Lector_Teo Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Καλημέρα παίδες ... Λοιπόν έχω παραγγείλει μέσω ebay Αμερικής έναν αντικείμενο αξίας 20€. Τίποτα δηλαδή. Το θέμα μου τώρα ... Έχει σταλθεί με USPS 1st class air mail international air mail (όπως μου γράφει και ο πωλητής), αλλά το tracking number είναι μόνο για Αμερική. Δηλαδή: Στο Site της usps μου βγάζει αυτό: Label/Receipt Number: LJ85 7155 341U S Class: First-Class Mail International Service(s): International Letter Status: Processed through Sort Facility Your item was processed through and left our JAMAICA, NY 11430 facility on March 18, 2011 at 2:57 am. The item is currently in transit to the destination. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. Detailed Results: -Processed through Sort Facility, March 18, 2011, 2:57 am, JAMAICA, NY 11430 -Electronic Shipping Info Received, March 17, 2011 -Processed through Sort Facility, March 17, 2011, 7:39 pm, BROOKLYN, NY 11256 Έχουν περάσει 14 εργάσιμες μέρες και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Έχω ξαναπαραγγείλει από τον ίδιο και το πακετάκι έκανε λιγότερο από 10 εργάσιμες. Πήγα στα ελτα Μεσολογγίου και δεν έβγαλα άκρη. Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα μου λένε. Πως μπορώ να κάνω κάτι; Να μάθω εάν είναι Ελλάδα; Με το tracking number μπορώ να το ψάξω στη Ελλάδα; Δοκίμασα με το tracking των ελτα αλλά μου βγάζει ότι δεν υπάρχει. Κάποιο τηλέφωνο μπας και βγάλω άκρη;
profitis Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Kαλησπέρα σας, θέλω να αγορασω μία θήκη από το ebay που δεν έχω καταφέρει να την βρω πουθενα αλλού. Ο τυπας έχει αξιολόγηση 25, 100% αλλα δεν εστελνε ελλάδα. Επικοινώνησα μαζί του και μου είπε πως μπορεί να μου τα στείλει με 12 λίρες μεταφορικα (αρκετά δεν είναι Επίσςη επειδή η ελλάδα δεν είναι στη λίστα των χωρών που εχει ορίσει δεν με αφήνει το σύστημα να προχωρήσω και αυτός μου ειπε να του κάνω την πληρώμη μέσω paypal απευθειας. Αν είναι fraud μπορεί με κάποιον τρόπο να καλυφθώ ή επειδή είναι απέξω απο το ebay θα έχω πρόβλημα. Τον ρώτησα και μου απάντησε Hi, We operate as an Ebay business and we send all our products via recorded/signed for delivery. Hope this helps,
g_alkis Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Ποτέ εκτός ebay. Να του πεις να προσθέσει την Ελλάδα στις χώρες αποστολής (υπάρχει ειδική διαδικασία για προϊον που ήδη έχει καταχωρηθεί). Και οι 12 λίρες είναι κλεψιά. 7 με 8 είναι συνήθως το συστημένο.
padarofe Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 λιγο χαζη η ερωτηση μου.Ξερω οτι οι τιμες του ebay με τα ελληνικα καταστηματα εχουν μια τραγικη διαφορα αλλα ειδα κατι εξωφρενικο.Σκεφτομαι να παρω το iphone 4.Αν θυμαμαι καλα στην ελλαδα ξεπερναει τα 450€.Στο ebay.co.uk ομως το βρηκα σε πωλητη με 100% feedback στα 15€.Παιζει για μαιμου?Θελω να πω μεγλαη η διαφορα αλλα οσο να ναι iphone me 15€ λιγο "περιεργο" μου ακουγεται.Εσεις τι λετε.εχει παρει κανεις κατι απο ebay με τοσο μεγαλη διαφορα τιμης και το αποτελεσμα να ηταν το αναμενομενο?
Porg Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Η μήπως είναι κάποια θήκη μόνο;Καμιά φορά είναι εύκολο να μπερδευτείς
padarofe Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 ειναι πλειστηριασμος και οχι δεν ειναι θηκη.Η περιγραφη λεει αυθεντικο iphone με ολα τα σχετικα(φορτιστες κλπ)Γιαυτο ρωταω επειδη συμφωνα με την περιγραφη ειναι κανονικο κινητο.Δεν ειναι λιγο περιεργο?Θελω να πω πως αν στον πλειστηριασμο νικησω εγω δηλ κανω μια προσφορα 16€ πχ θα το παρω με 16€??Εχω μαθει να ειμαι λιγο καχυποπτος σε αυτα τα θεματα γιαυτο λεω.Ποια ειναι η γνωμη σας?
cosmos000 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Αν είναι πλειστηριασμός κάτσε και περίμενε να δεις που θα φτάσει η τιμή.Αποκλείεται να κλείσει σε τόσο χαμηλό επίπεδο.Αν νικήσεις με όποιο ποσό (το οποίο αποκλείεται να είναι τόσο χαμηλό-θα αρχίσουν να πέφτουν τα bids σύννεφο όσο πλησιάζει η ώρα να κλείσει) ναι με αυτό το ποσό θα πληρώσεις.Καθόλου περίεργο δεν είναι να ξεκινάνε πλειστηριασμοί ακόμα και από 1€ το θέμα είναι παρακολούθησε να δεις που θα φτάσουν.....πολλές φορές ακόμα ξεπερνάνε και κάποιες τιμές από μαγαζιά.
padarofe Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 με αυτη τη λογικη δεν θα μπορουσα να παρω το iphone με 20€ αν ειμαι ο μοναδιkος που κανω προσφορες?(με συγχωρεις που σε κουραζω αλλα ειμαι καινουργιος στο ebay)
ppetr Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Με 20 θα το πάρεις, αλλα δε θα είναι 20 τελικά, να εισαι σιγουρος. Βάλε για αρχή ένα σοβαρό ποσο πχ 200 και σίγουρα θα σε ξεπεράσουν
pdiomidis Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μπορει να ειναι λιγο εκτος αυτο που ρωταω... ενα ποδηλατο απο αγγλικα εχει 180 ευρω μαζι με μεταφορικα... μου ειπε οτι ειναι 11 κιλα και θα ειναι πακεταρισμενο σε κουτα και θα θελει μια μικρη συναρμολογηση! Ο τυπος εχει 350+ θετικες 100% και φαινονται ολα μια χαρα.. Επισης τα μεταφορικα ειναι μονο 30 ευρω και φτανει σε 10 ημερες... τι λετε;;
cosmos000 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Τί να πούμε?Αν η τιμή για το ποδήλατο σε ικανοποιεί....αν τα μεταφορικά σε βολεύουν.Μεγειές!!! Το βασικό είναι αυτό που αναφέρεις για τον πωλητή (πολλές πωλήσεις και όλες 100% θετικές!)
pdiomidis Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 http://cgi.ebay.com/TEMAN-Racing-Bike-Shimano-21-Gears-Alloy-Frame-/320688545126?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D8703002691291115234 ικανοποιητικο θα ελεγα... θα σας πω σε 10 μερες πιστευω
hikesl Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Υπάρχει κάποια επιλογή στο Ebay για να μου εμφανίζει μόνο αποτελέσματα από πωλητές που στέλνουν Ελλάδα?
kgian Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Λοιπόν, για να το κάνω εγώ αυτό πάω στο ebay.co.uk Βάζω στο search το αντικείμενο που με ενδιαφέρει, πχ Ipad 16gb. Στην συνεχεια και απο τα αποτελέσματα που βγάζει πάω στην αριστερή στήλη και διαλέγω Location-->Worldwide (ή choose more και european union). Μετά πάω πάνω πάνω και διαλέγω sort by: Price + P&P Lowest first Έτσι μου βγάζει αποτελεσματα απο το παγκόσμιο ebay ή απο όλα τα ευρωπαικά site και μου τα βγάζει με σειρα απο το φτηνότερο στο ακριβότερο (μαζι με τα μεταφορικά). Αφού τα βγάλειόλα αυτά μετά ξεκινάει πάλι απο το φτηνότερο προς το ακριβότερο αλλά δίπλα στα μεταφορικά λεέι "not specified". Αυτά είναι που δεν στέλνουν Ελλάδα οπότε δεν τα κοιτάζω καν. Το μόνο κακό είναι οτι σου βγάζει τα ποσά σε λίρες αγγλίας αλλά είναι μικρό το κακό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα