτησεις και συνηθως θα σου πουν το κοστος... νομιζω οτι .co.uk ειναι το καλυτερο για εμας γιατι ειναι στα αγγλικα και ειναι εντος ε.ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pinball1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 δεν υπαρχει λογος να γραφτεις στο gr ebay.οκ εκτος και αν δεν ξερεις καθολου αγγλικα. το gr αφηνει εξω αρκετα πραγματα π.χ. postage+payments.οτι σου βγαζει μονο οσα εχουν δηλωμενα οτι στελνουν Ελλαδα.τους αλλους που δεν εχουν δηλωσει μπορεις να τους ρωτησεις και συνηθως θα σου πουν το κοστος... νομιζω οτι .co.uk ειναι το καλυτερο για εμας γιατι ειναι στα αγγλικα και ειναι εντος ε.ε. Αν γραφτείς στο .gr δεν μπορείς να κάνεις login και στα .com, co.uk κτλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα