foufoutios Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Λογικα οι τιμες θα επρεπε να ηταν ιδιες για ιδια προϊοντα. εχει τυχει να δω απο αμερικη διαφορες των 15-20 δολαριων απο την ιδια περιοχη κιολας.. καποιοι sellers χρεωνουν παραπανω μεταφορικα για να ανεβασουν το κερδος και να φαινεται οτι πουλανε σε χαμηλες τιμες.. Φυσικα μια ακομα εξηγηση ειναι οτι δε μπορουν να ξερουν το ακριβες αντιτιμο αποστολης για ολες τις χωρες του κοσμου οποτε το βαζουν υπολογιστικα.. ---------- Προσθήκη στις 15:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:16 ---------- σε συνεχεια του παραπανω ερωτηματος μου : σκεφτηκα μηπως απο negative να τα αλλαξω σε neutral.. τα λεφτα μου τα πηρα, δεν εχω να χασω και τιποτα περα απο το "δικαιο" της υποθεσης.. τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phph Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Εγώ βάζω positive μόνο αν μου επιστρέψουν τα λεφτά άμεσα και χωρίς μα μου. Neutral αν μου κάνουν παζάρια, αργήσουν ή χρειαστεί να τους απειλήσω με dispute. Αν φτάσω στο σημείο να αναγκαστώ να κάνω dispute, τότε έχουν εγγυημένο negative feedback και με το ανάλογο σχόλιο. Ο τύπος θα σου έτρωγε τα λεφτά αν δεν ήταν το ebay/paypal, γιατί να το κάνεις neutral; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foufoutios Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δικιο εχεις.. negative ειναι 1000% αλλα ξερω και εγω σε τι μουρλο μπορει να μπλεξω? αν το γυρισω σε neutral δεν χανω και τιποτα εκτος απο εγωισμο.. τα λεφτα μου τα πηρα πισω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δικιο εχεις.. negative ειναι 1000% αλλα ξερω και εγω σε τι μουρλο μπορει να μπλεξω? αν το γυρισω σε neutral δεν χανω και τιποτα εκτος απο εγωισμο.. τα λεφτα μου τα πηρα πισω.. οι ιταλοί είναι τα ίδια λαμόγια με μας. προσωπικά θα τον έγραφα στα παλαιότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δεν μπορει να σου κανει απολύτως τίποτα μα τιποτα ομως και αν σου κανει κατι απλα θα δικαιωθείς καθώς ο τύπος ειναι στα rules του ebay (οπως και εσυ) και δεν μπορεί καν να σου κανει μήνυση για δυσφήμιση. Άστο ως negative και γράψε για ποιο λόγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foufoutios Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 οι ιταλοί είναι τα ίδια λαμόγια με μας. προσωπικά θα τον έγραφα στα παλαιότερα. κατι τετοιο με βλεπω να κανω και εμενα.. τωρα καταλαβαινω καλυτερα γιατι η Μερκελ δεν ηθελε να δωσει το δανειο Δεν μπορει να σου κανει απολύτως τίποτα μα τιποτα ομως και αν σου κανει κατι απλα θα δικαιωθείς καθώς ο τύπος ειναι στα rules του ebay (οπως και εσυ) και δεν μπορεί καν να σου κανει μήνυση για δυσφήμιση.Άστο ως negative και γράψε για ποιο λόγο κοιτα.. σε μια ιστορια που ειχα διαβασει πριν λιγο καιρο και ειχε γινει μηνυση απο εταιρια για δυσφημιση κλπ μεσω ebay δικαιωθηκε η εταιρεια και οχι ο αγοραστης.. λογικα παντως απο Ιταλια δεν εχει δικαιοδοσια για Ελλαδα απο οσο ρωτησα κιολας.. Το negative εχει φυγει ηδη ακλαφτο.. γι αυτο μου εστειλε και το μηνυμα, για να το αλλαξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 δικαιώθηκε η εταιρια για ποιο πράγμα ομως; Τι να σου πω εγω αν ηταν ετσι τα πράγματα δεν θα το άλλαζα δεν παει να ελεγε οτι θέλει δεν θα εκανα ομως negative σε ολα αλλα εκει που έγινε οτι έγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foufoutios Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 απο οσο θυμαμαι γιατι το οτι ειχε δικιο οσον αφορα την "σπιλωση" του ονοματος κλπ.. μπορει να ειναι και μπαρουφες βεβαια.. και εγω δεν εκανα negative σε κατι που δεν ηταν.. στο ebay φαινονται 2 transactions. Αυτος θα εστελνε επειτα απο συννενοηση και τα δυο πραγματα μαζι (αφου ειχε αργησει 3-4 μερες να στειλει το πρωτο ειπα να του πω να τα κανει combine) και τελικα μου εφτασε μονο ενα σε πακετο ups και αυτο ηταν λαθος μοντελο.. δεν παραδεχοταν το λαθος, ebay claim, εστειλα πισω το ενα και πηρα τα λεφτα.. αρα αφησα negative και για στα δυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tu-luba Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Θα σας πω ενα προβλημα που εχω σχετικα με μια αγορα απο το eBay και ελπιζω καποιος να μπορει να με βοηθησει Ειχα αγορασει ενα κινητο με τηλεοραση και 2 sim περσυ τον αυγουστο και αφου ηρθε μια χαρα μετα απο καμια 15αρια μερες και το δουλευα μια χαρα και ημουν καργα ευχαριστημενος μια ωραια πρωια σταματησε να δουλευει η μια απο τις 2 sim ενω ταυτοχρονα δεν κρατουσε πλεον και η μπαταρια του Υστερα απο συνενοηση με την εταιρεια που μου εστειλε το κινητο μου ειπαν να το στειλω το στελνω και εγω και κατα το τελος οκτωβριου μου λενε πως το ελαβαν και αφου το εφτιαξαν μου το εστειλαν αρχες νοεμβριου Τοτε αν θυμαστε υπηρχε προβλημα με τα τελωνεια με απεργιες κ.α.με αποτελεσμα να μου ερθει κατα τις αρχες του νεου ετους το θεμα ειναι οτι ηρθε πλεον με αλλα προβληματα τα οποια δεν ειχε οταν το εστειλα (δεν δουλευαν τα πληκτρα εκανε συνεχως επανεκινησεις αλλα δεν μπορω να πω δουλευαν και οι 2 sim) και η χρηση του ηταν ανεφικτη Τους εστειλα ξανα mail με τα προβληματα μου και μου ειπαν να το ξαναστειλω οπως και εκανα και ερχομαστε μεσα μαρτιου και μου λενε οτι το εφτιαξαν παλι και το στελνουν Μια χαρα λεω ταλαιπωρηθηκα αλλα τωρα θα ερθει επιτελους Απο εκεινη την στιγμη οσες φορες και να τους εστειλα mail με το ποτε θα ερθει η ζητωντας τον αριθμο αποστολης δεν ελαβα ποτε απαντηση Και ρωταω εγω τωρα τι μπορω να κανω για να διεκδικισω το κινητο που πληρωσα πριν μερικους μηνες και χρησιμοποιησα περιπου 1 μηνα ? Που να ζητησω ευθυνες η βοηθεια ? Υπαρχει καποιος τροπος να πω το προβλημα μου στο eBay ζητωντας βοηθεια γιατι οσο και αν εψαξα δεν βρηκα τροπο να τους κοινοποιησω το προβλημα μου Συγνωμη αν κουρασα Ελπιζω καποιος να ξερει κατι που μπορει να βοηθησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Συγγνώμη για την παρεμβολή, μιας και δεν γνωρίζω για να απαντήσω, αλλά με τρώει η περιέργεια. Κινέζικο ήταν το κινητό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Για να εχει tv και 2 sim κατα πασα πιθανοτητα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksaplostra Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Εχω μια τετοια μαλακία αγορασμένη απο Τουρκία,στο πουλάω,δουλεύει κανονικότατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tu-luba Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 το θεμα δεν ειναι να παρω αλλο κινητο αλλα να διεκδικησω αυτο που ηδη εχω πληρωσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minarokeftes Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Λογικά απο το Ebay απο την στιγμή που το πήρες το κινητό όπως είχες συμφωνήσει αρχικά με τον πωλητή, δεν φέρει ευθύνη για τυχόν προβλήματα στο τμήμα service της εταιρείας που στο πούλησε. Εγώ θα σου έλεγα να δοκιμάσεις να τον απειλήσεις οτι θα πας σε δικηγόρο και τέτοια.... Καλή τύχη σου εύχομαι, ελπίζω να πάρεις την συσκευή σου γρήγορα πίσω και να είναι λειτουργική! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ather Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα