Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα μια αρκετά μεγάλη αγορά απο ebay, 1300E και πλήρωσα με πιστωτική μέσω paypal. Τελικά δεν τα βρήκαμε με τον αγοραστή και μου έκανε refund τα χρήματα. Η επιστροφή φάνηκε στον λογαριασμό μου στο paypal στις 28/1. Ο λογαριασμός της πιστωτικής βγαίνει τις πρώτες ημερες του μήνα. Αν δεν έχει προλάβει να εμφανιστεί η επιστροφή τι θα γίνει; Θα πρέπει να τον πληρώσω; Και μετά στον επόμενο πως θα πάρω τα χρήματα; Δεν έχω λογαριασμό στην τράπεζα απο την οποία έχω την πιστωτική.

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα,θέλω να αγοράσω το εξής http://viewitem.eim.ebay.gr/4erPack-Sanyo-Eneloop-Akkus-AA--Mignon-inkl-Akkubox/150550815426/item μέσω ebay Χ2 και θα μου κοστίσει 8,95χ2=17,90 +2,95 τα έξοδα μεταφοράς + ένα ευρώ (για το επιπλόν πακέτο)=21,85ευρώ ,διορθώστε με αν κατάλαβα λάθος (έκανα μετάφραση στο chrome), θέλω να ρωτήσω αν έχει αγοράσει κάποιος απο εκεί και αν είναι αξιόπιστο σαν κατάστημα; επίσης αν ξέρει κάποιος πόσο θα κάνει να έρθει η παραγγελία και με ποιό μέσο ταχυδρομέιο ή κούριερ;Ήθλα να ρωτήσω πρώτα εδώ και μετά να στείλω e-mail.Ευχαριστώ

Αν κάποιος έχει κάποια πρόταση για αγορά απο αλλόυ του ίδου προιόντος σε χαμηλότερη τιμή δεκτή.

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Πολύ ενδιαφέρον το forum και θεωρώ είστε ικανοί να μου δώσετε τα φώτα σας. Αγόρασα δεύτερη φορά μέσω ebay στις 23/12. Το προϊόν δεν ήρθε ποτέ και μετά από mail ο seller απάντησε ότι δυστυχώς είναι out of stock το συγκεκριμένο προϊόν να διαλέξω κάποιο άλλο κλπ. ή να κάνει επιστροφή χρημάτων. (Διευκρινίζω ότι ο συγκεκριμένος είναι top rated seller). Πάραυτα, διάλεξα ένα άλλο παρεμφερές προϊόν το οποίο το έστειλε 23/01 πρωί από Λονδίνο με απλό Royal airmail. Μου έδωσε parcel number όχι tracking αφού είναι απλό.

1) parcel number που χρησιμεύει;

2)Σε πόσες μέρες θεωρείται ότι θα φτάσει στα χέρια μου;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

σε δημοπρασια ο τυπος στο ebay δεν εχει βαλει οτι στελνει ελλαδα.μου ειπε βεβαια σε mail οτι στελνει και ποσο κανουν τα μεταφορικα.to shipping πως τα πληρωνω ανεξαρτητα απο ebay?

----------------

ενταξει τελευταια sec το κερδισε αλλος:P

http://www.youtube.com/watch?v=eYSeCjrHXKU&feature=related

απ οτι διαβασα υπαρχει προγραμμα(sniper κατι) ή manual σαν το παραπανω.αν καταλαβα καλα ειναι οτι αν κανεις bid τελευταια 5-10sec δεν προλαβαινει το auto bid αλλου να καταχωρηθει?

Δημοσ.

είπα κι εγώ να ασχοληθώ με το ebay μιας και θέλω για αρχή να πάρω κάτι ψιλοπράγματα για ένα κινητό μου.

αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι εκτός από τις πολύ χαμηλές τιμές σε μερικά προϊόντα

πχ μπαταρία που ελλάδα την βρίσκω κοντά στα 50€ εκεί την έχουν < 10€! (καλά μπορεί να είναι μαϊμού όπως αυτή αλλά και πάλι οι τιμές είναι πολύ χαμηλές),

το γεγονός ότι πολλά προϊόντα έχουν δωρεάν μεταφορικά ή της τάξης των ~5€.

μήπως δεν κατάλαβα κάτι καλά; είναι πράγματι τόσο χαμηλά;

δηλαδή αν παραγγείλω αυτό θα δώσω μόνο 2,5€ μεταφορικά και αυτό άλλα 4;

Δημοσ.

δεν ειναι η γνησια αλλα δεν τη λες και μαιμου B)

κάτι ενδιάμεσο δηλαδή.

απλά το θέμα είναι τα μεταφορικά που μου φαίνονται πολύ χαμηλά ενώ σε μερικά είδη (ακόμα και χαμηλής αξίας ~10€) δεν υπάρχουν καν μεταφορικά (Shipping: FREE).

τους συμφέρει να μου στείλουν πράγματα τόσο χαμηλής αξίας με δική τους χρέωση; εκεί κολλάω.

αν είναι όντως έτσι να παραγγείλω κάτι μπαταρίες, ακουστικά και φορτιστές που βρήκα.

Δημοσ.

Φίλε ειδικά από Κίνες-Χονγκ Κονκ κτλ είναι και υπερτιμημένα αυτά στην τιμή που τα δίνουν.Μ αρέσει που σκέφτεσαι και την τσέπη του πωλητή!!!:-D

Τα μεταφορικά και σ αυτούς τζάμπα τους βγαίνουν...με τα containers τα στέλνουν με τους τόνους.Έχω αγοράσει θήκη για κινητό από Κίνα στην τρομακτική τιμή των 0,10 ευρώ (μαζι με ταχυδρομείο).Δέκα λεπτά του ευρώ..!!!!..εδώ το γραμματόσημο Αθήνα-Αθήνα κάνει 60λεπτά!!!

Απλά μην περιμένεις και υψηλή τεχνολογία...πλαστικούρες κάργα!!!Ότι πληρώνεις παίρνεις βεβαίως βεβαίως!

Δημοσ.

άρα όταν γράφουν free shipping ή τιμές της τάξης των 2-5€ αυτά ισχύουν και δεν ανεβαίνουν στην συνέχεια.

καλά για ποιότητα το καταλαβαίνω και δεν περιμένω πολύ υψηλή απλά η απορία μου ήταν τα μεταφορικά.

δηλαδή κάνεις παραγγελία και πολλές φορές δε χρειάζεται να υπολογίζεις τα μεταφορικά.

sorry παιδιά αν φαίνονται βλακίες αυτά που γράφω αλλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με παραγγελίες από εξωτερικό και ebay.

Δημοσ.

Ναι βέβαια εννοείται.Ότι γράφουν στα μεταφορικά τόσο πληρώνεις....δεκάρα παραπάνω.Όπως και στην τιμή φυσικά του προιόντος.

Δημοσ.

κάτι ενδιάμεσο δηλαδή.

απλά το θέμα είναι τα μεταφορικά που μου φαίνονται πολύ χαμηλά ενώ σε μερικά είδη (ακόμα και χαμηλής αξίας ~10€) δεν υπάρχουν καν μεταφορικά (Shipping: FREE).

τους συμφέρει να μου στείλουν πράγματα τόσο χαμηλής αξίας με δική τους χρέωση; εκεί κολλάω.

αν είναι όντως έτσι να παραγγείλω κάτι μπαταρίες, ακουστικά και φορτιστές που βρήκα.

τα περισοτερα ειναι μικρα πραγματα που χωρανε χυμα μεσα σε εναν φακελο.

πχ. θηκες,φλασακια και αλλα.οποτε ειναι αρκετα πιο φθηνα τα μεταφορικα,γιατι περνανε σαν φακελοι και οχι σαν δεματα(βαρος,ογκος)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,θέλω να αγοράσω το εξής http://viewitem.eim.ebay.gr/4erPack-Sanyo-Eneloop-Akkus-AA--Mignon-inkl-Akkubox/150550815426/item μέσω ebay Χ2 και θα μου κοστίσει 8,95χ2=17,90 +2,95 τα έξοδα μεταφοράς + ένα ευρώ (για το επιπλόν πακέτο)=21,85ευρώ ,διορθώστε με αν κατάλαβα λάθος (έκανα μετάφραση στο chrome), θέλω να ρωτήσω αν έχει αγοράσει κάποιος απο εκεί και αν είναι αξιόπιστο σαν κατάστημα; επίσης αν ξέρει κάποιος πόσο θα κάνει να έρθει η παραγγελία και με ποιό μέσο ταχυδρομέιο ή κούριερ;Ήθλα να ρωτήσω πρώτα εδώ και μετά να στείλω e-mail.Ευχαριστώ

Αν κάποιος έχει κάποια πρόταση για αγορά απο αλλόυ του ίδου προιόντος σε χαμηλότερη τιμή δεκτή.

επιτρεπονται οι μπαταριες σε αεροπλανο?

δεν κοιτας τις eneloop xxx?

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

eneloopx x? Τυπογραφικο, ή νεοτερο μοντελο? Απο μπαταριεε εμποριου καλες ειναι, αλλα απο πιο ψαγμενες, πολυ καλυτερες ειναι οι maha powerex που επισης εχω, που τις βρισκεις στον Δησσιο στην Αθηνα.

Ισχυει οτι δεν μεταφερονται αεροπορικως?

Δημοσ.

Δεν είναι γυφτιά να αγοράζεις από έναν πωλητή, 2 πράγματα (κάπου στα 300 πλήρωσα), να τον πληρώνεις αμέσως και να μην σου δίνει θετική ψήφο ενώ εσύ του έχεις δώσει με το που τα παρέλαβες από το ταχυδρομείο;

Δεν μου έχει ξανατύχει μιας και δεν είμαι τακτικός ebayer (μόνο 7 ψήφους έχω ως τώρα) και δεν ξέρω τι να κάνω. Να του στείλω μήνυμα; Ο τύπος πρέπει να είναι λίγο παράξενος, γιατί για να μου πει το tracking number έπρεπε να του στείλω 3 μηνύματα και ο τρόπος απάντησής του ήταν λίγο "και χάρη σου κάνω που στα πουλάω με την τιμή αυτή, αλλά έχε χάρη που ήσουν ο νικητής...".

Στην πραγματικότητα η τιμή ήταν ακριβώς αυτή που έπρεπε να είναι, ώστε και ο αγοραστής να μην γδαρθεί, αλλά και ο πωλητής να μην τα δώσει κοψοχρονια (ένα αρκετά μεταχειρισμένο πράγμα και ένα άλλο πολύ ελαφρώς χρησιμοποιημένο-σαν καινούργιο). Τί ήθελε δηλαδή; Να έφτανε η τιμή τόσο ώστε να βγάλει 1 μισθό; Δεν μπορώ να το καταλάβω.

Τί λέτε να κάνω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...