Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδες κυκλοφορουν κατι usb stickakia kingston 256gb σε κατι τιμες μεχρι 80$...

λετε να ειναι μουφιες?

ο seller εχει λιγα feedback αλλα ολα θετικά...

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε παιδες κυκλοφορουν κατι usb stickakia kingston 256gb σε κατι τιμες μεχρι 80$...

λετε να ειναι μουφιες?

ο seller εχει λιγα feedback αλλα ολα θετικά...

ΣΙΓΟΥΡΑ είναι μούφες και αν ψάξεις το insomnia θα βρεις περιπτώσεις που συνφορουμίτες την πατήσανε με ψεύτικα στικάκια. Είναι πειραγμένα στικάκια των 512Μ ή 1G και φαίνονται για όσο θες. Μόλις όμως πας να γράψεις περισσότερο ή να κάνεις format στο στικάκι, αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα.

Τα 256GB πωλούνται σε σοβαρά μαγαζιά πάνω απο 600 ευρώ, οπότε τα 80$ είναι προφανώς απάτη.

Όσο για τα λίγα αλλά θετικά feedbacks η απάντηση είναι ... αβανταδόροι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερώτηση. Θέλω να πουλησω κατι στο eBay αλλά δεν θέλω να το πουλησω με τον λογαριασμό που έχω τώρα.

Αν κΑνω άλλο μάλλον θα το βρει το eBay και θα με κάνει Ban. Αν βάλω ψεύτικο όνομα & διεύθυνση πέζει καμία σημασία; Και βέβαια τον ίδιο λογαριασμό Paypal.

Θα με κάνει ban to eBay? θέλω να έχω 1 λογαριασμό για αγορές και άλλο για πωληση. (τα προϊόντα που θέλω να πουλησω θα τα βάλω buyitnow μόνο)

Επεξ/σία από basilis222
Δημοσ.

Παρατήρησα κάτι περίεργο σε μία δημοπρασία που συμμετείχα.

Ένα προϊόν ξεκίναγε από $9.99 και έθεσα μέγιστο όριο τα $22. Κατά λάθος, μέχρι $15 ήθελα να βάλω αλλά ας πρόσεχα. Τέλος πάντων: προχωράει η δημοπρασία κανονικά, με αυξήσεις ανά $0.50 όπως είναι το σύνηθες... και φτάνει μέχρι τα $13.50. Αλλά ελάχιστα πριν κλείσει, κάποιος πάει και βάζει ακριβώς το maximum ποσό μου. Έτσι κλείνει η δημοπρασία με τιμή πώλησης το maximum που είχα θέσει και κατοχυρώνεται σε μένα.

Εγώ ψιλιάζομαι ότι έπαιξε πο***ιά ο πωλητής με δεύτερο λογαριασμό, ώστε να του δώσω το max και όχι τα $13.50 που είχε φτάσει κανονικά η δημοπρασία. Ειδάλλως είναι πολύ περίεργο να έβαλε κάποιος «κατά τύχη» ακριβώς το ποσό που είχα ορίσει και μάλιστα... ελάχιστα πριν κλείσει η δημοπρασία. Ενώ δεν είχε ενδιαφερθεί κανείς για ~2 μέρες.

Το ερώτημα είναι πως μπορώ να εξακριβώσω αν όντως έγινε κάτι τέτοιο, και σε περίπτωση που ισχύει, τι μπορώ να κάνω.

Δημοσ.

Ο πωλητής δεν γνωρίζει το maximum ποσό που έχω θέσει δηλαδή; Δεν υπάρχει τρόπος να το ανακαλύψει;

Δημοσ.

εκανα μια αγορα πριν λιγες μερες, απο κινα ηταν ο πωλητης, και μου ηρθε ενα μαιλ απο τον πωλητη οτι το αντικειμενο του το επεστρεψε το τελωνειο για αγνωστους λογους.

με ρωτησε αν θελω refund ή να μου το ξαναστειλει και του απαντησα να το στειλει παλι.

καλα εκανα; λετε να εχω παλι προβλημα;

δεν ειναι κατι ακριβο 9ε ειχε περιπου.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, έχω κάνει τα τελευταία χρονια περίπου 100 αγορές απτο eBay και ποτε δεν είχα πρόβλημα (ΗΠΑ, Αγγλία, χονγκ Κονγκ). Στις 6/2/11 εκανα 2 αγορές απο Αμερική κ´ οι δυο αλλα απο διαφορετικό πωλητή. Και τα δυο θα τα έστελναν με απλό USPS. Η πρώτη παραγγελια έφτασε πριν 10 ημέρες δηλ γύρω στις 15-16/2. Η άλλη ακόμη δεν έφτασε. Πέρασαν 3 εβδομάδες. Ο πωλητής έχει 7709 ψήφους. Του έστειλα 2 μνμ κ´ δεν πήρα απάντηση. Η ταχυδρομος είναι φιλη μου κ´ τη ρώτησα αλλα μου είπε ότι δεν παρέλαβε τίποτα ακόμη κ´ απο Αμερική κάνουν 10 εργάσιμες κ´ απο Κίνα 20+.

Τι μου προτείνετε να κάνω; Είμαι διατεθειμένος να περιμένω εώς κ την Παρασκευή που μας έρχεται. Άλλες κινήσεις; Δεν μου έχει ξανατυχει ποτε κ δεν ξέρω αν πρέπει να απευθυνθώ στο paypal ή στο eBay.

Δημοσ.

εκανα μια αγορα πριν λιγες μερες, απο κινα ηταν ο πωλητης, και μου ηρθε ενα μαιλ απο τον πωλητη οτι το αντικειμενο του το επεστρεψε το τελωνειο για αγνωστους λογους.

με ρωτησε αν θελω refund ή να μου το ξαναστειλει και του απαντησα να το στειλει παλι.

καλα εκανα; λετε να εχω παλι προβλημα;

δεν ειναι κατι ακριβο 9ε ειχε περιπου.

Διονύση μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Μήπως δεν το είχε στείλει καν; Πόσες μέρες είναι από τότε που πλήρωσες; Για να έρθει απο Κίνα, να κολλήσει τελωνείο και να γυρίσει πίσω, έκανε πάνω από 30 μέρες.

Εξαίρεση: Να αγόρασες κάτι παράνομο

Δημοσ.

Προλαβαμε και καναμε ασχημο ονομα και στο Ebay? Κοιταζα ενα δερματινο jacket απο εναν αμερικανο πωλητη, και δεν υποστηριζε την Ελλαδα στις αναγραφομενες χωρες και του στειλα μνμ, και μου ειπε πως εχει αντιμετωπισει πολλες περιπτωσεις με "χαμενα πακετα" ετσι ακριβως το εβαλε και σε αποσιωποιητικα, και το μονο που μπορει να κανει ειναι να το στειλει express, για να μπορει να το παρακολουθησει με κοστος 60 δολλαρια.

Δημοσ.

Διονύση μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Μήπως δεν το είχε στείλει καν; Πόσες μέρες είναι από τότε που πλήρωσες; Για να έρθει απο Κίνα, να κολλήσει τελωνείο και να γυρίσει πίσω, έκανε πάνω από 30 μέρες.

Εξαίρεση: Να αγόρασες κάτι παράνομο

περιπου 15 μερες ηταν απο τοτε που το αγορασα.

δεν ειναι κατι παρανομο.

στις 45 μερες αν δεν ερθει θα κανω dispute.

ενα ψηφιακο πιεσομετρο καρπου ειναι, δεν νομιζω να απαγοτευεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...