million_voices Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 στο feedback του παντως κανεις δεν παραπονιεται για αντιγραφα,εκτος και αν ολοι ηξεραν πριν αγορασουν η ειναι τοσο καλα αντιγραφα που δεν το καταλαβαινουν http://feedback.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&userid=ukbase_0044&iid=160516340879&de=off&items=25&which=positive&interval=30&_trkparms=positive_30
flo1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ξερω, αν θελεις να το ρισκαρεις, ειναι πολυ καλα αντιγραφα γενικα και μαλλον κανεις δεν το καταλαβε. Αν μπορεις να το φορεσεις τοτε ενταξει, αλλα αν ειναι να σε πονανε τα ματια και να εχεις πονοκεφαλο τι να τα κανεις? Εξαρταται βεβαια και τον φακο(μπορει εγω να ετυχα σε τελειως χαλια φακο). Περιμενε και καμια αλλη γνωμη.
million_voices Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 οχι δεν θελω να φοραω κακους φακους,θα περιμενω απαντηση του
flo1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Προσεξε το P στο αυθεντικο http://www.eye-shop.gr/eye-shop/image/sun/RayBan/RayBan54029C1Large.jpg http://www.eye-shop.gr/eye-shop/image/sun/RayBan/RayBan54098C1Large.jpg και στο αλλο http://i949.photobucket.com/albums/ad332/ukbase_0044/3359P-GUN-1.jpg την βουλα, που δεν το εχει κανενα Polarized, και το πιο εντονο χρωμα στου πωλητη.
million_voices Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 σχολιο ουδετερης ψηφου asked seller if glasses were fake and had no response. that sums it up for me! οποτε ειναι fake μπορει να μου ριξει αρνητικη αν δεν τα πληρωσω? edit thanks flo το καταλαβα και εγω
flo1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Ναι,αν εισαι αυτος που τα κερδισε, μπορει αν θελει να σου στειλει Invoice, και αν το αφησεις απληρωτο και ξαναστειλει και ξαναστειλει, μπορουν να σου διαγραψουν το λογαριασμο. Ισως θελει πανω απο ενα invoice για να σε διαγραψουν, δεν ειμαι σιγουρη, αν σου στειλει, στειλτου απαντηση ειναι FAKE.
million_voices Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 εννοεις να μου στειλει τιμολογιο? βλεπω οτι υπαρχει link report item
flo1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Ναι ενα μηνυμα απο το ebay που σου λεει εχεις χρεος να πληρωσεις. ΑΝ θελει το κανει, αν δεν θελει δεν θα κανει τιποτα. Δεν ξερω τι ειναι το report item.
cosmos000 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Ναι όντως δεν είναι original (σορρυ που μπαίνω σφήνα στην συζήτηση) αλλά κάνε παστρικιές δουλειές για να μην έχεις τρεχάματα μετά.Στείλτου mail αμέσως και πεστου συγγνώμη και ότι δεν είχες προσέξει απ την αρχή ότι δεν είναι original και έτσι να σε βγάλει απ την λίστα και να πάει στον αμέσως επόμενο (αυτο με τα 6 bids δεν είναι??)Απ την στιγμή που χττύπησες (κανονικά) πρέπει να το πάρεις.Σε αγγελίες που διατυμπανίζουν ότι είναι original και δεν είναι εκεί είναι παράνομο.Σ αυτόν δεν είδα πουθενα να γράφει την λέγη original.
million_voices Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 απο οτι βλεπω στις ουδετερες και αρνητικες ψηφους που εχει μανιπιουλαρει την κατασταση για να μην γραψουν οτι ειναι fake οποτε λογικα θα κανει την παπια το εγγλεζακι αν μου κανει τον νταη θα τον κανω report this is sparta
million_voices Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Ναι όντως δεν είναι original (σορρυ που μπαίνω σφήνα στην συζήτηση) αλλά κάνε παστρικιές δουλειές για να μην έχεις τρεχάματα μετά.Στείλτου mail αμέσως και πεστου συγγνώμη και ότι δεν είχες προσέξει απ την αρχή ότι δεν είναι original και έτσι να σε βγάλει απ την λίστα και να πάει στον αμέσως επόμενο (αυτο με τα 6 bids δεν είναι??)Απ την στιγμή που χττύπησες (κανονικά) πρέπει να το πάρεις.Σε αγγελίες που διατυμπανίζουν ότι είναι original και δεν είναι εκεί είναι παράνομο.Σ αυτόν δεν είδα πουθενα να γράφει την λέγη original. του εστειλα μηνυμα ρωτωντας αν ειναι γνησια δικιο εχεις θα κανω οπως λες
cosmos000 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 εμ δεν πάει έτσι φίλε μου.Report για ποιόν λόγο να τον κάνεις?Σου είπε αυτός ότι είναι original και τελικά δεν είναι??¨Οποιος την πάτησε ...την πατησε από δυο φωτογραφίες..... εδιτ: Και ρεπορτ να του κάνεις δεν θα δικαιωθείς απ το ebay άσε που θα πρέπει μετα να του τα δώσεις τα λεφτά.Ευγενικά κ ωραία πες του να σε βγάλει απ την λίστα και ούτε γάτα ούτε ζημια (άμα πέσεις σε μακακα βέβαια και σου αρνηθεί,εκεί τα πληρώνεις)
million_voices Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 εμ δεν πάει έτσι φίλε μου.Report για ποιόν λόγο να τον κάνεις?Σου είπε αυτός ότι είναι original και τελικά δεν είναι??¨Οποιος την πάτησε ...την πατησε από δυο φωτογραφίες..... ειπαμε σωστα τα λες στελνω μνμ thanks all
cosmos000 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 οκ και άντε να δούμε τί θα σου απαντήσει.
million_voices Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 πιστευω ειναι οκ sorry but i didnt noticed that these are not original ray ban,so please consider my bid not valid and sell them to the next high bider. sorry for the inconvenience
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα