SpirtouLisS Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Καλησπέρα παιδιά μία απορία σχετικά με το auto-bidding έχω αν γνωρίζει κάποιος: Όταν εγώ θέσω το max bid για ένα προιόν στα 60$ π.χ. και εκείνη την στιγμή το bid είναι στα 40$ εάν δεν υπερβεί κανείς άλλος το όριο μου και κερδίσω το προιόν σε ποιά τιμή από τις 2 θα το έχω πάρει?? Λογικά στα 40$ εφόσον δεν πρόσφερε κάποιος περισσότερα απλά θέλω μια επιβεβαίωση! Ευχαριστώ! θα το παρεις στα 40$+ κατι ψηλα λογω του οτι το ebay θα κανει autobid για παρτη σου καθε φορα που ενας βαζει λιγοτερο απο 60$. οποτε αν παω εγω πχ να βαλω 42$ αυτοματα θα δω οτι ειμαι outibid και οτι εσυ εβαλες αυτοματα 42,1$ πχ. ξερω οτι τα 42.1$ ηταν autobid και συμπεραινω οτι εχεις δωσει πολυ μεγαλυτερο maxbid. αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορω να μαθω ποιο ειναι αυτο το max bid και δεν το ξερει ουτε ο πωλητης
underground21 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 θα το παρεις στα 40$+ κατι ψηλα λογω του οτι το ebay θα κανει autobid για παρτη σου καθε φορα που ενας βαζει λιγοτερο απο 60$. οποτε αν παω εγω πχ να βαλω 42$ αυτοματα θα δω οτι ειμαι outibid και οτι εσυ εβαλες αυτοματα 42,1$ πχ. ξερω οτι τα 42.1$ ηταν autobid και συμπεραινω οτι εχεις δωσει πολυ μεγαλυτερο maxbid. αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορω να μαθω ποιο ειναι αυτο το max bid και δεν το ξερει ουτε ο πωλητης Σε ευχαριστώ φίλε μου για το response
mythosss Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Παίζει να κλείσω το λογαριασμό μου στο paypal (αφού διαγράψω την πιστωτική) και μετά να ξανανοίξω λογαριασμό με την ίδια?
spyros83 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Παιδιά αντιμετοπίζω πρόβλημα με τον λογαριασμού μου!!! Συγκεκριμένα αυτό το μήνυμα : Τι πρέπει να κάνω για να ξανά επαναφέρω τον λογαριασμό μου?
SOKATSA Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Καλημέρα σας. Θέλω να κάνω μια αγορά για την εταιρεία μου , έναν υπολογιστή, μέσω ebay. Η πληρωμή θα γίνει μέσω paypal ή με κατάθεση σε λογαριασμό. Εν πάσει περιπτώσει ο πωλητής θα μου στείλει τιμολόγιο για 20% ΦΠΑ (από Αγγλία). Αναγνωρίζονται τα τιμολόγια της ευρωπαικής ένωσης στην Ελλάδα; Θα επωφεληθώ του φπα λόγω του τιμολογίου; Σας ευχαριστώ.
GR1337 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Καλημέρα σας. Θέλω να κάνω μια αγορά για την εταιρεία μου , έναν υπολογιστή, μέσω ebay. Η πληρωμή θα γίνει μέσω paypal ή με κατάθεση σε λογαριασμό. Εν πάσει περιπτώσει ο πωλητής θα μου στείλει τιμολόγιο για 20% ΦΠΑ (από Αγγλία). Αναγνωρίζονται τα τιμολόγια της ευρωπαικής ένωσης στην Ελλάδα; Θα επωφεληθώ του φπα λόγω του τιμολογίου; Σας ευχαριστώ. Όχι βέβαια. Ο ΦΠΑ που θα πληρώσεις πηγαίνει στην Αγγλία. Αν σε ενδιαφέρει αγορά από εξωτερικό μπορείς να αγοράσεις από expansys ή amazon και να επωφεληθείς του ΦΠΑ.
therock Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Όχι βέβαια. Ο ΦΠΑ που θα πληρώσεις πηγαίνει στην Αγγλία. Αν σε ενδιαφέρει αγορά από εξωτερικό μπορείς να αγοράσεις από expansys ή amazon και να επωφεληθείς του ΦΠΑ. Γιατι ισχυουν αυτα? (Ετσι για να μαθαινουμε).
GR1337 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Γιατι ισχυουν αυτα? (Ετσι για να μαθαινουμε). Γιατί υπάγονται σε ελληνική ΔΟΥ (για αποστολές στην Ελλάδα). Φυσικά πληρώνεις Φ.Π.Α. 23%. Πιθανόν να υπάρχουν και άλλα καταστήματα του εξωτερικού που το κάνουν αυτό.
kosmasgr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Καλημέρα. επειδή πέρασε πολύς καιρός απο το τελευταίο μου claim , μέχρι πόσες μέρες απο την αγορά του προϊόντος μπορώ να κάνω ? Πέρασαν 4-5 βδομάδες και δεν παρέλαβα. Ο πωλητής αξιόπιστος , θα το ερευνήσει είπε.
SOKATSA Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Όχι βέβαια.Ο ΦΠΑ που θα πληρώσεις πηγαίνει στην Αγγλία. Αν σε ενδιαφέρει αγορά από εξωτερικό μπορείς να αγοράσεις από expansys ή amazon και να επωφεληθείς του ΦΠΑ. Δικαιούμαι επιστροφή του ΦΠΑ ή δεν τον πληρώνω καθόλου; Το αναφέρει αυτό (οτί για παραγγελίες από Ελλάδα επιστρέφεται ο ΦΠΑ) στο site για να το διαβάσω και το επιβεβαιώσω; Πρέπει να εισάγω στοιχεία της εταιρείας για να επωφεληθώ; Αν ναι έχεις ιδέα πού ακριβώς τα εισάγω αυτά; Ευχαριστώ.
Maldino Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα. Αγόρασα στις 29/4 κάτι ακουστικά από έναν πωλητή που ειναι Top rated κλπ κλπ. Ακόμα να έρθει. Έχω μιλήσει μαζί του και έχει στείλει καινούργιο. Σε λίγες μέρες απ όσο ξέρω κλείνει η διορία για Dispute αν τα λέω σωστά. Να κάνω dispute ώστε να έχω τα λεφτά μου σίγουρα και το ακυρώνω όταν παραλάβω ή απλώς να περιμένω το πακέτο? Είναι και ένας άλλος από Hong Kong μεριά που αγόρασα ενα ανταπτοράκι για το κινητό και τιποτα ακομα αν και έχω μιλήσει και με αυτόν. Νταξει μικρή αξία 1$ αλλά είναι οι 2 πρώτες μου αγορές απο ebay και ακόμα να παραλάβω τίποτα.
kostas1908 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι τώρα να γραφτώ στο Ebay. Τα στοιχεία μας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κ.τ.λ.) πρέπει να τα γράψουμε με ελληνικούς ή λατανικούς χαρακτήρες; Ρωτάω για να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις παραδόσεις των προϊόντων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα