cosmos000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 κανονικά όπως πριν παραμένουν τα πράγματα
ksessalonikios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Αύριο θα πάω στην τράπεζα να βγάλω μια χρεωστική κάρτα για να αρχίσω αγορές από ebay. Τεράστια διαφορά τιμών! Τα Nike air max 97 εδώ τα έχω βρει από 180€ - 155€ και στο ebay μαζί με τα μεταφορικά βγαίνει περίπου 106€ (140$). Είναι 2 μαγαζιά και όχι ιδιώτης και λέει ότι το στέλνει με "Economy Int'l Shipping" και "USPS Priority Mail International". Έχουν feedback 99,8 positive. Δε νομίζω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Για το τελωνείο 2 ερωτήσεις: 1) Αν έχει πάρει κανείς παπούτσια πόσο περίπου του πήγε το τελωνείο? 2) Διάβασα σε κάποιο άλλο forum, ένα παλικάρι αγόρασε 2 ζευγάρια nike από ebay και στο τελωνείο του τα κράτησαν γιατί υπάρχει στην Ελλάδα επίσημη αντιπροσωπεία της nike και απαγορεύεται. Αλλά είναι μια αναφορά στις τόσες. τα συγκεκριμένα παπουτσια που ενδιαφέρεσαι υπαρχουν στο επισημο ηλεκτρονικό nike store σε εκπτωση στα 110€ με δωρεαν τα μεταφορικά (και χωρίς τελωνείο)
therock Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 κανονικά όπως πριν παραμένουν τα πράγματα Στα εσοδα για τα μεταφορικα σου παρινουν τπτ? Ας πουμε αν ενα αντικειμενο κοστιζει 25 Ευρω. Εσυ στο χερι ποσα παιρνεις?
cosmos000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Αν πουλάς κάτι στο ebay που τελικά τελειώσει με 25 € αφαίρείς την αξία της αγγελίας του ebay (ανάλογα πως έχεις κάνει την αγγελία κτλ) και μετά όταν θα σου μπουν τα χρήματα στο paypal (εκεί δεν ξεχωρίζουν μεταφορικά/αγορά είναι όλα μαζί) το paypal θα σου πάρει περίπου στο 1 ευρώ (για 35ευρω μου χει πάρει 1,35 πχ)
therock Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Η αγγελια δλδ εχει διαφορετικες χρεωσεις? Αν ακυρωση το λιστινγκ και δεν πουλησεις τπτ παλι χρεωνεσαι εξοδα?
cosmos000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Βέβαια.Βασικά είναι πώς θα στήσεις την αγγελία. Άλλες χρεώσεις υπάρχουν αν βάλεις πολλές φωτογραφίες μέσα,άλλη αν κάνεις δημοπρασία,άλλη αν έχεις "αγόρασε το αμέσως",άλλη και τα δύο κτλ Δες εδώ και στο community.
fallen_angel82 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 τα συγκεκριμένα παπουτσια που ενδιαφέρεσαι υπαρχουν στο επισημο ηλεκτρονικό nike store σε εκπτωση στα 110€ με δωρεαν τα μεταφορικά (και χωρίς τελωνείο) Να'σαι καλά! Τώρα το είδα!
flo1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Βοηθεια με ACCOUNT ACTIVITY Εχω βαλει καποια αντικειμενα στο ebay για πωληση και βλεπω τωρα Account Summary Latest invoice amount (Nov-14-10): US $10.95 New Activity applied to the latest invoice noted above: -US $10.95 # Payments -US $10.95 Amount due as of Dec-06-10: US $0.00 New activity not yet invoiced: US $42.55 Current Balance: US $42.55 Mπορει να μου πει καποιος τι σημαινει αυτο? Τα $42 πρεπει να τα πληρωσω εγω?? Πριν λιγες μερες ειδα $10.95 να αφαιρουνται απο το Paypal αλλα δεν καταλαβα γιατι!
jimarass Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά αν στείλω μια επιστολή στο εξωτερικό , όχι συστημένο, υπάρχει τρόπος να επιβεβαιώσω αν το παρέλαβε ή όχι ο παραλήπτης??
isay Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά αν στείλω μια επιστολή στο εξωτερικό , όχι συστημένο, υπάρχει τρόπος να επιβεβαιώσω αν το παρέλαβε ή όχι ο παραλήπτης?? Αν εννοείς με ΕΛΤΑ η απάντηση ειναι οχι
cosmos000 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Βοηθεια με ACCOUNT ACTIVITY Εχω βαλει καποια αντικειμενα στο ebay για πωληση και βλεπω τωρα Account Summary Latest invoice amount (Nov-14-10): US $10.95 New Activity applied to the latest invoice noted above: -US $10.95 # Payments -US $10.95 Amount due as of Dec-06-10: US $0.00 New activity not yet invoiced: US $42.55 Current Balance: US $42.55 Mπορει να μου πει καποιος τι σημαινει αυτο? Τα $42 πρεπει να τα πληρωσω εγω?? Πριν λιγες μερες ειδα $10.95 να αφαιρουνται απο το Paypal αλλα δεν καταλαβα γιατι! Ναι δικά σου είναι αυτά τα χρωστούμενα.Οι αγγελίες και ποσοστό ανάλογα το ποσό χρεώνονται στο ebay.
jimarass Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Αν εννοείς με ΕΛΤΑ η απάντηση ειναι οχι Αν το στείλω συστημένο??
cosmos000 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Ναi με συστημένο,αφού πρέπει να υπογράψει ο παραλήπτης.
isay Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Αν το στείλω συστημένο?? Εσύ τι νομίζεις οτι θα γίνει;
jimarass Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Εσύ τι νομίζεις οτι θα γίνει; Θα πρέπει να το παραλάβει ο ίδιος. Tacking number θα έχει ή πρέπει να αγοράσω και "απόδειξη παραλαβής"?? (εξυπνάκια...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα