Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα καταλαβαινω, δεν ειπα οτι δεν καταλαβαινω, ειπα οτι ειναι αδικο αφου δεν πουλησα:P :P

Τοτε δεν ειχα αντιληφθει οτι με το Relist με ξαναχρεωναν.

Τωρα καταλαβαινω τι γινεται, και εγω εκανα λαθος που δεν διαβασα καλα.

Δίκιο έχεις αλλά το ebay σου προσφέρει τον χώρο-την φόρμα-και την ποικιλία σε θέμα αγοραστών και παγκοσμιοποίησης .Αυτό πληρώνεις ουσιαστικά με την κάθε σου αγγελία.

Αν στην εφημερίδα βάλεις μια αγγελία....δεν την πληρώνεις ,πουλήσεις δεν πουλήσεις??Το ίδιο πράγμα είναι.

ps:Αν πουλούσες πάντως θα πάθαινες και δεύτερο πολιτισμικό σοκ...γιατί θα σου κρατήσει κ άλλο ποσοστό το ebay όπως και επίσης και το paypal όταν θα δεχόσουν τα χρήματα απ τον αγοραστή-.--Εκεί να δεις αδικίααααααα :D

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

κατσε ρε συ,listings ανεβασε δεν αγορασε κατι χωρις να πληρωσει ουτε εκλεψε (αν και στην ουσια χρησιμοποιησε υπηρεσιες) και δεν μιλαμε για κανενα μεγαλο ποσο που να αξιζει να την κυνηγησουν

στην θεση σου flo και αν σε ενδιαφερει ο λογαριασμος στο ebay θα πληρωνα

Δημοσ.

κατσε ρε συ,listings ανεβασε δεν αγορασε κατι χωρις να πληρωσει ουτε εκλεψε (αν και στην ουσια χρησιμοποιησε υπηρεσιες) και δεν μιλαμε για κανενα μεγαλο ποσο

στην θεση σου flo και αν σε ενδιαφερει ο λογαριασμος στο ebay θα πληρωνα

Θα το αφησω να δω πρωτα το αρνητικο ποσο στο paypaL(ΑΝ οντως ειναι ετσι και δεν περιμενουν να πουληθει κατι)

και μετα θα δω.

Δημοσ.

Μα δεν είπε κανείς ότι έκλεψε.Ακριβώς όπως το είπες,χρησιμοποίησε υπηρεσίες χωρίς να τις εξοφλήσει.

Το ebay απ αυτά βγάζει χρήματα (τρελλά και αμέτρητα) για την πάρτυ του.....δεν τα χαρίζει :D

Δημοσ.

Θα το αφησω να δω πρωτα το αρνητικο ποσο στο paypaL(ΑΝ οντως ειναι ετσι και δεν περιμενουν να πουληθει κατι)

και μετα θα δω.

Κάθε μήνα ημερολογιακό σου κάνουν το balance,οπότε να περιμένεις τον Γενάρη τώρα.

Δημοσ.

αγορασα ενα αντικειμενο το θεμα ειναι οτι ο χρηστης πλεον δεν ειναι registered τωρα τι κανουμε αν μεσα σε λιγες μερες δεν εμφανιστει αυτος? πως μπορω να καλυφθω απο ebay buyer protection?

Δημοσ.

αγορασα ενα αντικειμενο το θεμα ειναι οτι ο χρηστης πλεον δεν ειναι registered τωρα τι κανουμε αν μεσα σε λιγες μερες δεν εμφανιστει αυτος? πως μπορω να καλυφθω απο ebay buyer protection?

μου ειχε τυχει και εμενα. μιας και δεν ηξερα τοτε, του εστειλα ενα μηνυμα για εξηγησεις, μου απαντησε αμεσως και μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα. ετσι και εγινε. τα πραγματα ηρθαν κανονικα χωρις κανενα προβλημα.

Δημοσ.

το ποσο που αναφέρεται στο πρώτο post εως 45$ για αγορές εκτος E.E ισχύει η έχει αλλάξει κάτι?για θέμα τελωνείου εννοώ.

Δημοσ.

18 νοεμβριου εκανα μια παραγγελια κ ακομα ναρθει.του εστειλα μαιλ κ δεν απανταει.τι μπορω να κανω?μιλαμε για 5 ευρο αλλα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...