Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για eBay! #2

giankyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Exω ενα προβληματακι..

Ειναι ενας seller που πουλαει ΟΛΑ οσα ψαχνω να αγορασω!

Και εχει καταστημα..

ονομα: gameaccessory

και του στελνω μνμ και τον ρωταω αν μπορει να κανει πακετο αυτα που θελω και ποσο θα μου βγει το shipping για ολα αυτα που θελω και με γραφει στα @@ του μετα απο 3 μερες που τον εχω στειλει 3 μνμ στο ebay..

Τι λετε να παιζει;

Τα προϊόντα Έτσι και αλιος ΟΛΑ μαζι θα στα στείλει. Σε ένα πακέτο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

παιδια εγω θελω να βγαλω καρτα την οποια να μπορω να φορτωνω με λεφτα

οι τραπεζες που εχω λογαριασμου ειναι εθνικη τραπεζα και ταχυδρομικο ταμιευτηριο που μπορω να βγαλω μια για αγορες απο ebay και πρεπει να δωσω λεφτα να την βγαλω και ποσα παρακαλω βοηθηστε θελω να κανω αμμεσες αγορες

εχω paypal

οι τραπεζες που εχω λογαριασμου ειναι εθνικη τραπεζα και ταχυδρομικο ταμιευτηριο που μπορω να βγαλω μια για αγορες απο ebay και πρεπει να δωσω λεφτα να την βγαλω και ποσα παρακαλω βοηθηστε θελω να κανω αμμεσες αγορες

εχω paypal

Πηγενε και βγάλε χαριστική.

Σου λείπουν κάποια σημεία στίξης,και δεν βγαίνει νόημα.Όλες οι τράπεζες έχουν χρεωστικές νομίζω. Περισσότερες πληροφορίες για τις ελληνικές δεν γνωρίζω, σίγουρα όμως δεν χρειάζεται κάποιο τρελλο ποσό για να βγάλεις τέτοια καρτα-μπορεί και τίποτα.

εχω paypal

γενικά μπορείς:

α) σε μία τράπεζα που εχεις λογαριασμό να βγάλεις χρεωστική και να τη συνδέσεις με το λογαριασμό σου. Δεν πληρώνεις γι αυτό

β) να βγάλεις μία προπληρωμένη κάρτα, την οποία την "φορτώνεις" με χρήματα. Για τις προπληρωμένες πληρώνεις. πλήρες συγκριτικό των προπληρωμένων καρτών των ελληνικών τραπεζών θα βρεις εδώ:

Πίνακας Προπληρωμένων Καρτών

Σήμερα άφησα αρνητικό feedback για τον δεύτερο μετατροπέα USB σε ethernet που δε δούλευε.Ο πρώτος ούτε αυτός λειτουργούσε.Παρόλη την επικοινωνία και πληρώνοντας εγώ τα μεταφορικά της επιστροφής, το θέμα δε λύθηκε κ δε θα πληρώνω μεταφορικά ξανά κ ξανά. Μου είπαν πως θα τον δοκίμαζαν πριν τον στείλουν. Τους δοκίμασα σε 2 υπολογιστές και σε όλες τις θύρες με διαφορετικές συσκευές κ καλώδια. Δε δούλευε με κανένα. Καλά δεν έκανα αφήνοντας αρνητική αξιολόγηση;

Σήμερα άφησα αρνητικό feedback για τον δεύτερο μετατροπέα USB σε ethernet που δε δούλευε.Ο πρώτος ούτε αυτός λειτουργούσε.Παρόλη την επικοινωνία και πληρώνοντας εγώ τα μεταφορικά της επιστροφής, το θέμα δε λύθηκε κ δε θα πληρώνω μεταφορικά ξανά κ ξανά. Μου είπαν πως θα τον δοκίμαζαν πριν τον στείλουν. Τους δοκίμασα σε 2 υπολογιστές και σε όλες τις θύρες με διαφορετικές συσκευές κ καλώδια. Δε δούλευε με κανένα. Καλά δεν έκανα αφήνοντας αρνητική αξιολόγηση;

Πολύ καλά έκανες!

Όμως τώρα ούτε μετατροπέα έχεις στα χέρια σου ούτε τα χρήματά σου?

Edit : Τώρα πρόσεξα ότι έχεις εσύ τον μετατροπέα ο οποίος δεν σου δουλεύει.Αν το κόστος είναι αρκετό στείλτον πίσω πάλι και ζήτα τα λεφτά σου. (Εντάξει λέμε αν συμφέρει και όχι το κόστος του να είναι ίδιο με τα ταχυδρομικά!)

απ οσο γνωριζω δε γινεται. ο μονος τροπος ειναι να κανεις καποιος αλλος καλυτερη προσφορα. <_<

τωρα αν δεις οτι μαλλον εσυ θα «κερδισεις» στειλε pm στον πωλητη και ρωτα τον αν μπορει να τη διαγραψει εκεινος η τελος παντων αν μπορει να κανει κατι.

Να ρωτησω, Σαββατο δεματα δεν φευγουν ε? Θελω να παρω κατι απο Αμερικη και θελω να το βιαστω. Αλλα και να το πληρωσω απο τωρα, λογικα δευτερα δεν θα φυγει? Οποτε δεν πιστευω να εχει νοημα σωστα? Να το κανω απλα won, και να το πληρωσω την Δευτερα?

Γιατι μερικοι κεφαλες αρνουνται να στειλουν ατικεμενα ως δωρα με χαμηλοτερη τιμη (και δεν κανουν ουτε το ενα ουτε το αλλο), τι εχουν να χασουν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...