million_voices Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 αγορασα fan controller,ερχεται και ειναι ελαττωματικος,στελνω mail στον πωλητη,μου λεει στειλτον πισω να σου στειλω αλλον,του εξηγω οτι δεν με συμφερει και συμφωνουμε να μου στειλει αλλον χαμηλοτερης αξιας το ζητημα ειναι οτι δεν εχω λαβει τπτ και ληγει η προθεσμια που μπορω να ανοιξω case ανοιγω case η μηπως ειναι λιγο καφριλα?
million_voices Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Προλαβαμε και καναμε ασχημο ονομα και στο Ebay? Κοιταζα ενα δερματινο jacket απο εναν αμερικανο πωλητη, και δεν υποστηριζε την Ελλαδα στις αναγραφομενες χωρες και του στειλα μνμ, και μου ειπε πως εχει αντιμετωπισει πολλες περιπτωσεις με "χαμενα πακετα" ετσι ακριβως το εβαλε και σε αποσιωποιητικα, και το μονο που μπορει να κανει ειναι να το στειλει express, για να μπορει να το παρακολουθησει με κοστος 60 δολλαρια. παντου εχει φτασει η χαρη μας,δες και amazon τι γινεται
isay Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 περιπου 15 μερες ηταν απο τοτε που το αγορασα. δεν ειναι κατι παρανομο. στις 45 μερες αν δεν ερθει θα κανω dispute. ενα ψηφιακο πιεσομετρο καρπου ειναι, δεν νομιζω να απαγοτευεται. Και σε 15 μέρες το έστειλε, έφτασε Ελλάδα, κόλλησε στο τελωνείο (για 9 ευρώ ψηφιακό πιεσόμετρο) και γύρισε πίσω; Αποκλείεται . Ο τύπος είτε δεν το είχε ετοιμο να στο στείλει είτε σε δουλεύει. Στις 30 μέρες στείλε του ένα μηνυμα και πες κάτι του στυλ «Ακόμα δεν ήρθε τίποτα, μπορείς να δεις μήπως κόλλησε πάλι στα τελωνείο και γύρισε σε σένα;» Αν στις 40 μέρες δεν το έχεις στα χέρια σου, ανοίγεις θέμα στο paypal.
Trapper Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, χρειάζομαι τη βοήθειά σας γιατί πρώτη φορά μου τυχαίνει να μην λάβω κάτι που μου στέλνουν. Στις 19 Ιανουαρίου (περίπου 40 μέρες πριν) αγόρασα μία μπαταρία για ένα κινητό nokia του πατέρα μου από top rated seller με 99,5% αξιολόγηση. 20 μέρες μετά την αγορά, και αφού δεν μου είχε έρθει τίποτα, έστειλα μήνυμα στον πωλητή. Μου είπε να περιμένω μερικές μέρες ακόμα, όπως και έκανα. Και πάλι όμως δεν έφτασε το αντικείμενο, και του έστειλα νέο μήνυμα όπου ρωτάω τι γίνεται αλλά πλέον δεν μου απαντάει. Να μην μου το έχει στείλει το θεωρώ απίθανο, οπότε μάλλον χάθηκε. Παρόλα αυτά, θεωρώ απαράδεκτο ότι δεν μου απαντάει στα μηνύματα. Το αντικείμενο είναι πολύ μικρής αξίας, μόλις 6 ευρώ. Εκτός λοιπόν από την αρνητική ψήφο που θα του δώσω, τι άλλο πρέπει να κάνω;
MaXmaD Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μολις ειδα μια αγορα στον λογαριασμο μου που δεν εχω κανει εγω... Ενα μπλουζακι της NASA! Αποκλειω ενδεχομενο γνωστου, φιλου, συγγενη καθως με αυτο ασχολουμε μονο εγω. Και φυσικα δεν εχω ιους και trojan... Οποτε ειναι κατα 99,99% περιπτωση hacking... Εχει τυχει σε κανεναν κατι παρομοιο?
The_Judas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, χρειάζομαι τη βοήθειά σας γιατί πρώτη φορά μου τυχαίνει να μην λάβω κάτι που μου στέλνουν. Στις 19 Ιανουαρίου (περίπου 40 μέρες πριν) αγόρασα μία μπαταρία για ένα κινητό nokia του πατέρα μου από top rated seller με 99,5% αξιολόγηση. 20 μέρες μετά την αγορά, και αφού δεν μου είχε έρθει τίποτα, έστειλα μήνυμα στον πωλητή. Μου είπε να περιμένω μερικές μέρες ακόμα, όπως και έκανα. Και πάλι όμως δεν έφτασε το αντικείμενο, και του έστειλα νέο μήνυμα όπου ρωτάω τι γίνεται αλλά πλέον δεν μου απαντάει. Να μην μου το έχει στείλει το θεωρώ απίθανο, οπότε μάλλον χάθηκε. Παρόλα αυτά, θεωρώ απαράδεκτο ότι δεν μου απαντάει στα μηνύματα. Το αντικείμενο είναι πολύ μικρής αξίας, μόλις 6 ευρώ. Εκτός λοιπόν από την αρνητική ψήφο που θα του δώσω, τι άλλο πρέπει να κάνω; Πήγαινε στο: http://resolutioncenter.ebay.com/ Γρήγορα όμως, προτού τελειώσει η προθεσμία. Νομίζω μέχρι και 45 ημέρες μετά από την αγορά μπορεί να γίνει αυτό.
Auctionfreak Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Γεια σας παιδια, έχω κάνει τα τελευταία χρονια περίπου 100 αγορές απτο eBay και ποτε δεν είχα πρόβλημα (ΗΠΑ, Αγγλία, χονγκ Κονγκ). Στις 6/2/11 εκανα 2 αγορές απο Αμερική κ´ οι δυο αλλα απο διαφορετικό πωλητή. Και τα δυο θα τα έστελναν με απλό USPS. Η πρώτη παραγγελια έφτασε πριν 10 ημέρες δηλ γύρω στις 15-16/2. Η άλλη ακόμη δεν έφτασε. Πέρασαν 3 εβδομάδες. Ο πωλητής έχει 7709 ψήφους. Του έστειλα 2 μνμ κ´ δεν πήρα απάντηση. Η ταχυδρομος είναι φιλη μου κ´ τη ρώτησα αλλα μου είπε ότι δεν παρέλαβε τίποτα ακόμη κ´ απο Αμερική κάνουν 10 εργάσιμες κ´ απο Κίνα 20+. Τι μου προτείνετε να κάνω; Είμαι διατεθειμένος να περιμένω εώς κ την Παρασκευή που μας έρχεται. Άλλες κινήσεις; Δεν μου έχει ξανατυχει ποτε κ δεν ξέρω αν πρέπει να απευθυνθώ στο paypal ή στο eBay. Άνοιξε ένα "dispute" στο resolution centre του EBay με την αιτιολογία ότι δεν έχεις λάβει το προϊόν . Το dispute κάνει 10 μέρες περίπου για να κλείσει και στο μεταξύ μπορεί να σου έρθει Αυτό που αγορασες ή να επικοινωνήσει μαζι σου ο ΠΩΛΗΤΗΣ και να βρείτε λύση Sent from my iPhone using Insomnia
ultrobyr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 μπορει κανεις να κανει καμια προταση απο αξιολογο seller για αυθεντικες ποδοσφαιρικες φανελες και σχετικα φτηνες? δηλαδη κατι 25ευρω μεσα και τα μεταφορικα που βλεπω απο seller με καλη αξιολογηση πανω απο 95% παιζει να ειναι μουφα η δουλεια? Υ.Γ ρωταω γιατι τις συγκεκριμενες φανελες τις βρισκω στο ελλαδισταν κατι 80αρια,90αρια...
giannis0000 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 http://www.eim.ebay.gr/ αυτο εδω ειναι ebay κανονικου τυπου? η ειναι απλα μεταφραση στα ελληνικα? μπορουμε και μεσω αυτουνου να προχωρησουμε σε αγορες? http://viewitem.eim.ebay.gr/Amiga-power-pack-part-no-39102903-A6001200-Tested/120689889814/item βρηκα το παραπανω προιον πχ. παντως το ιδιο και τα ιδια στοιχεια τα βρηκα και στη αγγλικη εκδοση site ebay αρα μπορω να προχωρησω κανονικα στη εγγραφη μεσω του μεταφρασμενου ελληνιου site?
ni_kuho Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Επειδή με μια γρήγορη αναζήτηση δε βρήκα κάτι παρόμοιο, έχει κανείς ιδεά τι παίζει με τις αγορές με paypal invoice; Κατά πόσο είναι ασφαλείς;
xristina07 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Γεια σας παιδια.Χρειαζομαι την βοηθεια σας θελω να κανω μια αγορα παπουτσιων μεσω internet συγκεκριμενα supra society δεν μπορω να βρω μια σελιδα που να εχει φθηνα παπουτσια.Τα τελωνειακα επισης ξερω οτι δεν βγαινουν πολυ ακριβα,ωστοσο ομως εγω μενω μακρια κ ξερω οτι πρεπει να πληρωσω εκτελωνειακα κατι τετοιο και ειναι γυρω στα 70 ευρώ!!!! Κανεις καμια ιδεα?
mike51927 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Γεια σας παιδια.Εκανα πριν δυο μερες μια αγορα απο το ebay,συγκεκριμενα κατι ακουστικα monster beats by dre μολις για 39 $ και δωρεαν μεταφορικα.Χθες ομως ελαβα το εξης e mail απο το ebay: We're writing to let you know that this listing for an item you won or bid on is no longer available: 110659314963 - Black Monster™º Beats™º by Dr.Dre In-Ear Headphones NEW We understand this may be disappointing, but occasionally we need to remove listings. In some cases, the item itself is fine, but was listed in a way that didn't follow eBay's guidelines. Here's what you can do next: -- If you already paid, received your item, and you're satisfied, please disregard this notice. -- If you won the item but haven't paid, don't pay. Since eBay removed the listing, you're no longer obligated to go through with the transaction. -- If you already paid for this item through eBay, and it's past the estimated delivery time, you can open a case in our Resolution Center. Click the link below, and select the "I haven't received it yet" option. This will guide you through the process of opening a case. Επισης εστειλα μηνυμα στον πωλητη για το αν θα μου κανει refund ή εχει ηδη στειλει το προιον.Δεν μου εχει απαντησει ακομη. Εχετε καμια ιδεα για ποιο λογο το ebay ακυρωσε αυτη την παραγγελια κι απεσυρε το προιον;Επισης,αποκλειεται ο πωλητης να εχει στειλει μολις μια μερα μετα την παραγγελια,το προιον,οποτε αν πει κατι τετοιο θα το κανει μονο και μονο για να μου κλεψει τα φραγκα.Οποτε τι επιλογη εχω,μπορω να ανοιξω dispute γι αυτο το λογο? Και μια αλλη περιπτωση.Εκανα μια αγορα πριν ενα μηνα,την οποια και πληρωσα αμεσως,κανοντας ακριβως οτι αναλογουσε σε μενα ως αγοραστης.Δεν πρεπει κανονικα να ο seller να μου δωσει αμεσως feedback;Τι περιμενει,να δει το feedback που θα αφησω εγω και να με βαθμολογησει αναλογα,για 'εκδικηση' αν δεν του εβαλα θετικο?Αυτο ειναι μια απορια που εχω.Στην περιπτωση που αναφερω,αν και αφησα feedback,δεν μου εχει αφησει εμενα ακομα,παρα τον τοσο καιρο που εχει περασει.Να ανοιξω dispute; Σας ευχαριστω προκαταβολικα.
cosmos000 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Ως προς το πρώτο σκέλος της ερώτησης σου: περίμενε κάποιες μέρες που λογικά θα κάνει το αντικείμενο να φτάσει και μετά αν δεν σου έχει έρθει ανοίγεις dispute.Η αγγελία μπορεί να έχει κατέβει για αρκετούς λόγους (όχι αναγκαστικά λαμογιάς χρηματικής) πχ μπορεί να αναφέρει μέσα κάποιες εκφράσεις που απαγορεύει το ebay πχ τώρα μου ρχεται ότι στα videogames δεν σε άφηνε να γράψεις ότι η κονσόλα είναι "κρακαρισμένη" και σου κατέβαζε την αγγελία.Όπως και να χει τα χρήματα σου δεν τα χάνεις . Στο δεύτερο σκέλος να ξέρεις ότι ο πωλητής δεν μπορεί να βάλει αρνητική ψήφο (άρα δεν μπορεί να σε "εκδικηθεί" όπως λες).Πολλοί πραγματικά το ξεχνάνε ή έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους και δεν βάζουν.Dispute δεν μπορείς να ανοίξεις για τέτοιον λόγο.Στείλτου ένα μήνυμα να θυμηθεί να σου βάλει feedback αφού κ εσύ του έβαλες.
japetus Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Με τα χαμένα μικροπακετάκια τί κάνετε; Μου έχει συμβεί 3-4 φορές στο παρελθόν.. Αν ήταν από Κίνα, αμέσως προσφέρονται για refund, μια και φοβούνται το αρνητικό feedback. Με Αμερική όμως τί παίζει; Σε ανάλογο περιστατικό πριν κάποια χρόνια δεν είχα δικαιωθεί στο dispute μια και ο αγοραστής μπόρεσε φαντάζομαι να αποδείξει ότι όντως έστειλε το πακέτο.. Είχα πρόσφατα ενα τέτοιο περιστατικό από αμερική και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να ανοίξω dispute...
mitsos130 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Πολύ καλησπέρα σας από Θεσσαλονίκη. Στις τρεις τελευταίες μου συναλλαγές (13 & 14 Μαρτίου) με πωλητές από UK η χρέωση από την τράπεζα (ALPHA) ήταν προσαυξημένη κατά 18% περίπου από το ποσό που χρέωσε το paypal . Μήπως γνωρίζει κανένας κάτι; ( παίζει τίποτε με φορολόγηση των αγορών από internet)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα