Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι εντάξει είσαι (θα μπορούσες να του τα πεις και περισσότερο ευγενικά) αλλά απ ότι είδα ο επόμενος έχει διαφορά μια λίρα οπότε πιθανότατα και θα το δεχτεί.Αναμένουμε ;)

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στο ebay.com.. τωρα αφαιρεσα την καρτα απο το paypal για να μην τα παρουν.

Αυτό αν το κάνεις...ξέρεις μετά ξέχνα λογαριασμούς κτλ κτλ δεν γίνεται να μην τα πληρώσεις.Και να αφαιρέσεις την κάρτα σου έχουν τα στοιχεία σου θα σου ρθει το μπουγιουρντί άλλη ώρα...

Δημοσ.

Αυτό αν το κάνεις...ξέρεις μετά ξέχνα λογαριασμούς κτλ κτλ δεν γίνεται να μην τα πληρώσεις.Και να αφαιρέσεις την κάρτα σου έχουν τα στοιχεία σου θα σου ρθει το μπουγιουρντί άλλη ώρα...

Τωρα δεν εχω καμια καρτα συνδεδεμενη στο Paypal, αρα δεν μπορουν να τα παρουν.

Σε περιπτωση που τυχον πουλησω κατι, θα τα αφαιρεσουν αυτοματα απο εκει ολα?

Η αν συνδεσω αλλη καρτα στο paypal και την φορτιζω οποτε θελω εγω?

Δημοσ.

Θα δεις στο paypal κάποια στιγμή αρνητικό υπόλοιπο.(Ας μην έχεις κάρτα συνδεδεμένη).¨Οτι κάρτα και να βάλεις στο λογαριασμό σου paypal ...γειά σας.Με λίγα λόγια το paypal εχει δώσει τα φράγκα στο ebay και αυτό θα στα πάρει από σένα.

Νομίζεις ότι αυτό δεν το έχουν σκεφτεί πριν από σένα και με χοντρές μπάζες??Απ την στιγμή που υπάρχουν όμως αληθινά και πλήρη στοιχεία κάποια στιγμη θα σε βρουν να τα πληρώσεις.Επιχειρήσεις είναι, δεν είναι πόντιοι :lol:

Δημοσ.

Νομιζω οτι εγω δεν καταλαβα τι εκανα, γιατι εβαλα καποια πραγματα για δοκιμη,

δεν διαβασα ποσο χρεωνει, και καθε 3 μερες εκανα Relist item(Δεν ειχα δει οτι εχει και οριο για 30 μερες),

με αποτελεσμα να κανει ξανα την χρεωση και ετσι εχει τωρα $42.το συνολο το ειδα μετα απο μερες.

Δημοσ.

Θα δεις στο paypal κάποια στιγμή αρνητικό υπόλοιπο.(Ας μην έχεις κάρτα συνδεδεμένη).¨Οτι κάρτα και να βάλεις στο λογαριασμό σου paypal ...γειά σας.Με λίγα λόγια το paypal εχει δώσει τα φράγκα στο ebay και αυτό θα στα πάρει από σένα.

Νομίζεις ότι αυτό δεν το έχουν σκεφτεί πριν από σένα και με χοντρές μπάζες??Απ την στιγμή που υπάρχουν όμως αληθινά και πλήρη στοιχεία κάποια στιγμη θα σε βρουν να τα πληρώσεις.Επιχειρήσεις είναι, δεν είναι πόντιοι :lol:

Εκτος αν σημαινει αυτο οτι ΑΝ τα πουλησω αυτα, θα μου κρατησουν τοσο..

Δημοσ.

φλο δεν καταλαβαίνεις πραγματικά?Πάμε πάλι απ την αρχή :)

-- Κάθε μήνα το ebay ανάλογα την δραστηριότητα που έχεις ως πωλητής (τα αντικείμενα που βάζεις-το ποσό που ξεκινάς-αν τα βάλεις "αγόρασε το αμέσως"-πόσες φωτο έχεις -αν είναι μεγάλες ή μικρές -αν έχεις βάλει banner-ακι μέσα ) σου χρεώνει. Για παράδειγμα βάζεις μια τσάντα για πώληση με αρχική τιμή 15 ευρώ με 2 φωτογραφίες για 10 μέρες -----> αυτό σου λέει ότι η αγγελία σου θα σου κοστίσει πχ 0,80 ευρώ ----ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ. Εσύ γιατί δεν θες να το πληρώσεις???

Εγώ το καταλαβαίνω ότι δεν είχες δει πώς λειτουργεί το σύστημα και πειραματιζόσουν,αλλά αυτοί θα σου πουν: ας διάβαζες καλά το faq.

Τα χρήματα δεν ανταποκρίνονται μόνο σε αυτά τα αντικείμενα.Γενικά μετά από κάποιο χρονικό σημείο που βλέπουν ότι δεν δίνεις δεν σε διαγράφουν-δεν στα χαρίζουν.Αν βρουν λογαριασμό με στοιχεία σου και φράγκα μέσα ,πάει στα πήραν.

εδιτ: Δεν είμαι σίγουρος αν προσαυξάνονται και με τον καιρό....

Δημοσ.

Μα καταλαβαινω, δεν ειπα οτι δεν καταλαβαινω, ειπα οτι ειναι αδικο αφου δεν πουλησα:P :P

Τοτε δεν ειχα αντιληφθει οτι με το Relist με ξαναχρεωναν.

Τωρα καταλαβαινω τι γινεται, και εγω εκανα λαθος που δεν διαβασα καλα.

Δημοσ.

παιδιά εγώ δεν θέλω ούτε να τρομάξω κάποιον ούτε τίποτα.Κάντε τον κόπο και διαβάστε τους όρους και του ebay και του paypal.Εσένα άν σου χρωστάνε χρήματα...τους bannaρεις?Τί νομίζετε ότι είναι το καφενείο της γειτονιάς????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...