Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν λες "στον λογαριασμό", εννοείς στο λογαριασμό του Paypal ή της τράπεζας?

Γιατί, αν τα έχεις στο Paypal αυτά τα 10€, ενώ ο λογραριασμός της τράπεζας έχει διαθέσιμα, μπορείς να επιλέξεις να χρεώσεις την κάρτα σου, ή να πάρει 10€ από το balance σου και τα υπόλοιπα από την κάρτα σου.

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

έκανα μια αγορά την παρασκευή 20 Μαΐου.

αυτό

λέει ότ η αποστολή γίνεται μέσα σε 2 εργάσιμες μέρες.

μέχρι τώρα τρίτη 24 δεν μου έχει έρθει μήνυμα ότι ο πωλητής έχει στείλει το αντικείμενο.

έχω συνηθίσει σε όσες αγορές έχω κάνει να μου στέλνουν μήνυμα ότι το αντικείμενο έχει σταλθεί.

υπάρχει περίπτωση να το έχει στείλει και να μην έχω λάβει ενημέρωση ή μήπως με έχει γράψει κανονικά;

ίσως βιάζομαι λίγο αλλά όσες αγορές είχα κάνει μου το στέλνανε την επόμενη μέρα (είχα ενημέρωση)

Δημοσ.

Item location:Hong Kong, Hong Kong

Σε δυο μέρες να σου έρθει είναι φύση αδύνατον.

Συνήθως οι κιτρινιάρηδες είναι πολύ τυπικοί και όντως στέλνουν μήνυμα όταν γίνεται η αποστολή.

Λογικά θα έφυγε το δέμα σου,αλλά δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μια ερώτηση και στους ίδιους αν στο έστειλαν :D

Δημοσ.

δεν περιμένω να μου έρθει σε 2 μέρες.

απλά είπα ότι αυτα που έχω παραγγείλει μέχρι τώρα μετά από 2 μέρες μου στέλνανε μήνυμα ότι το αντικείμενο έχει σταλθεί.

από αυτόν δεν έχω πάρει μήνυμα.

και έχω την απορία. υπάρχει περίπτωση να το έχει στείλει χωρίς να μου στείλει μήνυμα;

αν δε λάβω μήνυμα και αύριο θα τον ρωτήσω

Δημοσ.

Ναι υπάρχει περίπτωση να στο έχει στείλει χωρίς να σου έχει στείλει μήνυμα,δεν είναι υποχρεωτικό.

Και τώρα στείλτου ένα μειλ (με την διαφορά ώρας μια χαρά είσαι) για να είσαι πιο ήσυχος ;)

Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά μην ντρέπεστε να στέλνετε mails και να ρωτάτε.Τα ωραία σας λεφτάκια δώσατε και θέλετε να είστε εξασφαλισμένοι σε οποιαδήποτε απορία σας.Ευγενικά πάντα ;)

Δημοσ.

Πως θα δω τις αξιολογησεις αυτων που αγορασαν ενα προιον στο ebay? το feedback που αφησαν δηλαδη, να δω τι εγραψαν,

Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά μην ντρέπεστε να στέλνετε mails και να ρωτάτε.Τα ωραία σας λεφτάκια δώσατε και θέλετε να είστε εξασφαλισμένοι σε οποιαδήποτε απορία σας.Ευγενικά πάντα ;)

μου έστειλε ένα tracking number.

τώρα όμως που πάω για να δω που βρίσκεται;

Δημοσ.

LoL Αυτό ακριβώς σου έγραψα πιο πάνω.....πού να ξέρουμε εμείς με τί στο έστειλε??Ξανά-μανά ρώτα πού να το δεις αυτό το tracking number που σου έδωκε:-D

Ωραιο listing διαλεξες :)

:-D Εμ !!!Το κοιτάς και πιο προσεκτικά και το καταλαβαίνεις και καλύτερα :-D

Δημοσ.

εχω ενα δεμα που δεν εχει κλεισει ακομη μηνα που δεν εχει ερθει.ο seller λεει οτι θα μου στειλει αλλο και αυτη την φορα θα μου δωσει το tracking number.αν δεν στειλει ξανα το δεμα να κανω μια μερα πριν συμπληρωθουν οι 45μερες που εγινε η αγορα dispute? http://pages.ebay.com/help/buy/item-not-received.html

ταυτοχρονα 2 μερες μετα την αγορα του παραπανω μου ηρθε ενα αλλο δεμα(που ειχα αγορασει)απο hong kong.

http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp

http://212.205.82.71/trackandtrace/

Δημοσ.

εκεί έψαχνα κι εγώ επειδή αναφέρει Hong Kong και δε βρήκα τίποτα.

τελικά μετά από λίγο ψάξιμο το εντόπισα εδώ και δε χρειάστηκε να του στείλω mail.

Hong Kong post περίμενα μιας και είναι από εκεί όπως αναφέρει, με China Post το στέλνει.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά μία απορία σχετικά με το auto-bidding έχω αν γνωρίζει κάποιος:

Όταν εγώ θέσω το max bid για ένα προιόν στα 60$ π.χ. και εκείνη την στιγμή το bid είναι στα 40$ εάν

δεν υπερβεί κανείς άλλος το όριο μου και κερδίσω το προιόν σε ποιά τιμή από τις 2 θα το έχω πάρει??

Λογικά στα 40$ εφόσον δεν πρόσφερε κάποιος περισσότερα απλά θέλω μια επιβεβαίωση! Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...