kanesaxo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Θενκς αλκη! ελπίζω να τσιμπήσω τις μνημούλες. Μα τι κομπλεξικοι ειναι αυτοι οι γερμανοι.Δε στέλνουν πράγματα ελλάδα.Αναγκαζεσαι να κινησεις ολο το σοϊ για ένα τοσο δα πακετάκι
cyber_katsarida Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 έχω δει σε μερικούς πωλητές που γράφει: We only ship to confirmed PAYPAL addresses. Your PAYPAL address MUST MATCH your Shipping address. τι εννοεί confirmed PAYPAL addresses; σε αγορές που έκανα και μου έστειλε μήνυμα το Paypal ότι έγινε η πληρωμή με τα στοιχεία, στη διεύθυνση μου γράφει Shipping address - unconfirmed. πως γίνεται confirmed η διεύθυνση;
ALXIOA Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 πως μπορω να βαλω μια αγγελια στο εβαυ ρε παιδια..??υπαρχει καπου καποιος οδηγος..?? εχω ψωνισει παρα πολλες φορες απο κει..αλλα πρωτη φορα θελω να αγγελια..\ για πειτε μου οδηγιες..ευχαριστω
alexos25 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Καλημερα παιδια. Να ρωτησω και εσας σαν πιο εμπειρους για μια αγορα που προσπαθω να κανω στο ebay και ειμαι λιγο μπερδεμενος καθοτι νεος σε αυτο. Εχω ολοκληρωσει την διαδικασια αγορας (buy it now ->παραπομπη σε paypal->ολοκληρωση αγορας). Μου ηρθε και επιβεβαιωση απο το paypal <<You sent a payment of 218.98 GBP to x-minimax>>, αρα λογικα μου τα εχει τραβηξει απο το λογαριασμο, αλλα δεν μπορω να το ελεγξω τωρα.Anyway Του ειχα πει οτι θελω το πακετο να αποσταλλει με EMS και μου ειχε πει οτι μεσω ems το κοστος ειναι $37,00.Συγκεκριμενα αυτο <Delivery cost in Greece is listed with DHL. We can send via EMS, but it is expensive at USD 37> Παω να κανω την αγορα και παρατηρω ετουτο, το οποιο και του το αναφερω <Hi and thanks for your reply I am interested to receive this product with Ems.How can i calculate the postage costs?I am telling this because ebay debit me for the postage £25.99 ( i guess this is for DHL).And when i click <buy it now> the total amount includes this 25.99. What is the way to pay with my paypal £192.99(product price) + £23.05 (converted $37)?> Και μου απανταει το εξης<Hello.Yes, £25.99 via DHL. With EMS + 37USD. You can buy and write what you want to send to the EMS. I will send you a bill for $ 37 and send the goods after payment. Regards> Με λιγα λογια αυτα τα $37 ειναι προασθετα στα £25.99, Σωστά ε? Τοσο πολύ ρε παιδιά για ems? ο μακακας δεν το ειχα καταλαβει προηγουμενως αυτο Τα πληρωνω και κάνω τουμπεκι, ή τον πρίζω λίγο μπας και τα γλιτώσω?
mike51927 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Παιδια,σε συνεχεια με τα ποστς που εκανα στην προηγουμενη σελιδα,να πω οτι αφου η παραγγελια που ανεφερα ακυρωθηκε απο το ebay,εγω σαν καλος μ......ς πηγα και παρηγγειλα κι αλλα ακουστικα.Οποτε εφτασαν σημερα,και διαπιστωσα οτι περα απο το οτι ειναι μουφα,το δεξι ακουστικο δεν δουλευει καν!Οποτε,σας παρακαλω να μου πειτε τι μπορω να κανω σ'αυτη την περιπτωση;Να προσπαθησω μεσω ebay να παρω τα λεφτα μου πισω ή απο το paypal?Επισης,ως λογο για να ανοιξω το dispute,να χρησιμοποιησω το item not as described ή το item not recieved;Το δευτερο το αναφερω γιατι μιλωντας με εναν αμερικανο,μου ειπε πως μπορω να το κανω γιατι οι πωλητες,ιδιαιτερα για προιοντα απο Κινα,δεν γνωριζουν αν εφτασε,καθως πρεπει να πληρωσουν καποια χρηματα παραπανω για την αποστολη ωστε να εχουν τετοια δυνατοτητα.
cosmos000 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Παιδια,σε συνεχεια με τα ποστς που εκανα στην προηγουμενη σελιδα,να πω οτι αφου η παραγγελια που ανεφερα ακυρωθηκε απο το ebay,εγω σαν καλος μ......ς πηγα και παρηγγειλα κι αλλα ακουστικα.Οποτε εφτασαν σημερα,και διαπιστωσα οτι περα απο το οτι ειναι μουφα,το δεξι ακουστικο δεν δουλευει καν!Οποτε,σας παρακαλω να μου πειτε τι μπορω να κανω σ'αυτη την περιπτωση;Να προσπαθησω μεσω ebay να παρω τα λεφτα μου πισω ή απο το paypal?Επισης,ως λογο για να ανοιξω το dispute,να χρησιμοποιησω το item not as described ή το item not recieved;Το δευτερο το αναφερω γιατι μιλωντας με εναν αμερικανο,μου ειπε πως μπορω να το κανω γιατι οι πωλητες,ιδιαιτερα για προιοντα απο Κινα,δεν γνωριζουν αν εφτασε,καθως πρεπει να πληρωσουν καποια χρηματα παραπανω για την αποστολη ωστε να εχουν τετοια δυνατοτητα. Αν το πήρες από Κίνα πάμφθηνα και σου ήρθε απλό ναι θεωρητικά μπορείς να στείλεις mail στον πωλητή και να του πεις ότι δεν ήρθε και ή να σου στείλει άλλο ή να σου κάνει refund (ο πωλητής συνήθως θα σου απαντήσει ότι πρέπει να περιμένεις μέχρι 30-40 μέρες μπάς και έρθει). Αν το πήρες σχετικά ακριβά στέλνεις mail στον πωλητή και του λες ότι δεν λειτουργούν -χαλασμένα και του ζητάς αντικατάσταση ή τα χρήματα σου πίσω (σ αυτήν την περίπτωση ο πωλητής μπορεί να σου πει να του στείλεις το αντικείμενο πίσω με μεταφορικά δικά σου). Σε κάθε περίπτωση πρώτα μιλάς με τον πωλητή και αν βλέπεις ότι δεν απαντά σε εύλογο χρονικό διάστημα απευθύνεσαι στο ebay.
mike51927 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Αν το πήρες από Κίνα πάμφθηνα και σου ήρθε απλό ναι θεωρητικά μπορείς να στείλεις mail στον πωλητή και να του πεις ότι δεν ήρθε και ή να σου στείλει άλλο ή να σου κάνει refund (ο πωλητής συνήθως θα σου απαντήσει ότι πρέπει να περιμένεις μέχρι 30-40 μέρες μπάς και έρθει). Αν το πήρες σχετικά ακριβά στέλνεις mail στον πωλητή και του λες ότι δεν λειτουργούν -χαλασμένα και του ζητάς αντικατάσταση ή τα χρήματα σου πίσω (σ αυτήν την περίπτωση ο πωλητής μπορεί να σου πει να του στείλεις το αντικείμενο πίσω με μεταφορικά δικά σου). Σε κάθε περίπτωση πρώτα μιλάς με τον πωλητή και αν βλέπεις ότι δεν απαντά σε εύλογο χρονικό διάστημα απευθύνεσαι στο ebay. Δυστυχως και για τα δυο ζευγαρια πληρωσα αρκετα λεφτα.Για το ενα,στο οποιο επισης ο πωλητης δεν ειναι πλεον μελος του ebay,ανοιξα dispute μεσω paypal,λεγοντας πως δεν εχω παραλαβει το αντικειμενο.Επικοινωνησε με αυτον το paypal και το μονο που παρεθεσε ως δικαιολογια ειναι ενα λινκ απο το hong kong post που λεει πως το αντικειμενο εφυγε απο εκει στις 23 Μαρτιου.Θα ενημερωθω απο το paypal για την εξελιξη στις 5 Απριλιου.Οσον αφορα το αλλο ζευγαρι,που ελαβα και ειναι fake,εστειλα μηνυμα στον seller.Ελπιζω να μου δωσει refund χωρις να χρειαστει να στειλω το αντικειμενο πισω,πληρωνοντας κι αλλα λεφτα.Επισης να ρωτησω κατι αλλο.Μπορω να αποδειξω οτι ειναι fake απο την συσκευασια;Τι θελω να πω.Ψαχνοντας βρηκα ενα site οπου κανει συγκριση των αυθεντικων με τα μουφα.Στο μπροστινο μερος του κουτιου των αυθεντικων υπαρχει κατω αριστερα,οπου γραφεται με μικρα γραμματα το ονομα τους η λεξη tm,δηλαδη trademark,ενω στα μουφα οχι.Θα ειχε καμια αξια αυτος ο ισχυρισμος μου;
cosmos000 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Το πρώτο αν είναι από Κίνα και το στειλε 23 Μαρτίου εντάξει λογικά θα σου ρθει αυτήν την εβδομάδα. Για το αν είναι fake δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αν μέσα στην αγγελία του ο πωλητής δεν αναφέρει την λέξη "οriginal" Για αυτό πάντα ρωτάμε αν έχουμε αμφιβολία με mail να αυτό που πωλείται είναι αυθεντικό ή μούφα.Αν γράφει ότι είναι original και σου στειλε fake....να απαιτήσεις refund ....χτες
adamakos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 να κανω μια ερωτηση για το ebay εχω δει σε πολλες καταχωρησεις ρουχων να υπαρχει επιλογη για μεγεθος και χρωμα στην ιδια καταχωρηση πως γινεται αυτο;
cosmos000 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 να κανω μια ερωτηση για το ebay εχω δει σε πολλες καταχωρησεις ρουχων να υπαρχει επιλογη για μεγεθος και χρωμα στην ιδια καταχωρηση πως γινεται αυτο; Ναι γίνεται και βολεύει να μην γεμίζει ο κόσμος με 10000 ξεχωριστές αγγελίες.Μια χαρά κάνεις κ από κεί την αγορά σου και γράφεις νούμερο και χρώμα που θέλεις κατά την παραγγελία.Λίγο κάτω απ την αγγελία γράφει ότι "έχουν πωληθεί χ μέχρι τώρα".Επίσης κανονικά βάζεις feedback κτλ σαν να είναι μεμονωμένη αγγελία.
mike51927 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Επικοινωνησα με τον πωλητη και μου ειπε οτι θα μου επιστρεψει τα λεφτα,κι εγω θα πρεπει να επιστρεψω τα ακουστικα στην Κινα.Ειναι αναγκη να τα επιστρεψω,αφου εκτος απο απομιμηση ειναι και χαλασμενα;Επισης,η επικοινωνια μου μαζι του εχει γινει μεσω pm στο ebay.Για να ειμαι σιγουρος οτι θα τηρησει οσα λεει,μηπως θα επρεπε να ανοιξω dispute μεσω του resolution center ειτε του ebay ειτε του paypal;Ετσι ωστε οι συνομιλιες μας να ειναι αποθηκευμενες και να μπορει να λυθει οποιαδηποτε διαφορα που μπορει να προκυψει.
gfn85 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Επικοινωνησα με τον πωλητη και μου ειπε οτι θα μου επιστρεψει τα λεφτα,κι εγω θα πρεπει να επιστρεψω τα ακουστικα στην Κινα.Ειναι αναγκη να τα επιστρεψω,αφου εκτος απο απομιμηση ειναι και χαλασμενα;Επισης,η επικοινωνια μου μαζι του εχει γινει μεσω pm στο ebay.Για να ειμαι σιγουρος οτι θα τηρησει οσα λεει,μηπως θα επρεπε να ανοιξω dispute μεσω του resolution center ειτε του ebay ειτε του paypal;Ετσι ωστε οι συνομιλιες μας να ειναι αποθηκευμενες και να μπορει να λυθει οποιαδηποτε διαφορα που μπορει να προκυψει. Ανοιξε οπωδήποτε dispute για να είσαι σίγουρος...
Porg Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Απο ebay έχετε κάποιον αξιόπιστο πωλητή για παπούτσια (nike κυρίως) ρούχα και εσώρουχα;
mike51927 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Ευτυχως δεν χρειαστηκε να ανοιξω dispute.Ο τυπος ηταν οκ και μου πληρες refund.Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα