Moderators stormrain Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/topic/191319-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-ebay-2/
SuPeRsAyIaN Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά ίσως είναι λίγο Οfftopic αλλά είπα να το γράψω εδω!Θέλω να σείλω πίσω ενα προιόν σε εναν πωλητή καθώς η μπλούζα μου είναι τεράστια!Τσεκάρω τις τιμές για δέμα να σταλεί στην Αμερική και είναι πανάκριβα(περίπου 40Ε)!Κάποιος μου ειπε οτι μπορώ να το στείλω σαν επιστολή και να πληρώσω πάνω κατω 10Ε!Ισχύει κάτι τέτοιο?
isay Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 οποιος μπορει να μου εξηγησει την διαδικασια για το εξης προβλημα. αγορασα μια οθονη για το nokia5800.η οθονη εφτασε εχθες αλλα δεν δουλευει. μπηκα στα αρνητικα feedback του πωλητη και εχει 2 αρνητικα για το ιδιο αντικειμενο. του εστειλα email και του ειπα οτι ειναι χαλασμενη και τον ρωτησα τι μπορουμε να κανουμε πριν του στηλω αρνητικο feedback,και αυτος μου την ειπε οτι αμα θελω ας βαλω αρνητικο feedback και να μην τον απειλω.του ξαναεστηλα και του ειπα ενταξει και να μου πει τι θα γινει και αν θα μου την αντικατασταση.ο τυπος περασε μια μερα και δεν μου απανταει.τι να κανω δεν εχω ιδεα οποτε αν μπορει καποιος αναλυτικα.επιστροφη χρηματων πρεπει να ζητησω και αν ναι απο που;στο ebay η στο paypal; αν ψώνισες απο το αγγλικό ebay http://resolutioncentre.ebay.co.uk/ αν ψώνισες απο το αμερικάνικο ebay http://resolutioncenter.ebay.com/ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ HELP ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Αν πλήρωσες με paypal εχεις παρα πολλές πιθανότητες να πάρεις τα χρήματα σου πίσω. Επισης μπορεις να στειλεις link για το είδος που αγόρασες (την δική σου αγορά) ή για τον πωλητή;
isay Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά ίσως είναι λίγο Οfftopic αλλά είπα να το γράψω εδω!Θέλω να σείλω πίσω ενα προιόν σε εναν πωλητή καθώς η μπλούζα μου είναι τεράστια!Τσεκάρω τις τιμές για δέμα να σταλεί στην Αμερική και είναι πανάκριβα(περίπου 40Ε)!Κάποιος μου ειπε οτι μπορώ να το στείλω σαν επιστολή και να πληρώσω πάνω κατω 10Ε!Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν η μπλούζα μαζί με συσκευασία-φάκελο ειναι μεχρι δυο κιλά μπορεις να το στείλεις ως γράμμα (επιστολή), αλλιώς μόνο δέμα. Αναλυτικά τις τιμές μπορεις να τις δεις στην ιστοσελίδα των elta (ως γράμμα και ως δέμα). Εννοείται οτι η συσκευασία γράμμα δεν μπορει να ειναι κουτάκι, ετσι;
gtr4460 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 γεια σας παιδια εχω δει κατι κοματια στο ebay καινουργοι υπολογιστες σκετα κουκλια και με τρομερη διαφορα απο ελλαδα σε τιμη αλλα με το τελωνειο τι γινεται ομως μπορει να μου απαντηση καποιος ενδεχεται να μου τα σταματησουν εκει και αν ναι τη θα πληρωσω
isay Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Υπάρχει ειδικό θέμα για το ebay (ακόμα και για τελωνείο) στη διεύθυνση http://www.insomnia.gr/topic/191319-%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%b3%cf%8c%cf%82-%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%cf%8e%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-ebay-2/ και διαβάζοντας μπορεις να μάθεις αν αξίζει, πόσο αξίζει και πως θα κινηθείς. Στα γρήγορα: Αγοράζεις μόνο μεσω paypal, απ χρήστες με μεγαλο θετικό ποσοστο και προτιμάς ψώνια που στέλνονται απο εντός Ευρωπαικής Ένωσης για να μην πληρώσεις τελωνείο.
gtr4460 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 γεια σας παιδια εχω δει κατι κοματια στο ebay καινουργοι υπολογιστες σκετα κουκλια και με τρομερη διαφορα απο ελλαδα σε τιμη αλλα με το τελωνειο τι γινεται ομως μπορει να μου απαντηση καποιος ενδεχεται να μου τα σταματησουν εκει και αν ναι τη θα πληρωσω παιδια εσεις θα αγοραζατε καινουργιο υπολογιστη απο εξω απο θεμα αξιοπιστιας ρωταω
therock Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Απο Hong-Kong ποσο καιρο κανουν συνηθως ρε παιδια? Μου στειλε ενας την επομενη μερα απο την πληρωμη και ειπε 17-21 εργασιμες. Ειμαι στις 20 και ακομα τπτ. Ουτε tracking number ειχε, ουτε τπτ. Ημερολογιακα κλεινω μηνα. Καλο rating ειχε αλλα πρωτη φορα μου καθεται τετοια αναμονη, δεδομενου οτι το στειλε και αμεσως κιολας. Ο ιδιος δικαιολογει τις οποιες καθυστερησεις σε γιορτες και ομβστικες επιθεσεις. Ενας αλλος που απρηγειλα την προηγουμενη βδομαδα παλι απο Hong-Kong ειπε 7-12 εργασιμες... Εμπειριες απο Κινα?
Xristaras23 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Καλισπερα εχω παραγειλει κατι απο ebay απο τις 29οκτωμβριου και ακομα δεν εχει ερθει επικοινωνιαα με τον πωλητη και μου ειπε οτι το εχει στειλει τι να κανω
flo1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Να τον ρωτησεις το Tracking Number Kαι να δεις που βρισκεται. Απο που στο στελνει? Περιπου ποια η τιμη?
Xristaras23 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 απο αμερικη ειναι γυρω στα15 ευρω κανει κανονικα δεν επρεπε να ειχε ερθει
flo1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Ναι εννοειται επρεπε να ειχε ερθει. Ο πωλητης εχει καλο feedback?
flo1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Απο Hong-Kong ποσο καιρο κανουν συνηθως ρε παιδια? Μου στειλε ενας την επομενη μερα απο την πληρωμη και ειπε 17-21 εργασιμες. Ειμαι στις 20 και ακομα τπτ. Ουτε tracking number ειχε, ουτε τπτ. Ημερολογιακα κλεινω μηνα. Καλο rating ειχε αλλα πρωτη φορα μου καθεται τετοια αναμονη, δεδομενου οτι το στειλε και αμεσως κιολας. Ο ιδιος δικαιολογει τις οποιες καθυστερησεις σε γιορτες και ομβστικες επιθεσεις. Ενας αλλος που απρηγειλα την προηγουμενη βδομαδα παλι απο Hong-Kong ειπε 7-12 εργασιμες... Εμπειριες απο Κινα? Απο 1-2 βδομαδες.Σχετικα γρηγορα απο οτι θυμαμαι μου εχουν ερθει απο Κινα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα