Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μόνο κακό είναι οτι σου βγάζει τα ποσά σε λίρες αγγλίας αλλά είναι μικρό το κακό.

Αν εχεις firefox βαζεις το add-on Simple currency converter Link και σου μετατρεπει κατευθειαν την τιμη σε ευρω , χωρις να κανεις τιποτα.

Αν παλι δεν σε βολευει με ενα κλικ το αλλαζεις στο αρχικο νομισμα.

Μολις το κανεις εγκατασταση βαζεις και το νομισμα που χρησιμοποιεις ( ευρω ) στα options και εισαι κομπλε. :rolleyes:

Τρομερα βολικο για μενα.

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδιά είμαι νέος στο ebay (5 αγορές και όλα καλά :rolleyes: )αλλά μου συνέβει το εξής σε μια αγορά.

είχα πάρει κάτι στις 5 απριλίου το οποίο μου ήρθε σήμερα (σε σχέση με προηγούμενες αγορές άργησε).

εντωμεταξύ μου στέλνει χθες mail ο πωλητής και εκτός των άλλων έγραφε :

...Thank you for purchasing our products,if you receive one ebay message, and tell you your bought prodcut has remvoed,yud don't worry about it,because i have sent out it after you paid the next day....

πάω να αφήσω το feedback το απόγευμα και βλέπω ότι το αντικείμενο δεν εμφανίζεται καν στο λογαριασμό μου. σα να μην το αγόρασα ποτέ. και εκεί που λέει το συνολικό ποσό αγορών έχει αφαιρεθεί η αξία του

τι γίνεται τώρα; πως θα αφήσω feedback και γιατί αφαιρέθηκε; οκ έληξε η δημοπρασία.δεν έπρεπε να παρεμένει ότι το αγόρασα όπως τα άλλα;

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,αγορασα πρωτη φορα απο ebay ρουχο.(μια εμφανιση της chelsea).Το θεμα ειναι οτι ο πωλητης εγραφε οτι κατα την αγορα στις σημειωσεις να γραψω ποιο ονομα θελω να εχει πισω και το μεγεθος της εμπανισης.Εγω απ'την βιασυνη μου εγραψα μονο το ονομα και ξεχασα να γραψω μεγεθος.

Την αγορα την εκανα στη 1 το μεσημερι και μετα απο καμια ωρα οταν το πηρα χαμπαρι του εστειλα μηνυμα και μεσω ebay και με mail οτι την θελω σε large.

Το θεμα ειναι οτι δεν εχει απαντησει ακομα.Η φανελα λεει οτι φευγει μεσα σε 24 ωρες.Γι αυτο αγχωνομαι.

Θα δει εγκαιρα το mail?Θα καταλαβει ποιος ειμαι?(Του εγραψα το name που εχω στο ebay.)

Εχει τυχει σε κανεναν τετοιο περιστατικο?

Δημοσ.

Είχα κάνει μια αγορά πριν λίγες μέρες αλλά επειδή ο seller δεν απανταγε στα μαίλς και αφήνανε αρνητικά feedbacks για τον ίδιο λόγο στο προφίλ του,ακύρωσα την πληρωμή που ειχα κάνει μέσω παυπαλ. Τώρα στο ebay μου λέι να το πληρώσω πάλι(pay now) τι μπορώ να κάνω προκειμένου να το αφαιρέσω απο τα προιόντα που έχω αγοράσει; με τον πωλητη δεν μπορώ να επικοινωνήσω αφου δεν απαντάει στα μαιλς...

γνωρίζει κάποιος;

edit: πάτησα να δω αυτο που είχα αγοράσει και λέι πως είτε ο λογαριασμός του πωλητη έχει γίνει suspended είτε τον έκλεισε ο ίδιος, να κάνω απλά delete αυτο που αγόρασα στο προφίλ μου;

Δημοσ.

Είχα κάνει μια αγορά πριν λίγες μέρες αλλά επειδή ο seller δεν απανταγε στα μαίλς και αφήνανε αρνητικά feedbacks για τον ίδιο λόγο στο προφίλ του,ακύρωσα την πληρωμή που ειχα κάνει μέσω παυπαλ. Τώρα στο ebay μου λέι να το πληρώσω πάλι(pay now) τι μπορώ να κάνω προκειμένου να το αφαιρέσω απο τα προιόντα που έχω αγοράσει; με τον πωλητη δεν μπορώ να επικοινωνήσω αφου δεν απαντάει στα μαιλς...

γνωρίζει κάποιος;

edit: πάτησα να δω αυτο που είχα αγοράσει και λέι πως είτε ο λογαριασμός του πωλητη έχει γίνει suspended είτε τον έκλεισε ο ίδιος, να κάνω απλά delete αυτο που αγόρασα στο προφίλ μου;

Την πληρωμη πως την ακυρωσες? Εκανες claim?

Δημοσ.

Την πληρωμη πως την ακυρωσες? Εκανες claim?

όχι εγώ,εγώ είχα πληρώσει κανονικά αλλα ήταν unclaimed απτον πωλητή και επειδή κάτι έπαιζε με αυτόν την ακύρωσα στο paypal

Δημοσ.

Οταν πληρωνεις μεσω paypal (ειτε μεσω eBay, ειτε χωρις), πρεπει ο αλλος να κανει claim για να τα παρει? Δεν πανε τα χρηματα αυτοματα στο λογαριασμο του? Οποτε μεχρι να τα κανει claim να τα κατοχυρωση εχεις χρονο να τα τραβηξεις πισω?

Δημοσ.

Οταν πληρωνεις μεσω paypal (ειτε μεσω eBay, ειτε χωρις), πρεπει ο αλλος να κανει claim για να τα παρει? Δεν πανε τα χρηματα αυτοματα στο λογαριασμο του? Οποτε μεχρι να τα κανει claim να τα κατοχυρωση εχεις χρονο να τα τραβηξεις πισω?

Ναι πρέπει να επειβεβαιώσει και ο άλλος την πληρωμή στο paypal αλλιώς στο payment status θα σου δείχνει "unclaimed" και μπορεις να ακυρώσεις την πληρωμή. εγω την ακύρωσα προχθές και λογικά σε 7 μέρες θα πάρω τα χρήματα πίσω,γιατί ο πωλητής αποδείχτηκε σκάρτος.

Αλλά αυτο δεν ισχύει πάντα, κάποιες πληρωμές γίνοντε αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να κάνει claim ο άλλος..

Δημοσ.

Αλλά αυτο δεν ισχύει πάντα, κάποιες πληρωμές γίνοντε αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να κάνει claim ο άλλος..

Ξερεις μηπως αυτο απο τι εξαρταται? Υπαρχει καποιος γενικος κανονας?

Δημοσ.

Ξερεις μηπως αυτο απο τι εξαρταται? Υπαρχει καποιος γενικος κανονας?

δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω

Δημοσ.

Ψάχνω να αγοράσω ένα e-reader από Αγγλία. Έχει αγοράσει ποτέ κανείς από πωλητή που δηλώνει:

Brand spanking new, retail boxed - in sealed packaging. Comes complete with instructions and USB cable. Genuine UK retail overstock from a major retailer - not refurbished etc. 12 month warranty

Δηλαδή όχι μεταχειρισμένο , αλλά μάλλον από κάνα μαγαζί που πτώχευσε κτλ κτλ...

Να το προτιμήσω ή να ψάξω για κάτι άλλο ( ο πωλητής πάντως έχει πάνω από 10000 πωλήσεις και καλό feed )

Δημοσ.

Παιδια μια μικρη ερωτησουλα.. παραγγειλα απο Γερμανια ενα κιτ υδροψυξης.. θα πληρωσω τελωνιο;;

Δημοσ.

ό,τι έχω παραγγείλει μέχρι τώρα, 5-6 αντικείμενα με αξία εως 5€ (απλά για να μπούμε στο κλίμα) μου ήρθαν με απλό ταχυδρομείο.

σε όλους έτσι γίνεται, λόγω χαμηλής αξίας;

αν πάρω κάτι μεγαλύτερης αξίας (πχ 50€) θα μου έρθει κι αυτό με απλό;

θεωρητικά πάντως και για ασφάλεια πρέπει να έρχονται συστημένα.

τι ισχύει;

Δημοσ.

Κανονικά επιλέγεις εσύ τον τρόπο αποστολής (απλό-συστημένο-courier) και φυσικά τα μεταφορικά αυξάνονται σαν κόστος.Αν δεν στο έχει σαν επιλογή ο πωλητής του το ζητάς με mail.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...