hydro9 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 ναι, οκ, σορρυ, μπερδευτηκα! πιστευω ειναι καλυτερα να τα στειλεις με ταχυδρομειο..
ffseriespower Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Αγόρασα κάτι από έναν πωλητή στο ebay. Εκείνος ποτέ δεν έστειλε κάτι έκανα case στο eBay και εκείνο μου έδωσε refund ακριβώς ότι έδωσα. Πάω στο Paypal και όντως μου λέει refunded. Πάω τώρα πάλι στο eBay να αγοράσω το ίδιο αντικείμενο από άλλο πωλητή και μου λέει δεν γίνεται γιατί δεν έχω λεφτά στον λογαριασμό της τράπεζας. Και ρωτάω τώρα. Γιατί το paypal πάει να μου χρεώσει τον τραπεζικό λογαριασμό και δεν πάει να πάρει τα λεφτά από το refunded που το ίδο το paypal μου λέει πως έχει γίνει?
funbreaker Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μόλις έφτιαξα έναν λογαριασμό paypal για να αγοράσω κάτι από το ebay και έχω την εξής απορία: Κατά την δημιουργία του λογαριασμού το paypal με χρέωσε 1,5 ευρώ για να κάνει μια συναλλαγή και να επιβεβαιωθεί έτσι ότι η κάρτα ανήκει σε μένα. Τα χρήματα αυτά θα μου τα επιστρέψουν όταν τους στείλω τον κωδικό της συναλλαγής. Τον κωδικό αυτό δεν τον έχω ακόμα. Άρα η κάρτα μου δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Την αγορά μπορώ να την κάνω ή θα πρέπει να επιβεβαιωθεί πρώτα η κάρτα μου?
ppetr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Το ποσό που σου κράτησαν, θα συνψηφισθεί με την πρώτη αγορά που θα κάνεις Για τον προηγούμενο, τα λεφτά πρέπει να ειναι στην κάρτα σου. Το paypal δεν αποθηκεύει ποσά.
GR1337 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Αγόρασα κάτι από έναν πωλητή στο ebay. Εκείνος ποτέ δεν έστειλε κάτι έκανα case στο eBay και εκείνο μου έδωσε refund ακριβώς ότι έδωσα. Πάω στο Paypal και όντως μου λέει refunded. Πάω τώρα πάλι στο eBay να αγοράσω το ίδιο αντικείμενο από άλλο πωλητή και μου λέει δεν γίνεται γιατί δεν έχω λεφτά στον λογαριασμό της τράπεζας. Και ρωτάω τώρα. Γιατί το paypal πάει να μου χρεώσει τον τραπεζικό λογαριασμό και δεν πάει να πάρει τα λεφτά από το refunded που το ίδο το paypal μου λέει πως έχει γίνει? Για να μην παίρνει από το paypal και να πηγαίνει στο λογαριασμό της τράπεζας σημαίνει οτι τα χρήματα του paypal δεν είναι αρκετά.
ffseriespower Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Για να μην παίρνει από το paypal και να πηγαίνει στο λογαριασμό της τράπεζας σημαίνει οτι τα χρήματα του paypal δεν είναι αρκετά. Μια χαρά αρκετά είναι. Τα χρήματα που μου έγιναν refund είναι 5 φορές τα χρήματα που κάνει αυτό που πήγα να αγοράσω.
Porg Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 @ffseriespower πιθανότατα τα χρήματα που έχεις στο paypal είναι σε διαφορετικό νόμισμα απο τον πωλητή. Στην σύνοψη πριν την τελική επιβεβαίωση πληρωμής έχει μια ρύθμιση στην οποία διαλέγεις αν θα πληρώσεις με τα χρήματα που έχεις στο paypal ανεξάρτητα νομίσματος ή αν θα πληρώσεις μόνο με το υπόλοιπο που έχεις στο νόμισμα που ζητάει ο πωλητής. Επέλεξε το πρώτο
lak10 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Παιδια εκανα 2 ξεχωριστες παραγγελειες απο το ιδιο μαγαζι (εχει 2 διαφορετικα id) το θεμα ειναι οτι τους εστειλα αμεσως e-mail για να ακυρωσω την παραγγελεια αλλα σημερα μου ηρθε e-mail οτι τα στειλανε σημερα ξαναεστειλα οτι δεν τα θελω. τι μπορω να κανω γιατι βαριεμαι να τα ξαναστελνω πισω
Giorgos09 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Εχει κανει καποιος αγορα απο εξωτερικο μεσω ebay χρησιμοποιοντας το κολπο του gift? Λειτουργει ακομα?
alexfrag18 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 ειχα παρει μια βερμουδα απο αμερικη αρχες ιουλη απο εβαυ.Την εστειλε με ΕΜΣ και ενω το tracking εγραφε οτι εχει ερθει ελλαδα περασε τελωνειο κτλ ποτε δεν μπορεσα να την παραλαβω καθως ποτε δεν ηρθε ειδοποιηση οπως ελεγε στο tracking,τα ελτα δεν το βρηκαν ποτε στο συστηματους(ουτε οι ταχυμεταφορες) και στο ταχυδρομιο της περιοχης μου δεν ηρθε ποτε απο οσο ρωτησα.Αποτελεσμα΄?το δεμα μετα απο καμια 20αρια μερεςεφυγε πισω αμερικη(πραγματικα εκανα τα παντα για να το εντοπισω αλλα δεν τα καταφερα,εποικινωνησα με τον πωλητη και αυτος ελεγε οτι απο την usps του ελεγαν οτι δεν μπορει να κανουν τπτ και ειναι θεμα των ελτα)Το δεμα λοιπον φτανει Αμερικη και ο πωλητης μου λεει οτι αυτη η διευθυνση ηταν αγνωστη ετσι εγραφε πανω.Εγω εχω κανει πολλες αγορες μεσω παυπαλ με την verified μου διευθυνση και ολα πηγαιναν καλα.Οποτε του λεω στιλτο ξανα γιατι εκανες λαθος την διευθυνση.Μου λεει δωσε μου αλλα 45$.Του λεω οχι(ολα αυτα με κουβεντα μεσω εμαιλ και οχι απο το εβαυ).Τελικα συμφωνει να το στειλει αυτος σε μια virtual διευυνση που εχω στις ΗΠΑ και να το πρωθησουν απο κει προς εμενα.Το πακετο εφτασε χτες και τωρα περιμενω φωτογραφιες να δω αν οντως ο περιεχομενο ειναι οκ.Εγω ομως επειδη δεν εχω σκοπο να χασω τα 45$ απο δικο του λαθος η εστω των ελτα δεν ξερω ,ανοιξα dispute παυπαλ.Αυτος απαντησε δινοντας του το Tracking του πρωτου πακετου πυ μου το χε στειλει τον ιουλιο και ειχε γυρισει πισω σε αυτον(φενεται οτι το εχει παραλαβει).Ξαναλεω η υπολοιπη δοσοληψια εγινε μεσω mail και οχι εβαυ.Αυτος τωρα εκανε Μ@@ια που το εστειλε σε αλλη διευθυνση στο ετσι γιατι απο την στιγμη που αυτο δεν φενεται πουθενα ουτε στο εβαυ ουτε στο παυπαλ δεν τον εξασφαλιζει τπτ.Εγω δεν θελω να του φα τα λεφτα προς θεου απλα θελω να μου πληρωσει το αρχικο κοστος του shipping καθως αναγκαζομαι να το στειλω και παλι με δικα μου εξοδα.Δεν ξερω αν εχω αδικο καπου η αν θα δικαιωθω απλα θελω να μου πειτε εσεις πως το βλεπετε.
felice Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Θέλω να κάνω αγορά από το ebay του UK, και να ζητήσω τιμολόγιο για την επιχείρησή μου. Γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να το ζητήσω? Πώς ζητάμε να αναγράφεται το ΑΦΜ?
IMAndreas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Παιδιά μόλις παρέλαβα δέμα από Αμερική παπούτσια συνολική αξία 70δολάρια, και στο κουτί γράφει αξία 40δολάρια και τα 30 αποστολής. Το θέμα είναι ότι έβαλαν κόκκινη σφραγίδα στο τελωνεία και στο ελτά πλήρωσα 3ευρώ. Δεν είναι εκτελωνισμός γιατί μου είχαν πει πως πρέπει να είναι πάνω από 150δολλάρια (στο τελωνείο). Αυτό όμως τέλη παράδοσης στο τελωνείο, από τι εξαρτάται αν θα τα πληρώσω ή όχι; Είναι θέμα τύχης;
salliara Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Οδηγός πώλησης υπάρχει? Θελω να πουλήσω κάποια πραγματα, δεν εχω ιδεα πως ξεκιναμε. Η απορία μου εστιάζεται κυρίως στο θεμα των shipping costs. Πως ξέρουμε τι να δηλώσουμε? Οποιαδήποτε πληροφορία βοηθά! Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα