Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ελα ρε παιδια πως γινετα αυτο? Το ρωταω επανειλημμενος. Πως γινεται να δηλωνουμε δωρο με μικρη τιμη και το τελωνειο να μας την σκαει? Αλλαξε κατι?

O φίλος παραπάνω λέει οτι του ήρθε με express [άρα κούριερ], των οποίων τα πακέτα ανοίγονται εξ' ορισμού.

Δεν έχω ακούσει μέχρι τώρα να περνά πακέτο της usps από τελωνείο.

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με usps ήταν , ναι πρώτη φορά έγινε και σε μένα . Παντα με usps από ebay , έχω ψωνίσει πάρα πολλές φορές! Το άνοιξαν το πακέτο να δούν τι είχε μέσα από τελωνείο!

Δημοσ.

Τότε δεν ξέρω, όσες φορές εχω ψωνίσει απ' έξω (πάντα με usps priority international) πάντα ήρθε με το κλασικό τρίευρω.

Ποιο ειναι αυτο το κλασσικο τριευρω? Και μενα ο γνωστος μου για κατι παπουτσια το τριευρω πληρωσε στο ταχυδρομιο. Αυτο που αποσκοπει? στην priority intetrnational?

Δημοσ.

Νομίζω οτι έχει αναφερθεί αρκετές φορές. Ό,τι έρχεται με κούριερ ανοίγεται στα τελωνεία και κοστολογείται (με βάση ένα άγνωστο πίνακα κερατιάτικων). Από όσο έχω διαβάσει εδώ, και από δικές μου εμπειρίες, η usps (τουλάχιστον το Priority Mail International πακέτο) φέρνει κατευθείαν στα ελτά της περιοχής και εκεί πληρώνεις τρία ευρώ (τα οποία είναι μάλλον αποθήκευσης, καθώς το κουτί δεν ανοίγεται). Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, αν κάποιος έχει νεώτερα, ας ενημερώσει.

Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

Eκανα μια αγορά από έναν πωλητή από Ταϊλάνδη 18/1,πληρωμή με Paypal,και στη λίστα με τα won/purchased φαίνεται ότι έστειλε την ίδια μέρα (18/1).

Εδώ και 2 μέρες ο πωλητής is no longer registered on eBay .Παίζει απάτη;Και τι κάνω;Περιμένω το δέμα για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα ή στέλνω email στο ebay?

Δημοσ.

To πακέτο δεν έχει tracking, ε; Αν δεν κάνω λάθος έχεις περιθώριο 40 ημερών να ακυρώσεις μια συναλλαγή. Αν δεν νιώθεις άνετα θα έλεγα να το κάνεις άμεσα.

Δημοσ.

Δεν έχει τρακινγκ.Και πώς να ακυρώσω την συναλλαγή αφού έχει γίνει πληρωμή και έχει σταλεί(σύμφωνα με τον πωλητή τουλάχιστον) το αντικείμενο?

Από τα Help pages

If you've sent payment to a seller who is now "not a registered user" and you haven't received the item after a reasonable period of time, please file a case that the item wasn't received in the Resolution Centre within 45 days of payment.

σύμφωνα με αυτό,θα πρέπει να περιμένω και θα δείξει...

Δημοσ.

Eκανα μια αγορά από έναν πωλητή από Ταϊλάνδη 18/1,πληρωμή με Paypal,και στη λίστα με τα won/purchased φαίνεται ότι έστειλε την ίδια μέρα (18/1).

Εδώ και 2 μέρες ο πωλητής is no longer registered on eBay .Παίζει απάτη;Και τι κάνω;Περιμένω το δέμα για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα ή στέλνω email στο ebay?

Μπορείς να στείλεις mail στο ebay και να τους πεις τη κατάσταση δηλαδή αν το κάνανε διαγραφή ή αν την έκανε απο μόνος του.

Εγώ θα άνοιγα case με την περίπτωση σου στο paypal κατευθείαν... αλλά θα ρωτούσα και στο e-bay to παραπάνω που σου λεω

Δημοσ.

Τότε δεν ξέρω, όσες φορές εχω ψωνίσει απ' έξω (πάντα με usps priority international) πάντα ήρθε με το κλασικό τρίευρω.

Δεν μου έχουν πει ποτέ στο ταχυδρομείο να πληρώσω για κάποιο δέμα που ήρθε για μένα... :confused:

Έχει σχέση το ότι έρχονται ως συστημένο γράμμα (επειδή είναι πολύ ελαφρά) από το γερμανικό ή το αγγλικό ταχυδρομείο;

Δημοσ.

Δεν μου έχουν πει ποτέ στο ταχυδρομείο να πληρώσω για κάποιο δέμα που ήρθε για μένα... :confused:

Έχει σχέση το ότι έρχονται ως συστημένο γράμμα (επειδή είναι πολύ ελαφρά) από το γερμανικό ή το αγγλικό ταχυδρομείο;

ΝΑΙ.

Πληρώνεις στο ταχυδρομείο ή στο τελωνείο για πράγματα που έρχονται απο εκτός Ευρωπαϊκή Ένωση και είναι μεγάλα ή ακριβά.

Δημοσ.

ΝΑΙ.

Πληρώνεις στο ταχυδρομείο ή στο τελωνείο για πράγματα που έρχονται απο εκτός Ευρωπαϊκή Ένωση και είναι μεγάλα ή ακριβά.

Το μεγάλα δεν παίζει ρόλο... αλλά η τιμή!!!

Δημοσ.

Το μεγάλα δεν παίζει ρόλο... αλλά η τιμή!!!

Άμα δούν κούτα σε μέγεθος ψυγείου, και αναγραφόμενη τιμή 20 ευρώ, θα την ανοίξουν και θα πληρώσεις την αμοιβή του τελώνη, ακόμα κι αν τα είδη μαζί με τα μεταφορικά είναι όντως 20 ευρώ.

Δημοσ.

Άμα δούν κούτα σε μέγεθος ψυγείου, και αναγραφόμενη τιμή 20 ευρώ, θα την ανοίξουν και θα πληρώσεις την αμοιβή του τελώνη, ακόμα κι αν τα είδη μαζί με τα μεταφορικά είναι όντως 20 ευρώ.

Παιδια δε ξερω για σας αλλα οταν ακουω τελωνης μου φαινεται μεγαλη βρισια. Ειδικα σε αυτες τις περιπτωσεις το δικαιολογουν πληρως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...