isay Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Θα πρέπει να το παραλάβει ο ίδιος. Tacking number θα έχει ή πρέπει να αγοράσω και "απόδειξη παραλαβής"?? (εξυπνάκια...) Αφου εγώ ειμαι ο εξυπνάκιας και εσύ ο έξυπνος, κάνε αύριο μια βόλτα απο το ταχυδρομείο να μάθεις οτι θες.
flo1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Ναι δικά σου είναι αυτά τα χρωστούμενα.Οι αγγελίες και ποσοστό ανάλογα το ποσό χρεώνονται στο ebay. Επειδη δεν εχω πουλησει τιποτα, ειναι πολλα αυτα που θελει να πληρωσω. Μαλλον δεν με συμφερει αυτο, θα τα κατεβασω ολα τα αντικειμενα.Θα διαγραφουν τα χρεη? Διαφορετικα, θα ακυρωσω αυτη την καρτα απο το paypal.
cosmos000 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Ξέρεις χρέη που διαγράφονται??Μπα δεν.... ούτε και αν ακυρώσεις κάρτα ,ούτε αν ακυρώσεις τις αγγελίες. Δεν έβλεπες όταν έβαζες τα αντικείμενα τις χρεώσεις?Στείλε κανά mail....αλλά μην ελπίζεις και πολλά...
flo1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Εχεις δικιο, επρεπε να το προσεξω. Δεν υπολογιζα να βγουνε τοσα, και η χρεωση ηταν $1 το πολυ. Για 20 πραγματα, με 2-3 φορες επανατοποθετηση για δημοπρασια(γιατι δεν ηξερα στην αρχη πως γινεται και μαλλον με χρεωσε παλι για τοποθετηση) μαζευτηκαν αυτα.
cosmos000 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις. Σε ποιό ebay τα βαλες?Στο ιταλικό πάντως από το Νοέμβριο μέχρι 31-12 είχε/έχει προσφορά και δεν χρεωνόσουν/εσαι τίποτα για αγγελία με δημοπρασία αν δεν πουλήσεις.
flo1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Στο ebay.com.. τωρα αφαιρεσα την καρτα απο το paypal για να μην τα παρουν.
million_voices Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 ειναι αυθεντικα? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160516340879&rvr_id=181428787689&mfe=sidebar#ht_4474wt_1144
flo1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δυσκολο να καταλαβεις απο μια φωτογραφια!! Επειδη ομως εχω και εγω Rayban P, Μου φαινεται κοιτωντας καλα οτι αυτα εχουν μια βουλα αναμεσα στο Rayban και το P. ΤΑ δικα μου ΔΕΝ εχουν.Αλλα ειναι αλλο μοντελο τα δικα μου! Edit: τωρα ειδα απο κατω τις φωτος ναι οντως εχουν και μαλιστα 2 βουλες!
flo1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Παντως να ξερεις, "καλυτερα" να την πατησεις και να παρεις μουφα παπουτσια παρα γυαλια(θα σου βγουν τα ματια αν δεν ειναι αυθεντικος ο φακος, το εχω παθει)
million_voices Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 τον ρωτησα αν ειναι αυθεντικα και περιμενω απαντηση για να πληρωσω βιαστηκα μαλλον ο τυπος εχει listings μονο για bay ban και σε κανενα δεν γραφει genuine
flo1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δεν θα σου πει αληθεια αν δεν ειναι, αν τελικα τα παρεις και Δεν ειναι αυθεντικα, βαλτου αρνητικη βαθμολογια και ισως σου επιστρεψει τα χρηματα.
million_voices Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 αν του βαλω αρνητικη game over το ζητημα ειναι αν ειναι παρανομο να πουλαει μαιμουδες χωρις να το αναφερει ρητα και αν μπορω να τον κανω report στο ebay αρνητικη δεν μπορει να μου ριξει σωστα?
flo1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Το πιθανοτερο ειναι οτι δεν ειναι αυθεντικα.Και το αυτοκολλητο αν ψαξεις ειναι διαφορετικο και οι βουλες που σου ειπα.
flo1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ειναι game over(εγω ειχα βαλει αρνητικη σε καποιον για μαιμου προιον, μικροτερης αξιας ομως) και μου επεστρεψε τα χρηματα για να αλλαξω την αρνητικη σε θετικη,και το εκανα. Παρονομο δεν ξερω αν ειναι, μαλλον δεν ειναι παρανομο, αφου ο καθενας πουλαει οτι θελει, δεν ειναι καταστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα