Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω αν σας εχει τυχει αλλα μου εχει τυχει 3-4 φορες να με "δωροδοκουν" πωλητες για να αλλαξω την αρνητικη μου ψηφο. Μεχρι και με 10$ payment! Τις 3 φορες το δεχτηκα, μια ομως που ηταν απαραδεκτος δεν "πουληθηκα" για να προφυλαξω αλλους πιθανους πελατες του![/size][/font]

Έχει τύχει και σε εμένα από γνωστό seller (όχι top seller εννοείται) με παρουσία κάθε 2-3 μέρες στα daily deals. Ο συγκεκριμένος κανονικά θα έπρεπε να έχει κάτω από 90% αξιολόγηση, όμως με τις δωροδοκίες είναι στο 99.4%. Απορώ πως τον ανέχεται το ebay.

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω παντως αν καποιος ηταν απαραδεκτος και με δωροδοκουσε, θα προσπαθουσα να κανω παζαρια να μου δωσει οσο περισσοτερα μπορει και μετα θα σκασω και ενα αρνητικο γιατι δεν γενηθηκαμε χθες. Τι θα κανει? Θα με καταγγειλει επειδη δεν συμμορφωθηκα στην δωροδοκια του?

• Moderators
Δημοσ.

Δεν καταλαβες, εχεις ηδη δωσει αρνητικο feedback και θελει να κανεις revise αυτο το fb.

Το νοημα ηταν να κοιτατε και το νουμερο των revised feedbacks και οχι μονο οσα αρνητικα εχουν μεινει και βλεπετε.

Δημοσ.

Δεν καταλαβες, εχεις ηδη δωσει αρνητικο feedback και θελει να κανεις revise αυτο το fb.

Το νοημα ηταν να κοιτατε και το νουμερο των revised feedbacks και οχι μονο οσα αρνητικα εχουν μεινει και βλεπετε.

Α ωπα ναι σορρυ μπερδευτικα, σωστος.

Δημοσ.

θέλω να αγοράσω ένα προϊόν για να το κάνω δώρο.

συγκεκριμένα αυτό εδώ:

http://viewitem.eim.ebay.gr/seville_sevilla_football_shirt_hoody_soccer_spain/170409176537/item

είναι πρώτη φορά που αγοράζω από ebay.

Τιμή με έξοδα αποστολής στην Ελλάδα:36,66 €

αν πληρώσω 36.66 μέσω paypal θα είναι οκ ή χρειάζονται κι άλλα που δεν τα γράφει;

Δημοσ.

Δεν νομίζω να έχει άλλα έξοδα φίλε, αλλά έχω την εντύπωση πως δεν είναι αυθεντική η μπλούζα. Μούφα μου φαίνεται. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά να το ελέγξεις και πάλι, αν σε ενδιαφέρει. Αλλιώς καλορίζικο!!

Δημοσ.

Με αυτά τα δεδομένα έχεις δύο επιλογές : 1)Να το στείλεις πίσω (με δικά σου μεταφορικά) και να σου ξαναστείλει καινούριο (εκεί υπάρχει θέμα με τους χρόνους παραλαβής -παράδοσης,δηλαδή μπορεί να καθυστερήσει)

2)Να το στείλεις πίσω (πάλι θα πληρώσεις τα μεταφορικά) αλλά από πριν θα χεις συννεοηθεί να σου στείλει τα χρήματα σου πίσω. (Κανονικά πρέπει να χεις σχεδόν άμεσα το ποσό πίσω και ξεμπερδεύεις και απ το ρίσκο να σου ξαναστείλει το ίδιο κινητό ή άλλο με τα ίδια προβλήματα)

Όταν ο πωλητής είναι διαθέσιμος να εξυπηρετήσει και μετά την αποστολή (όπως στην περίπτωση σου)είναι λίγο αδικία να του βάλεις αρνητικό feedback (σαν να σε ξεγέλασε ή να μην επικοινώνησε μαζί σου)και τελικά δεν θα λύσεις και το πρόβλημα σου.Λύσε πρώτα το θέμα σου και μετά βάζεις πχ ένα ουδέτερο γράφοντας ότι χρειάστηκε να το ξαναστείλεις.

Δεν ειναι διαθεσιμος να βοηθησει. Ολοι αναγκαστικα δινει return-guarantee. Δεν ειναι αυτο το θεμα ομως. Στο Listing αναφερει χαρακτηριστικα, item will fully test before it ships out. ΚΑι πριν πατησω buy, τον ρωτησω πολλακις αν οντως εχουν η δεν εχουν προβλημα και με το που το αγορασω του ειπα να σιγουρευτει οτι δεν θα εχει κατι, και παρολαυτα ειχε... Οποτε μου την επαιξε ή οχι? Και τωρα σε Nokia club και 9volto, ζητανε 8 ευρω για ελεγχο και απο κει και περα ειτε δεν θα φτιαχνετε, ειτε θα θελει κανει 30ρι στο νερο για επισκευη. Το να το στειλω πισω κοστιζει 5.5Ε.

Οπως και να το δεις ταλαιπωρια ειναι.

Τα λεφτα τα παιρνω πισω με το που το στειλω, ή πρεπει πρωτα να το παραλαβει?

Δημοσ.

Πρώτα θα του στείλεις email και θα συννενοηθείς ότι δεν σου κάνει το τηλέφωνο και θες να το επιστρέψεις και να σου δώσει όλα τα χρήματα πίσω.Αφού σου δώσει το οκ του το στέλνεις πακέτο (εκεί είναι στην ευχέρια του πωλητή αν θα σου βάλει κατευθείαν τα χρήματα στο λογαριασμό ή θα περιμένει να το παραλάβει πρώτα).Να τονίσω ότι το mail που θα του στείλεις να είναι μέσα από την φόρμα του ebay.Κανονικά τα χρήματα που θα σου επιστρέψει είναι μόνο η τιμή του κινητού και όχι τα μεταφορικά.

Δημοσ.

λοιπόν να μην σας τα πολυλογώ δεν έχω ιδέα από αγορές στο internet μετά από ποσες προσπάθειες παρήγγειλα μια ζακέτα που βρικα στο e-bay πάτησα buy now μου ζήτησε τον αριθμό τις κάρτας τον έβαλα *(έχω prepaid card)

όλα κομπλέ.. αλλα μπαίνω στο paypal και μου βγάζει -28$$

γιατι μιον ??

και μια δεύτερη ερώτηση που βλέπω που βρίσκετε το αντικείμενο και ποτε φτάνει ελλάδα?

mercy :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

Έκανα μια παραγγελία, και ενώ έχω λεφτά στην κάρτα, το PayPal αρνείται να χρεώσει την κάρτα.

Υποθέτω επειδή λήγει αυτό το μήνα, αλλά ο υπάλληλος στην eurobank μου είπε να πάω Φλεβάρη για ανανέωση :mad:

Έστειλα mail στον πωλητή, αλλά μάλλον την πάτησα, ε;

Δημοσ.

Έχει τύχει να με δωροδωκήσουν κι εμένα για απόρσυση αρνητικής.Ο πωλητής ήταν μάλιστα έλληνας ο οποίος πουλούσε μούφες nike air max 97.Κόστιζαν περί τα 90 ευρώ (με μεταφορικά) αλλά τα στελνε κάποιος απο Κίνα.50 δολλάρια του πήρα πίσω για να βγάλω την αρνητική αν και το μετάνιωσα γιατί θα την πατήσει κόσμος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...