Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ,υποθέτω λοιπόν πως έρχεται με απλό ταχυδρομείο,δηλαδή ΕΛΤΑ.

Ακριβώς αυτο θα σου έρθει χαρτάκι σπίτι για να παραλάβεις

Δημοσ.

αν ηταν συστημενο ή μεγαλο πακετο.αν ειναι πολυ μικρο πακετο(τοσο ωστε να μην πιανει πολυ χωρο στην τσαντα του) θα το αφησει χυμα οπου αφηνει και τα γραμματα.

Δημοσ.

αν ηταν συστημενο ή μεγαλο πακετο.αν ειναι πολυ μικρο πακετο(τοσο ωστε να μην πιανει πολυ χωρο στην τσαντα του) θα το αφησει χυμα οπου αφηνει και τα γραμματα.

τι μαλακία αυτό....έχει αφήσει άπειρες φορές ο ταχυδρόμος χύμα το δέμα...

δεν μπορεί να χτυπήσει κουδούνι ο μαλάκας; και αμα λείπω τι θα γίνει; θα μου το κλέψουν;

Δημοσ.

Επειδή δε μπορώ να διαβάσω όλες τις 421 σελίδες του post, όποιος θέλει απαντάει στα ερωτήματά μου:

Θέλω να αγοράσω αυτόν εδώ το φορτιστή.

1. Ας ξεκινήσουμε απ' τα βασικά:τα πράγματα του e-Bay είναι αξιόπιστα; Είναι καλά;

2. Το δεύτερο πιό βασικό σχετικά με τις τιμές. Αυτός ο φορτιστής που θέλω, αν τελικά τον πάρω, πόσο θα τον πάρω; Στις χώρες εντός Ε.Ε. είδα ότι δεν υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση:δασμοί, φόροι, τελωνεία, οι τιμές στο site είναι οι τελικές με τον Φ.Π.Α. κ.λπ. Άρα, θα τον πάρω €9,06 ή πρέπει να ξέρω και κάτι ακόμη;

2. Σε πόσες περίπου ημέρες έρχονται; Απ' ό,τι είδατε αυτό που θέλω να πάρω είναι από U.K.

3. Αυτό που περιμένεις έρχεται στην πόρτα σου; Στο ταχυδρομείο; Αν έρχεται στην πόρτα σου και συ λείπεις (εκτάκτως, εννοείται); Μπορείς να κανονίσεις συγκεκριμένες ώρες παραλαβής; Σε ειδοποιούν από κάποιο courrier για ώρες παραλαβής; Μπορείς να το παραλάβεις απο Ταχυδρομείo; Αν ναι, υπάρχει επιπλέον χρέωση για κάτι τέτοιο ή όλα τα πράγματα πηγαίνουν by default στο Ταχυδρομείο και σου έρχεται ειδοποιητήριο;

4. Αν τελικά πάρω κάτι από Αγγλία, αυτοί που έχουν τις διαφορετικές πρίζες από εμάς, πώς θα καταλάβω αν μπορεί το τροφοδοτικό να μπει σε δική μας πρίζα;

5. Αυτός ο φορτιστής είναι για DV4000. Το δικό μου μοντέλο είναι το DV4206EA. Το βίσμα του θα ταιριάζει στο laptop; Πώς μπορώ να το εξακριβώσω; Απ' ό,τι είδα στην καρτέλα του laptop δεν αναφέρει κάτι σχετικό.

Δημοσ.

Ps. Τελικά παγκοσμοιοποίηση έχουμε όπου τους συμφέρει.

Εξυπακούεται..στον αγώνα ενωμένοι και στη μάσα χώρια :mrgreen:

Ένα άλλο tip ειναι να δοκιμάζετε διαφορετικές καταλήξεις(χωρών) στο ebay .com .de .fr .it .au κτλ. έχω βρει καλύτερες τιμές έτσι σε ίδια πράγματα που δε βγαίνουν στο ebay.com.Βέβαια με τις γλώσσες ίσως υπάρχει ζήτημα αλλά με λίγη φαντασία κάτι γίνεται.

Επίσης και η ένδειξη used από το πωλητή πάλι τα εξαιρεί από το τελωνείο ;)

Δημοσ.

http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280693949473

to ebay.gr αφηνει αρκετα απ εξω...

-το γραφει ξεκαθαρα οτι δεν σου δεινει το καλωδιο απο μπριζα προς φορτιστη γιατι βαζεις αυτο που ειχες ηδη!

-για 3 χρονια εγγυηση θα ειναι καλης κατασκευης

-πατα ctrl+f γραψε το μοντελο σου και θα το βγαλει αλλιως βγαλε χαρακα και μετρα το δικο σου βυσμα και συγκρινε το.

-θα στο στειλει με τον πιο απλο τροπο.χωρις tracking id/χωρις courier/χωρις να ειναι συστημενο.αυτα τα ζητας και τα πληρωνεις εξτρα(θα αξιζει η διαφορα απο gr?).

συνηθως επειδη αυτο θα ειναι λιγο βαρυ για να το βαλει ο ταχυδρομος στην τσαντα του μαλλον θα σου ρθει ειδοποιητηριο.αν δεν το παραλαβεις μετα απο 1-2 βδομαδα επιστρεφεται

Δημοσ.

Γεια σας είχα παραγγείλει αυτό http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230618370229&ssPageName=ADME:X:RTQ:DE:1123 από ebay γερμανίας στις 12/05 το οποίο μου ήρθε ελατωμάτικο στις 07/06 και έκτοτε ο πωλητής λέει ότι θα μου στείλει καινούργιο χωρίς αποτέλεσμα.Επειδή έχουν παρέλθει οι 45 ημέρες μπορώ να κάνω κάτι τώρα να πάρω τα λεφτά μου πίσω η είναι αργά;

Δημοσ.

μια ερωτηση και απο εμενα pleaaaaaaaaaaase..

εχω βρει αγοραστη για κατι ακριβο που εβγαλα στο ebay (700 euro περιπου)

το προβλημα μου ειναι οτι αυτος βρισκεται στην Ταυλανδη..(!!!)

σε γενικες γραμμες δειχνει πολυ προθυμος για συνεργασια..

συγκεκριμενα μου προτεινε να τα στειλω ασφαλισμενα με το ολο κοστος δικο του (δηλαδη τα εξοδα μεταφορας αλλα και ασφαλισης για 700 euro)

γενικα εχουμε εμπειρια απο αγοραστες απο Ταυλανδη κτλ κτλ;;;

34 feedback εχει και ολα θετικα...να το προχωρησω;;;

ευχαριστω προκαταβολικα... :rolleyes:

Δημοσ.

34 feedback ειναι λιγα, ειδικα για μια παραγγελια των 700 ευρω.. Αλλα μπορει να ειναι και ευκαιρια, ρισκαρεις..

Επισης, να εχεις στον νου σου πως θα πληρωσεις και αρκετα στο τελωνιο. Σιγουρα, αν σου το στειλει με καποιο κουριερ. Αν σου το στειλει με ταχυδρομειο, και αυτο που παρεις ειναι μικρο σχετικα και δηλωσει και χαμηλη τιμη εξω απο το πακετο, ισως και να το γλυτωσεις..

Αυτα απο μενα.

Δημοσ.

Δε νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα. Απλά να κρατήσεις αποδεικτικά αποστολής για να είσαι σίγουρος. Μη σου πει οτι δεν το έστειλες κτλ. Με ποιά εταιρεία θα γίνει η αποστολή;

Δημοσ.

θα γινει μεσω ΕΛΤΑ γιατι με DHL θελει κοντα στα 120 ευρω(!!!!!) για να φτασει Ταυλανδη

θα παω αυριο να ρωτησω ποιο ειναι το κοστος για να το ασφαλισω κιολας το δεμα για 700 ευρω....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...