Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση έκανα εγγραφή στο paypal.com και επειδή έκανα 3 φόρες να συνδέσω τη χρεωστική κάρτα στο λογαριασμό μου και τώρα μου λέει αυτό εδώτι πρέπει να κάνω?

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδια help. αγόρασα μια μπαταρια απο ebay αλλα περασε ενας μηνας σχεδον και δεν ηρθε. τι να κανω? επικοινωνησα με αυτον κ μου ειπε οτι ειναι ακομα στην μεταφορα. επισης μου ειπε οτι αν δεν ερθει θα μ δώσει πισω τα λεφτα. εγω ομως εχω πιστωτική και οχι βιβλιάριο για να μπουν εκει λεφτα. πως θα γινει αυτο.?

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά έχω μια απορία. Βρήκα έναν πωλητή και ήθελα να πάρω 5 πράγματα απο αυτόν. Του έστειλα μήνυμα και μου είπε οτι τα μεταφορικά για όλα μαζί είναι 19,60 κάνω την αγορά και στην φόρμα που τα έχει όλα μαζεμένα μου βγάζει μεταφορικά 61 ευρό. του έστειλα μήνυμα αλλα δεν έχει απαντήσει και πάτησα σε ένα κουμπί που έλεγε κάτι να ζητήσω κάτι σαν νέα τιμολόγηση απο τον πωλητή. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να μου βάλει την κανονική χρέωση? Έκανα χτες την αγορά αλλα δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα. Δεν έχω πληρώσει τίποτα μέχρι στιγμής...

Δημοσ.

αν πάτησες το : "send me the total amount " εντάξει είσαι . Αν του έχεις στείλει και μήνυμα σίγουρα θα το δει και από κει. Εσυ τώρα απλά περιμένεις να σου στείλει την φόρμα συμπληρωμένη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα.

Μόλις περάσει το 7μερο που πρέπει να απαντήσει ένας seller σε case που άνοιξα , μετά που βρίσκεται η επιλογή escalate ?

Επίσης για autobid χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα ?

Επεξ/σία από kosmasgr
Δημοσ.

Καλημέρα,

αν και έμπειρος όσον αφορά τις πωλήσεις δε ξέρω τι να κάνω μ ένα αντικείμενο που έβαλα προς πώληση.

Το πήρε με buy it now ένας αγοραστής με 0 αξιολογήσεις και 3 μέρες τώρα ουτε φωνή ούτε ακρόαση.Του χω στείλει και invoice και mail.Πόσο ακόμη λέτε να περιμένω;

Δημοσ.

Επίσης για autobid χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα ?

http://www.youtube.com/results?search_query=bid+ebay&aq=f

γεια σας παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση έκανα εγγραφή στο paypal.com και επειδή έκανα 3 φόρες να συνδέσω τη χρεωστική κάρτα στο λογαριασμό μου και τώρα μου λέει αυτό εδώτι πρέπει να κάνω?

μηπως απλα ηθελες να την κανεις verified?θελει να στειλεις εναν κωδικο που θα γραφει ο λογαρισμος της τραπεζας σου/καρτας.παρτους τηλ.

παιδια help. αγόρασα μια μπαταρια απο ebay αλλα περασε ενας μηνας σχεδον και δεν ηρθε. τι να κανω? επικοινωνησα με αυτον κ μου ειπε οτι ειναι ακομα στην μεταφορα. επισης μου ειπε οτι αν δεν ερθει θα μ δώσει πισω τα λεφτα. εγω ομως εχω πιστωτική και οχι βιβλιάριο για να μπουν εκει λεφτα. πως θα γινει αυτο.?

στις 45 μερες το χασες.πες του να σου στειλει τον κωδικο να το δεις εσυ(tracking id.το βαζεις ελτα tracking και στο αντιστοιχο tracking στην εταιρια που το στειλε)

Δημοσ.

καλήμερα σε όλους ...εχω καποιες απορίες σχετικά με υο ebay..

...Αν σε μια δημοπρασια που απομένουν κάποια δευτερόλεπτα να τελειώσει κάνει κάποιος bid μετά πόσο αυξάνει ο χρόνος ??

Επήσης βλέπω κατι ψηφιακές κάμερες να πουλιούνται 9 με 10 δολάρια

π.χ αυτή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή

Είναι κανόνικά ή υπάρχει κατι που δεν καταλαμβαίνω επειδη το βλέπω και σε άλλες περιπτωσεις με αλλα αντικειμενα παράδειγμα αποτελεί η μηχανή

Δημοσ.

καλήμερα σε όλους ...εχω καποιες απορίες σχετικά με υο ebay..

...Αν σε μια δημοπρασια που απομένουν κάποια δευτερόλεπτα να τελειώσει κάνει κάποιος bid μετά πόσο αυξάνει ο χρόνος ??

Επήσης βλέπω κατι ψηφιακές κάμερες να πουλιούνται 9 με 10 δολάρια

π.χ αυτή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή

Είναι κανόνικά ή υπάρχει κατι που δεν καταλαμβαίνω επειδη το βλέπω και σε άλλες περιπτωσεις με αλλα αντικειμενα παράδειγμα αποτελεί η μηχανή

Δεν αυξάνει κανένας χρόνος....5,4,3,2,1 τέλος...όποιος πρόλαβε πρόλαβε :D

Στο λινκ που παραθέτεις είναι σε δημοπρασία και ΞΕΚΙΝΑ από 9,99 δολλάρια .Που θα φτάσει όταν τελειώσει ο χρόνος είναι άγνωστο.Στο συγκεκριμένο δεν το "χτύπησε " κανείς και έμεινε στα 9,99.Αυτά που πουλιούνται αμέσως χωρίς δημοπρασία γράφουν δίπλα "buy now"

Δημοσ.

Δεν αυξάνει κανένας χρόνος....5,4,3,2,1 τέλος...όποιος πρόλαβε πρόλαβε :D

Στο λινκ που παραθέτεις είναι σε δημοπρασία και ΞΕΚΙΝΑ από 9,99 δολλάρια .Που θα φτάσει όταν τελειώσει ο χρόνος είναι άγνωστο.Στο συγκεκριμένο δεν το "χτύπησε " κανείς και έμεινε στα 9,99.Αυτά που πουλιούνται αμέσως χωρίς δημοπρασία γράφουν δίπλα "buy now"

ευχαρηστω για την απαντηση καταρχας...Με συγχωρειτε για οποιες ανοητες αποριες αλλα ειμαι αρχαριος..

π.χ σε αυτη την μηχανή αν πήγαινα και έβαζα μια προσφορα 10 ευρω 1 λεπτο πριν ληξει η δημοπρασια και δεν υπηρχε αλλη προσφορα θα την επαιρνα 10 ευρω??

Δημοσ.

ευχαρηστω για την απαντηση καταρχας...Με συγχωρειτε για οποιες ανοητες αποριες αλλα ειμαι αρχαριος..

π.χ σε αυτη την μηχανή αν πήγαινα και έβαζα μια προσφορα 10 ευρω 1 λεπτο πριν ληξει η δημοπρασια και δεν υπηρχε αλλη προσφορα θα την επαιρνα 10 ευρω??

Ναι, απλά υπολόγισε και τα μεταφορικά που είναι στα 30 ευρώ περίπου..

Δημοσ.

τα μεταγραφικα τα βλεπω εκει που γραφει shipping ετσι??

Τα γράφει απο κατω τις περισσοτερες φορες..

αν οχι, ρωτας τον πωλητη!

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, έκανα μια παραγγελία κάτι ανταλλακτικά απο Γερμανία, απο έναν πωλητή που είναι top rated, πλήρωσα κανονικά την παραγγελία μου και στις 16 του μήνα στο ebay τα πράγματα δηλώθηκαν οτι στάλθηκαν με την DHL. Στο paypal εκεί που μου λέει για το shipping δεν αναφέρει τίποτα, για την ακρίβεια λέει αυτό: Shipping details

The seller hasn’t provided any shipping details yet

Πώς μπορώ να βρώ το tracking number του δέματος? Του έστειλα μήνυμα μέσω ebay αλλά δεν μου έχει απαντήσει ακόμα (γενικά αργούσε να απαντήσει στα μηνύματά μου). Υπάρχει πουθενά αυτή η επιλογή να γράφει το tacking number? Είμαι και καινούργιος στις αγορές και του έχω ψιλο πρήξει τα @@ του ανθρώπου...

Δημοσ.

tracking number στο δίνει μόνο ο πωλητής συνήθως μέσω mail (ebay) αλλά αν γενικά αργεί να σου απαντήσει,θα το χει ρίξει στις βουτιές....:mrgreen:

Πρήξτον...σιγά,δεν ζητάς κάτι παράλογο ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...