Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι γυφτιά να αγοράζεις από έναν πωλητή, 2 πράγματα (κάπου στα 300 πλήρωσα), να τον πληρώνεις αμέσως και να μην σου δίνει θετική ψήφο ενώ εσύ του έχεις δώσει με το που τα παρέλαβες από το ταχυδρομείο;

Δεν μου έχει ξανατύχει μιας και δεν είμαι τακτικός ebayer (μόνο 7 ψήφους έχω ως τώρα) και δεν ξέρω τι να κάνω. Να του στείλω μήνυμα; Ο τύπος πρέπει να είναι λίγο παράξενος, γιατί για να μου πει το tracking number έπρεπε να του στείλω 3 μηνύματα και ο τρόπος απάντησής του ήταν λίγο "και χάρη σου κάνω που στα πουλάω με την τιμή αυτή, αλλά έχε χάρη που ήσουν ο νικητής...".

Στην πραγματικότητα η τιμή ήταν ακριβώς αυτή που έπρεπε να είναι, ώστε και ο αγοραστής να μην γδαρθεί, αλλά και ο πωλητής να μην τα δώσει κοψοχρονια (ένα αρκετά μεταχειρισμένο πράγμα και ένα άλλο πολύ ελαφρώς χρησιμοποιημένο-σαν καινούργιο). Τί ήθελε δηλαδή; Να έφτανε η τιμή τόσο ώστε να βγάλει 1 μισθό; Δεν μπορώ να το καταλάβω.

Τί λέτε να κάνω;

Η θετική ή η αρνητική ψήφος δεν είναι υποχρεωτική. Απο εκεί και πέρα μην χαλάς την ζαχαρένια σου, αλλά την επόμενη φορά να μην βιαστείς να γράψεις κριτική (για προβλήματα που δεν φαίνονται αμέσως) και επίσης να είσαι ειλικρινής. Π.χ. σε πωλητή που έγραφε οτι το είδος θα αποσταλεί εντός 24 ωρών απο την πληρωμή, μου το έστειλε μετά απο 3 μέρες και στην κριτική έγραψα «Καλός πωλητής, καλή επικοινωνία, καλή συσκευασία, είδος σε άριστη κατάσταση αλλά η αποστολή λίγο αργότερα απο το διάστημα που είχε υποσχεθεί»

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όπως τα λέει ο isay είναι τα πράγματα ,να συμπληρώσω επίσης ότι ο πωλητής δεν μπορεί να βάλει αρνητικό feeback οπότε μην φοβάσαι αν θα σου ρίξει καμιά αρνητική κεραμύδα!

Μπορεί ,αφού δεν απαντούσε και σε άλλα μηνύματα που του έστελνες για το tracking, να μην μπαίνει πολύ τακτικά στο ίντερνετ.Σίγουρα όμως θα σου αφήσει κάποια στιγμή αφού του το υπενθυμίζει και το ebay οτι πρέπει να αφήσει κάποιο feedback.Το σημαντικότερο είναι τα πράγματα που πήρες να είναι όπως ακριβώς τα περίμενες και όπως τα περιέγραφε.

Δεν χάνεις και τίποτα να του στείλεις κ ένα mail υπενθυμίζοντας του το....αλλά είμαι σίγουρος ότι θα στο βάλει κάποια στιγμή κ από μόνος του!!

Δημοσ.

http://shop.modellbau-freudenthaler.at/Media/Shop/eneloop%20xxx.jpg

eneloop χχχ λεγονται

ολες του εμποριου ειναι!!εισαι σιγουρος οτι ειναι καλυτερες αυτες που λες?γιατι ειναι και φτηνοτερες...

Εγω παντως απο review τις ειχα διαλεξει. Βεβαια ειναι και παλιο το συγκριτικο, (2006-2007) οποτε δεν ξερω αν και τι εχει αλλαξει απο τοτε. Αυτες που λες εσυ ειναι νεοτερο μοντελο?

http://www.rechargeable-battery-review.com/rbr-editors-choice/2006-editors-choice/2006-top--aa-rechargeable-battery.html

Δημοσ.

Καλώς παιδιά. Ευχαριστώ. Πιο πολύ το ήθελα για να φτάσω τις δέκα θετικές, γιατί έχω δει πολλές φορές κάποιους πωλητές να γράφουν ότι δεν πουλάνε σε όσους δεν έχουν τουλάχιστον 10 θετικές ψήφους και λέω εφόσον εγώ είμαι τυπικός στις υποχρεώσεις μου, γιατί να μην φαίνεται κιόλας.

Δημοσ.

Εκανα μια αγορά πριν από λίγες μέρες από αυτόν τον πωλητή-> http://myworld.ebay.co.uk/hl-world

Πήρα επιβεβαίωση τόσο από ebay όσο και από paypal.

Αυτή την στιγμή όμως, η αγορά που έκανα δεν φαίνεται καν στις κερδισμένες (won)...σαν να εξαφανίστηκε τελείως και ο πωλητής έχει επιγραφή "This seller currently has no items for sale"

Τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Έκανα μια αγορά απο e-bay και διαπίστωσα ότι δεν έχω λεφτά στη χρεωστική κάρτα.

Απομένει δηλαδή να ολοκληρώσω την πληρωμή.

Το κακό είναι ότι μέχρι να πάω τράπεζα και να μπούνε τα λεφτά, και να τα "δει" το paypal θα πάρει μέρες. Τι να κάνω;

Να προχωρήσω σε payment χωρίσ λεφτα (ξερω γω... θα μου βγει αρνητικό στο paypal και θα με περιμένει ), να το αφήσω εκκρεμότητα μέχρι να βάλω τα λεφτά στην κάρτα; Πόσο θα με περιμένει; Τι πρτέπει να κάνω;

Δημοσ.

Για οποιοδήποτε ποσό πάνω απο 24USD δολλάρια με τα μεταφορικά (CIF) το τελωνείο οφείλει να ζητήσει φόρο 4%-6% ανάλογα με το είδος +23%ΦΠΑ.

Προσοχή όταν αγοράζεται απο χώρες εκτός Ε.Ε.

Δημοσ.

Για οποιοδήποτε ποσό πάνω απο 24USD δολλάρια με τα μεταφορικά (CIF) το τελωνείο οφείλει να ζητήσει φόρο 4%-6% ανάλογα με το είδος +23%ΦΠΑ.

κλέφτες...

Δημοσ.

Εκανα μια αγορά πριν από λίγες μέρες από αυτόν τον πωλητή-> http://myworld.ebay.co.uk/hl-world

Πήρα επιβεβαίωση τόσο από ebay όσο και από paypal.

Αυτή την στιγμή όμως, η αγορά που έκανα δεν φαίνεται καν στις κερδισμένες (won)...σαν να εξαφανίστηκε τελείως και ο πωλητής έχει επιγραφή "This seller currently has no items for sale"

Τι μπορεί να φταίει;

Αν δε σου ερθει σε κανα μηνα το πολυ ανοιξε "Dispute" στο PAYPAL μου είχε γίνει το ίδιο με ενα bluetooth που τελικά ηρθε κανονικα μετά απο 10 μερες!

Δημοσ.

Λέω να πάρω ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου αλλά φοβάμαι μη μου κάτσει το τελωνείο.Επίσης δε θέλω να ρισκάρω την αυθεντικότητα ασχέτως αν και οι 2 πωλητές που βρήκα λένε 100% authentic.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=360190551082

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230581448130

Καμιά γνώμη;

Δημοσ.

1)οταν στην καρτελα postage δεν αναφερει την Ελλαδα και σου πει αυτος μια τιμη,πληρωνετε εκτος ebay?

2)γινετε να ζητησεις καλυτερη τιμη?και αν το δεχτει ο αλλος πρεπει να αλλαξει την τιμη στο ebay ή γινεται και αλλιως?

Δημοσ.

ρε παιδες αγορασα κατι tshirts απο ebay...

29.98$ + 12$ shipping = 41.98$

τελικα δεν μου καναν και τα επεστρεψα

αλλα μου εκανε partial refund...

δλδ μου επεστρεψε μονο 29.98$

τον ρωταω γιατι και μου λεει οτι κανεις δεν επιστρεφει το original shipping cost...!

ισχυει...?

Δημοσ.

Αν δε σου ερθει σε κανα μηνα το πολυ ανοιξε "Dispute" στο PAYPAL μου είχε γίνει το ίδιο με ενα bluetooth που τελικά ηρθε κανονικα μετά απο 10 μερες!

Τελικά έφτασε κανονικά το πακέτο.

Δεν μπορώ βέβαια να βάλω καν αξιολόγηση στον πωλητή γιατί έχει εξαφανιστεί τελείως το αντικείμενο από το ebay και από το προφίλ μου. Τελος πάντων, αφού το πήρα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.

Δημοσ.

ρε παιδες αγορασα κατι tshirts απο ebay...

29.98$ + 12$ shipping = 41.98$

τελικα δεν μου καναν και τα επεστρεψα

αλλα μου εκανε partial refund...

δλδ μου επεστρεψε μονο 29.98$

τον ρωταω γιατι και μου λεει οτι κανεις δεν επιστρεφει το original shipping cost...!

ισχυει...?

Πάντα γίνεται επιστροφή της αρχικής τιμής του προϊόντος χωρίς τα ματεφορικά.

Το ότι δε σου καναν είναι "δικό σου λάθος" και όχι λάθος του πωλητή.

Δημοσ.

Κατσε λες αμα δεν ειναι δηλωμενο ως δωρο, ή πλεον ανεξαρτητως κατηγοριας, ισχυει το οτιο των 24?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...