Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας εχω να πουλησω καποια εξαρτηματα για υπολογιστη και 2 κυνητα πως μπωρω απο καπια γνωστη ιστοσελιδα να τα βαλω σε αγγελια γιατι το ebay δεν ξερω αλλα πολυ δυσκολο μου φαινεται ξερεται μερικες αλλες να μου προτηνετε? ευχαριστω πολυ

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

γεια σας εχω να πουλησω καποια εξαρτηματα για υπολογιστη και 2 κυνητα πως μπωρω απο καπια γνωστη ιστοσελιδα να τα βαλω σε αγγελια γιατι το ebay δεν ξερω αλλα πολυ δυσκολο μου φαινεται ξερεται μερικες αλλες να μου προτηνετε? ευχαριστω πολυ

Εδώ στο φόρουμ?

Σε άλλα φόρουμς?? (σχετικά με τεχνολογία ή με κινητά.....)

Στο ελληνικό ebay???

Δημοσ.

Εχετε ακουσει καποιο θεμα με τελωνειο τωρα τελευταια? Εγω οσες φορες εχω παρει δεν μου εχει ερθει ποτε χαρτι. Ενας γνωστος μου ομως τις 3 τελευταιες χαρτι του ηρθε χαρτακι και πληρωσε κατι μικροποσα στο ταχυδρομειο με την παραλαβη. Και μου πε πως ειχε πει να δηλωθει δωρο και μικρη τιμη. Τι να επαιξε?

Στο τελευταιο δεμα πηρε κατι παπουτσια και ισως υποπτευομαι να ηταν καπως μεγαλο το δεμα και να το ανοιξανε. Παντως 3 ευρω πληρωσε οχι τπτ τρελο. ΑΠλως ανυσηχησα, μην αρχισουν τωρα και την ψιλιαστουν την δουλεια και μας χρεωνουνε και τελωνεια οι νταβατζιδες.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Πειτε μου την γνωμη σας αν θελετε για ενα προβλημα που συναντησα σε μια αγορα μου απο το ebay. Κερδισα μια δημοπρασια στα 590$ + 34.75$ τα μεταφορικα. Κατω απο τον τιτλο της ειχε αυτο: $681 RESERVED PRICE + FAST SHIPPING. MORE SERVICES IN. Κανω την πληρωμη αμεσως και στο καπακι σχεδον refund απ τον πωλητη με το μηνυμα. Hi,

I'm really sorry about that, but as I wroted on my ebay listing subtitle place, the reserved price for this item is $681 item price + $34 Express shipping cost. But I can still sell it for you.

Μετα μου στελνει αλλο μηνυμα και λεει να αποδεχτω την ακυρωση γιατι δεν μπορει να πουλησει τοσο φτηνα και οτι μου αφησε θετικη αξιολογηση. Επισης ζητα να τον αφησω και γω θετικη.

Τι γινεται σ αυτη την περιπτωση? :confused:

Δημοσ.

Καλησπέρα , μία ερώτηση να κάνω σας παρακαλώ! Έκανα μία αγορά απο ebay Usa ένα ρολόι που κοστίζει μαζί με τα μεταφορικά express 201 ευρώ!

Από 16 Ιανουαρίου είναι στο τελωνίο του Αεροδρομίου και με πήραν τηλέφωνο σήμερα και ζήτησαν την απόδειξη από paypal να την στείλω σε φάξ!

Πόσο φόρο θα πληρώσω; Πόσο είναι το αφορολόγητο απο Αμερική;

Σας ευχαριστώ!

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Πειτε μου την γνωμη σας αν θελετε για ενα προβλημα που συναντησα σε μια αγορα μου απο το ebay. Κερδισα μια δημοπρασια στα 590$ + 34.75$ τα μεταφορικα. Κατω απο τον τιτλο της ειχε αυτο: $681 RESERVED PRICE + FAST SHIPPING. MORE SERVICES IN. Κανω την πληρωμη αμεσως και στο καπακι σχεδον refund απ τον πωλητη με το μηνυμα. Hi,

I'm really sorry about that, but as I wroted on my ebay listing subtitle place, the reserved price for this item is $681 item price + $34 Express shipping cost. But I can still sell it for you.

Μετα μου στελνει αλλο μηνυμα και λεει να αποδεχτω την ακυρωση γιατι δεν μπορει να πουλησει τοσο φτηνα και οτι μου αφησε θετικη αξιολογηση. Επισης ζητα να τον αφησω και γω θετικη.

Τι γινεται σ αυτη την περιπτωση? :confused:

Εγώ θα άφηνα ουδέτερη (αν όχι αρνητική). Αν ο τύπος ήθελε μια στανταρ τιμή θα μπορούσε να το βάλει σε "buy it now" και όχι σε ανοιχτή δημοπρασία. Ευτυχώς που σου έκανε άμεσο refund.

Δημοσ.

Για πειτε ρε παιδια, εχετε ακουσει και αλλα κρουσματα απο τελωνεια? Τελος η προσποιηση gift +45 USD? Απο τωρα θα μας χρεωνουνε?

Δημοσ.

παιδια βοηθεια στις 7 Δεκεμβριου αγορασα κατι απο το ebay αξιας 14,25$ το θεμα ειναι οτι μεχρι τωρα δεν μου εχει ερθει εστειλα πριν 2 μερες e-mail στον seller και του ζητησα refund αλλα δεν εχει απαντησει στο e-bay και στο paypal δεν μπορω να ανοιξω case γιατι εχουν παρελθει 45 μερες απο την συναλλαγη αφησα ομως τις μερες λογω χριστουγεννων τωρα τι κανω στο e-bay ο τυπος δεν το εχει μαρκαρει as shiped τις πρωτες μερες επικοινωνησα και μου ειπε οτι το εχει στειλει τι να κανω τωρα υπαρχει καποιο e-mail να μιλησω με το e-bay? εχω ειδοποιησει το paypal σχετικα να περιμενω απαντηση απο αυτους?

Δημοσ.

...

εστειλα πριν 2 μερες e-mail στον seller και του ζητησα refund

...

δεν μπορω να ανοιξω case γιατι εχουν παρελθει 45 μερες

...

Μάλλον έχασες τα λεφτά σου. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εκβιάσεις λέγοντας του να σου απαντήσει ή θα του γράψεις ένα βαρβάτο αρνητικο review. Κατά περίπτωση μπορεί να μην ιδρώσει το αυτί του, αλλά είναι το μόνο σου «όπλο»

Δημοσ.

παιδια βοηθεια στις 7 Δεκεμβριου αγορασα κατι απο το ebay αξιας 14,25$ το θεμα ειναι οτι μεχρι τωρα δεν μου εχει ερθει εστειλα πριν 2 μερες e-mail στον seller και του ζητησα refund αλλα δεν εχει απαντησει στο e-bay και στο paypal δεν μπορω να ανοιξω case γιατι εχουν παρελθει 45 μερες απο την συναλλαγη αφησα ομως τις μερες λογω χριστουγεννων τωρα τι κανω στο e-bay ο τυπος δεν το εχει μαρκαρει as shiped τις πρωτες μερες επικοινωνησα και μου ειπε οτι το εχει στειλει τι να κανω τωρα υπαρχει καποιο e-mail να μιλησω με το e-bay? εχω ειδοποιησει το paypal σχετικα να περιμενω απαντηση απο αυτους?

μιλα με το ebay αρχικα

μετα αν ο πωλητης δεν ασχολειται η αρνειται να βοηθησει μαυρισε τον στο feedback (τους νοιαζει πολυ) και ισως σου ζητησει να κανεις retract με ανταλλαγμα refund η reship το προιον

τελος οταν το ebay σου βγαζει μνμα για feedback η open case σε περιπτωση μη παραλαβης να ανοιγεις case μεσα στο διαστημα που σου δινεται για να κερδιζεις χρονο και να προστατευθεις σε περιπτωση που δεν παρελαβεις

Μάλλον έχασες τα λεφτά σου. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εκβιάσεις λέγοντας του να σου απαντήσει ή θα του γράψεις ένα βαρβάτο αρνητικο review. Κατά περίπτωση μπορεί να μην ιδρώσει το αυτί του, αλλά είναι το μόνο σου «όπλο»

το να εκβιασεις εστω και εμμεσα με αρνητικη απαγορευεται απο το ebay και δεν θα τον ωφελησει αντιθετα μπορει να του κανει και κακο

Δημοσ.

Το κολπο

Ζητάμε τρία απλά πραγματάκια από τον πωλητή, καλύτερα να το κάνουμε πριν ακόμα κλείσει η δημοπρασία. Στα χαρτιά του δέματος να δηλώσει αξία μικρότερη από $45, αν εκδίδει αποδείξεις να μην την βάλει μέσα στο δέμα αλλά να τη στείλει σ' έναν φάκελο ξεχωριστά και τέλος να μαρκάρει το αντικείμενο σαν gift.

Δουλευει στα σιγουρα? Ακομα και αν το αντικειμενο ειναι αρκετα μεγαλο και αρα υποπτο να εχει αξια πανο απο 45$?

Δημοσ.

Μόλις πήρα το ρολόι που αγόρασα από ebay αξίας 200 ευρώ μαζί με μεταφορικά! Ο πωλητής το είχε δηλώσει gift & 30 $ ότι κοστίζει! Πλήρωσα 70 ευρώ τελωνίο και άργησα να το παραλάβω, είχα πληρώσει express, Το τελωνείο μου το καθυστέρησε 10 μέρες! Πόσα δολλάρια όριο είναι το αφορολόγητο από Αμερική;

Δημοσ.

Μετά το 45ήμερο και αν δεν έχεις ανοίξει case.....χαιρετίσματα και στο feedback ούτε εσύ μπορείς να του βάλεις ,ούτε αυτός.

@georgepan20: Τα αναφέρουν και τα παιδιά πιο πάνω ,το όριο είναι 45 $.Μήπως είχε και την πραγματική απόδειξη μέσα και το άνοιξαν?Με express είναι πιο "επικίνδυνο" να το ανοίξουν και να το κοστολογήσουν με την πραγματική του αξία...Το δεκαήμερο στο τελωνείο κοστίζει κ αυτό ολίγα...Χαρτιά στα χέρια σου δεν πήρες να δικαιολογούν αυτό το 70άρι??

Δημοσ.

Μόλις πήρα το ρολόι που αγόρασα από ebay αξίας 200 ευρώ μαζί με μεταφορικά! Ο πωλητής το είχε δηλώσει gift & 30 $ ότι κοστίζει! Πλήρωσα 70 ευρώ τελωνίο και άργησα να το παραλάβω, είχα πληρώσει express, Το τελωνείο μου το καθυστέρησε 10 μέρες! Πόσα δολλάρια όριο είναι το αφορολόγητο από Αμερική;

ελα ρε παιδια πως γινετα αυτο? Το ρωταω επανειλημμενος. Πως γινεται να δηλωνουμε δωρο με μικρη τιμη και το τελωνειο να μας την σκαει? Αλλαξε κατι?

Δημοσ.

Παιδιά αγόρασα κατι αξιας 35δολαρίων λιγο πριν.

Δημιουργησα λογαριασμό στο ebay αλλα και το paypal.

Αυτο που δε καταλαβα ειναι το εξης.Στη σελίδα του paypal μου εμφανιζει το ποσο ως : -27ευρώ.

Γιατί το (-) ? εχω τραβηξει τα χρήματα απο μια χρεωστική που έχω βιζα.

Μηπως εκανα κατι λαθος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...