music_lover Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Έχω μια απορία,γιατί στο Ιταλικό ebay ένα προιόν από Αγγλία βγαίνει με μικρότερο ποσό σε ευρώ από ότι στο Ελληνικό ebay? Είναι ένα Ipad,στο Ιταλικό κάνοντας αυτόματα την αλλαγή το ίδιο το ebay,μου το βγάζει 412 ευρώ και στο Ελληνικό 420
JimxxZe Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 @minoras κανεις δεν ξερει στανταρτ. http://www.insomnia.gr/topic/219743-fedex-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B5%CE%BB%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/page__st__80 εδω εχει 2 περιπτωσεις που ο εκτελωνισμος ξεπερασε ακομη και το κοστος του προιοντος! @jimx τι φταιει ο κινεζος που δεν ρωτησες εσυ στα ελτα τοσες μερες?μπορει να σου ρθε ειδοποιηση να χαθηκε ή ακομη χειροτερα αν δεν ειχες συστημενο να στο κλεψαν αφου το αφησε ο ταχυδρομος...πηγαινε απο τα ελτα της περιοχης σου και ρωτα ή παρε τηλ.στο τμημα εξυπηρετησης ελτα Όχι ο Κινέζος δεν έφταιγε,μάλιστα σε όσα μαίλ του έστειλα προσπάθησε να με βοηθήσει,απο μέρους του όλα καλά. Τελικά το δέμα ήταν στα Ελτά,εμένα βέβαια δεν μου ήρθε κανένα ειδοποιητήριο στο σπίτι,ούτε ταχυδρόμος ούτε τηλέφωνο τίποτα. Ήτα απτις 3/6 στα Έλτα και ευτυχώς μάλλον το είχα ξεχάσει εκεί γιατί μου λέι στις 10 μέρες κάτι τέτοιο τα επιστρέφουνε,πάλι καλά το πήρα.
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Έχω μια απορία,γιατί στο Ιταλικό ebay ένα προιόν από Αγγλία βγαίνει με μικρότερο ποσό σε ευρώ από ότι στο Ελληνικό ebay? Είναι ένα Ipad,στο Ιταλικό κάνοντας αυτόματα την αλλαγή το ίδιο το ebay,μου το βγάζει 412 ευρώ και στο Ελληνικό 420 Γιατί προφανώς δεν έχεις υπολογίσει τα μεταφορικά Περιμένω ένα δέμα από Κίνα, το έστειλαν στις 20/06 και στο Site που κάνω tracking έχει κολλήσει εδώ και 4 μέρες στο: 2011-06-26 departure from outward office of exchange, , GREECE, Υπάρχει περίπτωση να έχει κολλήσει στο τελωνείο εδώ στην Ελλάδα; Πολύ πιθανό αλλα αν ειναι να χρειαστεί να προσκομήσεις απόδειξη απο paypal ebay κτλπ να περιμένεις να σου στείλουν χαρτί.
traganeus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Ρε παιδιά έχω κάνει μια παραγγελία απο έναν Γερμανό, με 99,7% θετικά και μόλις 2 αρνητικές τους τελευταίους 6 μήνες, ενώ τον τελευταίο μήνα δεν έχει αρνητική. Έχω εδώ και 8 μέρες που τον έχω πληρώσει για 2 προϊόντα και δεν μου τα έχει στείλει ακόμη, του έχω στείλει μήνυμα και μου απάντησε στα γερμανικά οτι τα έχουν συσκευάσει και τα έχουν δώσει στο αρμόδιο τμήμα για να τα στείλουν, αλλα αυτό ήταν πριν 3-4 μέρες. Ακόμα να μου τα στείλει πάντως.... Τι να κάνω για να τον πιέσω?
GR1337 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Εννοείς οτι δεν σου το έχει εμφανίσει σαν dispatched; Πολλοί δεν το ενημερώνουν καθόλου. Δηλαδή πιθανόν να το έχει στείλει και να μην σε έχει ενημερώσει.
traganeus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Εννοείς οτι δεν σου το έχει εμφανίσει σαν dispatched; Πολλοί δεν το ενημερώνουν καθόλου. Δηλαδή πιθανόν να το έχει στείλει και να μην σε έχει ενημερώσει. Α δεν ήξερα οτι παίζει και τέτοια δουλειά. Εγώ όμως που χρειάζομαι το tracking number του δέματος τί πρέπει να κάνω? Να σημειώσω οτι δεν μπορώ να συνεννοηθώ με τον τύπο, του γράφω σε αγγλικά και απαντάει σε γερμανικά τα οποία απο google translate δεν μπορώ να βγάλω άκρη.....
GR1337 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Α δεν ήξερα οτι παίζει και τέτοια δουλειά. Εγώ όμως που χρειάζομαι το tracking number του δέματος τί πρέπει να κάνω? Να σημειώσω οτι δεν μπορώ να συνεννοηθώ με τον τύπο, του γράφω σε αγγλικά και απαντάει σε γερμανικά τα οποία απο google translate δεν μπορώ να βγάλω άκρη..... Αν δεν τα στέλνει με κάποια εταιρεία courier δεν θα έχεις tracking number. Γιατί το χρειάζεσαι το tracking number; Εννοώ για κάτι περισσότερο από απλή παρακολούθηση;
traganeus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Αν δεν τα στέλνει με κάποια εταιρεία courier δεν θα έχεις tracking number. Γιατί το χρειάζεσαι το tracking number; Εννοώ για κάτι περισσότερο από απλή παρακολούθηση; με dhl θα το στείλει, το χρειάζομαι γιατί τα πράγματα που έχω παραγγείλει δεν είναι δικά μου και θέλω να το δώσω στον φίλο που έχει παραγγείλει γιατι ψιλο ανησυχεί....
Finn Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα. Ειχα βαλει κατι για πουλημα αλλα δεν επωληθει. Ελαβα χθες απο το eBay invoice για 8 και κατι ευρω.Θα συνεχισω να χρεωνομαι καθε φορα η μονο για τωρα ηταν αυτο;
dimitrisOS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 θελω να δημιουργησω εναν λογαριασμο στο ebay για αγορες σε ποιο ομως .gr ή .com ή καποιο αλλο ; τι διαφορα εχει ;
Pinball1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Κάνοντας λογαριασμό σε ένα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όλα. Η μόνη διαφορά που έχουν είναι η γλώσσα και το ότι στο .gr σου βγάζει μόνο τα προϊόντα που μπορούν να σταλούν στην Ελλάδα.
dimitrisOS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Κάνοντας λογαριασμό σε ένα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όλα. Η μόνη διαφορά που έχουν είναι η γλώσσα και το ότι στο .gr σου βγάζει μόνο τα προϊόντα που μπορούν να σταλούν στην Ελλάδα. τα προιοντα ειναι παντου τα ειδια ;
music_lover Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Παίδες,έχω μια απορία για αγορές από Αγγλία: πόσες εργάσιμες ημέρες κάνει να έρθει ένα δέμα αν ο αποστολέας το στείλει με Royal Airmail (small packets)?
GR1337 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Παίδες,έχω μια απορία για αγορές από Αγγλία: πόσες εργάσιμες ημέρες κάνει να έρθει ένα δέμα αν ο αποστολέας το στείλει με Royal Airmail (small packets)? Το πιο σύνηθες είναι 4-10 εργάσιμες. (Πολύ σπάνια αργεί τόσο πολύ βέβαια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα