genious1 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Γεια σασ παιδια αν και μαλον πρεπει να εχεται διαβασει πολεσ φορεσ τετιεσ ερωτισεισ αλλα τελοσπαντον ! Λοιπον θελω να κανω την πρωτη μου παραγκελια απο ebay το προϊον που θελω να παραγκιλω ειναι αυτο και θελω να σασ ρωτισω αν θα εχει παραπανω εξοδα για να φτασει στο σπιτι μου εκτοσ απο τα 5,88 € που κοστιζει (μενω λημνο) και ποσεσ μερεσ θα κανει περιπου να φτασει!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
Redshift Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 5,88 ειναι τελικη τιμη με τα μεταφορικα μαζι απο Αγγλια υπολογιζε γυρω στις 10 μερες αν ξερεις αγγλικα βλεπε αυτο το ebay http://www.ebay.co.uk/
ababapanos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 θελω να αγορασω λαπτοπ και βρισκω αυτο που ειναι 400-500 ευρω ποιο φθηνο απο οτι εδω στην Ελλαδα http://cgi.ebay.ie/Dell-XPS-17-L702x-i7-2630QM-12GB-500GB-3D-FULL-HD-/170662946168?pt=UK_Computing_Laptops_EH&hash=item27 Θα θελα την γνωμη σας ως προς τον συγκεκριμενο πωλητη, αν θα τον εμπιστευοσασταν στην θεση μου. και μια συμβουλη για την διαδικασια της αγορας. γραφει οτι στελνει παντου, αλλα στις επιλογες τροπου πληρωμης μου βγαζει μονο για irland και Αγγλια. τι πρεπει να κανω? να στειλω μαιλ στον πωλητη και θα μου στειλει μετα αυτος ιδικη φορμα για να πληρωσω μεσω paypal με την σωστη τιμη για τα μεταφορικα σε Ελλαδα? και κατα ποσο ειναι ασφαλες αυτο?
lynch Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 (επεξεργασμένο) Βλέποντας μια τέτοια καταχώρηση, αλλά από διαφορετικό πωλητή στο αγγλικο ebay χθες, παρά τις πάρα πολλές επιφυλάξεις μου και τις σοβαρές υποψίες μου για απάτη, επηρεάστηκα από τα εκατοντάδες θετικά σχόλια και τον τεράστιο αριθμό ατόμων που έκανε παραγγελία το συγκεκριμένο δίσκο και τον παρήγγειλα και εγώ(ο λαλακας!)από έναν πωλητή με παρόμοια στοιχεία. Σήμερα λοιπόν στο ebay δεν υπήρχε η παραμικρή ένδειξη της συναλλαγής. Ο λογαριασμός και τα προϊοντα του πωλητή είχαν διαγραφεί. Του έστειλα email αλλά σιγά μη μου απαντούσε. Επικοινώνησα λοιπόν με το paypal για αμφισβήτηση της συναλλαγής και ελπίζω να έχω σύντομα θετικά νέα όσον αφορά τα χρήματα που ξόδεψα. Ίσως σε αυτό το λινκ που παρέθεσα να κρύβεται ο ίδιος πωλητής με άλλο όνομα. Κατά συνέπεια αυτό που θέλω να πω είναι προσοχή, γιατί ακόμα και από το αξιόπιστο ebay μπορεί κάποιος έυκολα να εξαπατηθεί. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2011 από lynch
therock Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Τι εκανες γιατι μπερδευτηκα. Πηρες αυτο το προιο αλλα απο αλλο πωλητη?
lynch Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Το ίδιο προϊόν, αλλά από άλλο πωλητή, τον dengxiaofang332, που δεν υπάρχει πια. Ανέφερα απλώς πως υποψιάζομαι σοβαρά πως ο πωλητής στο link στο προηγούμενο post που έδωσα, o lixiaolingss ίσως να είναι ο πωλητής που διαγράφηκε από το ebay με άλλο λογαριασμό, διότι η εικόνα του προϊόντος, η τιμή, η περιγραφή και τα στοιχεία του πωλητή είναι ίδια ...!!!
therock Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Α οκ πρωτα πηρες απο αυτον που εξαφανιστηκε, και τωρα σκεφτεσαι να παρεις απο το Listing που λες, αλλα σκεφτεσαι πως ειναι ο ιδιος πωλητης... Παντως δεν ξερω αν γινεται με εξαπατησεις να πηγαινουν πανω απο 100. Συνηθως στους πρωτους 10 βαθμους πρεπει να κρυβονται οι απατεωνες...
lynch Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Οχι.Δεν θέλω να ξαναπαρω και να την ξαναπαθω.Οσο για τις αξιολογησεις,διαβασα σημερα στα φορουμς του ebay πως οι πωλητες-απατεωνες ξεκινουν συνηθως πουλωντας αντικειμενα χαμηλης αξιας(π.χ. ρουχα,παπουτσια,φθηνα κοσμηματα,καλωδια κ.λ.π.).Αφου μαζεψουν θετικες αξιολογησεις,βγαζουν προς πωληση καποιο σχετικα ακριβο προιον(π.χ. σκληρους δισκους),το οποιο προσφερουν σε χαμηλη τιμη, μεγαλες ποσοτητες και ζητουν αμεση πληρωμη.Οταν πουλησουν αρκετα κομματια εξαφανιζονται.Καποιοι 'τυχεροι' αγοραστες αντι για το προιον που παρηγγειλαν παραλμβανουν ενα δεμα με ενα ψευτικο νομισμα,οπως διαβασα...
therock Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Ναι αλλα προλαβαινουν να σηκωσουν τα χρηματα απο το PayPal, αφου σε τετοιες περιπτωσεις τα δεσμευει και κανει και Suspend Account, Και μετα ουτα να ξαναφτιαξουν δεν μπορουν... Και ολα αυτα για να κερδισουν λιγα χρηματα? ΠΧ Ποσους τετοιους δισκους να καταφερουν να πουλησουν αλλωστε?
lynch Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μακαρι να ισχυει αυτο που λες και να παρω πισω τα λ7 μου...Παντως νωρις χθες το βραδυ με τα κομματια που ειχε πουλησει πρεπει να ειχε βγαλει πανω-κατω 3000$
therock Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Εμενα ειχε γινει κατι αντιστοιχο, και με ειχε ειδοποησει κατευθειαν το ιδιο το eBay οτι ο πωλητης ηταν απατεωνας και με ενα claim τα λεφτα μου επιστραφηκαν. Ελπιζω να γινει και σε σενα. Αλλα πιστευω ο συνδυασμος ebay-paypal ειναι bulletproof για τους αγοραστες και δεν ξερω αν μπορεις με καποιο τροπο να την παθεις. Στην χειροτερη αντε να μπεις σε μπελαδες αν παρεις καποιο ελλατωματικο προιον και πρεπει να το επιτρεψεις για να παρεις πισω τα λεφτα ή να σταλει καινουριο. Αλλα σε απατεωνιες δεν πιστευω οτι παιζουν προβληματα...
katsikoula Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 (επεξεργασμένο) παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα θέλω να αγοράσω 2 απο αυτά απο ebay απο Κίνα συνολικού κόστους 370 ευρώ με τσάμπα μεταφορικά. λέτε να έχω μπλεξίματα με τελωνείο? edit: επειδή δεν βλέπω καμία απάντηση ανοίγω topic. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2011 από katsikoula
lynch Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Σχετικά με το θέμα των δίσκων, που αναφέρθηκε στα μηνύματα της προηγούμενης σελίδας, μου έστειλαν μήνυμα από το paypal πως ο πωλητής τους έδωσε το tracking number και έστειλε το δέμα με china post. Στο tracking system βέβαια όταν δοκιμάζω τον κωδικό δε βγαίνει τίποτα. Σε επόμενο μήνυμα που έλαβα από το paypal, μου είπαν πως μπορώ να ζητήσω ολική ή μερική επιστροφή χρημάτων, αρκεί να επιστρέψω το δέμα στον πωλητή σε δέκα μέρες από σήμερα!!! Είναι δυνατόν;;; Σε δέκα μέρες ούτε που θα το έχω παραλάβει, αν στείλει κάτι βέβαια. Τι να κάνω;
Ramos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Διευκρινίστε μου όσο αφορά αγορά μέσο eBay πηρά ένα θήκη για μια κάμερα 19,5$ και 10$ αποστολή...σύνολο 29,5$ σήμερα που το πηρά από ταχυδρομείο το δέμα είχε πάνω 20$ και στο contents έλεγε Gift.... υγ.1 το Gift το βάζουν για να αποφεύγεις τα μεταφορικά?? ή έχω καταλάβει λάθος? υγ.2 και αν ισχύει το gift για free μεταφορικά τα 10$ το πηρέ ο πωλητής?? αν ναι μπορώ να τον καταγελώ στο eBay? Αν ναι πως?
therock Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Το Gift το γραφει για να μην περασει τελωνειο. Δεν σε εξαπατησε μην αγχωνεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα