john_who Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μπορεί αλλά ρισκάρει να μείνει εκεί το ποσό και να αναγκαστεί να δώσει προμήθεια στο ebay για ένα είδος που το αγόρασε μόνος του από τον εαυτό του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alcamus06 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Χαίρεται,τι κάνω όταν έχω κερδίσει κάτι αλλά ο πωλητής δεν απαντάει; Τα λεφτά τα έχει πάρει μέσω paypal από τις 4 του μήνα αλλά δεν απαντάει σε mail ενώ πριν κλείσει το ποσό απαντούσε κανονικά.Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaPaSaM Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Χαίρεται,τι κάνω όταν έχω κερδίσει κάτι αλλά ο πωλητής δεν απαντάει;Τα λεφτά τα έχει πάρει μέσω paypal από τις 4 του μήνα αλλά δεν απαντάει σε mail ενώ πριν κλείσει το ποσό απαντούσε κανονικά.Ευχαριστώ Άνοιξε dispute... Και εγώ το ίδιο έπαθα πέριπου και μόλις έκανα dispute απάντησε αμέσως... Τσέκαρε και αν έχει στείλει το αντικείμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobsaibot Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Καλημερα σας παρηγγειλα απ το ebay αυτο απο γερμανιαhttp://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260553255424&ssPageName=STRK:MEWNX:IT χωρις να χα κανει confirm thn καρτα μου με αποτελεσμα το paypal να μου στειλει το εξης Unfortunately, your recent PayPal transaction was declined because you do not have a valid payment method attached to your PayPal account. If you have used PayPal to make a payment before, it may be that the credit or debit card you had attached to your account has now expired. παρ οτι ειχα λαβει και αποδειξη και ο πολιτης μεσω ebay μου στειλε αυτο: Bitte nennen Sie mir Ihre Lieferadresse und veranlassen Sie die Bezahlung des fälligen Betrags. Folgende Zahlungsmethoden werden akzeptiert: Überweisung, PayPal.που οπως το μετεφρασα απ google λεει:Παρακαλώ να μου δώσετε τη διεύθυνση αποστολής σας και να κανονίσετε πληρωμή του οφειλόμενου ποσού. Οι ακόλουθες μέθοδοι πληρωμής γίνονται δεκτές: τραπεζικό έμβασμα, PayPal.Η αγορα εγινε χθες σημερα εκανα την καρτα confirm και απ οτι μου λει το ebay η πληρωμη απο χθες εχει γινει κανονικα!εχουν γινει ολα σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Draculina Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Καλημερα σας παρηγγειλα απ το ebay αυτο απο γερμανιαhttp://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260553255424&ssPageName=STRK:MEWNX:IT χωρις να χα κανει confirm thn καρτα μου με αποτελεσμα το paypal να μου στειλει το εξης Unfortunately, your recent PayPal transaction was declined because you do not have a valid payment method attached to your PayPal account. If you have used PayPal to make a payment before, it may be that the credit or debit card you had attached to your account has now expired. παρ οτι ειχα λαβει και αποδειξη και ο πολιτης μεσω ebay μου στειλε αυτο: Bitte nennen Sie mir Ihre Lieferadresse und veranlassen Sie die Bezahlung des fälligen Betrags. Folgende Zahlungsmethoden werden akzeptiert: Überweisung, PayPal.που οπως το μετεφρασα απ google λεει:Παρακαλώ να μου δώσετε τη διεύθυνση αποστολής σας και να κανονίσετε πληρωμή του οφειλόμενου ποσού. Οι ακόλουθες μέθοδοι πληρωμής γίνονται δεκτές: τραπεζικό έμβασμα, PayPal.Η αγορα εγινε χθες σημερα εκανα την καρτα confirm και απ οτι μου λει το ebay η πληρωμη απο χθες εχει γινει κανονικα!εχουν γινει ολα σωστα? Receipt από το paypal σου ήρθε?? Έκανες login εκεί να δεις την πληρωμή σου? Αν το paypal ολοκλήρωσε την πληρωμή σου είσαι οκ. ---------- Προσθήκη στις 11:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:21 ---------- Παιδιά και γω έχω μια ερώτηση για τους κατέχοντες... Θέλω να πάρω κάτι από γερμανία και οι προσφερόμενοι τρόποι αποστολής είναι paket international και packchen της DHL. Το μεν κοστίζει 16 το δε 8.6 ευρώ. Paket έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές, είναι recorded, συστημένο και έρχεται με ελτα κούριερ και έχει και κάποια ασφάλιση, αλλά είναι ακριβό. Τι παίζει όμως με το packchen? Απότι κατάλαβα, είναι απλό ταχυδρομείο? Έχει κανείς εμπειρία?? Δεν έχει tracking ε? Eρχεται με τα απλά ελτά ή με ελτα κούριερ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobsaibot Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 και αποδειξη πηρα και στο paypal λεει completed και μετα μου στειλε το μηνυμα το paypal! εστειλα και μηνυμα στον πωλητη αν πηρ τα λεφτα δεν μου χει απαντησει ακομα αντε να δουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Draculina Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 και αποδειξη πηρα και στο paypal λεει completedκαι μετα μου στειλε το μηνυμα το paypal! εστειλα και μηνυμα στον πωλητη αν πηρ τα λεφτα δεν μου χει απαντησει ακομα αντε να δουμε... Έλεγξες την κάρτα σου αν έχουν δεσμευτεί τα λεφτά? (είτε πιστωτική, είτε χρεωστική είτε prepaid). Τα λεφτά δεσμεύονται αμέσως. Μετά από 2-3 εργάσιμες η κίνηση καταγράφεται κανονικά στην κάρτα και γίνεται ανάληψη των χρημάτων οπότε από την κάρτα μπορείς να καταλάβεις σίγουρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobsaibot Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 αυτο δεν το εκανα θα περασω αυριο απ την τραπεζα να δω ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vk13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Παιδια ειχα παραγγειλει ενα προιον απο Αγγλια και μου ηρθε σημερα δευτερο ειδοποιητηριο οτι βρισκεται στο ταχυδρομειο της περιοχης μου, να παω να το παρω. Το θεμα ειναι οτι πρωτο ειδοποιητηριο δεν μου ηρθε ποτε!!! Εν'τωμεταξυ τα "τσακαλια" των ΕΛΤΑ στα τηλεφωνα οταν εκανα την παραγγελια καπου 15 Φεβρουαριου μου ελεγαν οτι καλο Πασχα θα ερθει το δεμα επειδη ειναι εξωτερικο μεσολαβουν τελωνεια κτλπ... Η ερωτηση μου λοιπον τωρα ειναι η εξης, επειδη βρισκομαι στην επαρχια και το δεμα πρεπει να το παρω απο Αθηνα, μεχρι ποσες μερες το κρατανε στο ταχυδρομειο περιπου?? Υπαρχει περιπτωση επιστροφης??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phph Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Να ρωτησω: Μπορει ο πωλητης να δει το maximum bid που κανει καποιος και να ανεβασει την τιμη με καποιο δευτερο λογαριασμο; Αν με το maximum bid εννοείς αυτό που ορίζεις ως ανώτερο ποσό στο automatic bids, τότε δεν μπορεί να το δει. Μπορεί φυσικά (όπως όλοι) να δει το τρέχoν bid και παρακολουθώντας το bid history να καταλάβει ότι κάποιος χρησιμοποιεί automatic bids, αλλά δεν μπορεί να δει το όριο που έχεις θέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
censOred Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Παιδια ειχα παραγγειλει ενα προιον απο Αγγλια και μου ηρθε σημερα δευτερο ειδοποιητηριο οτι βρισκεται στο ταχυδρομειο της περιοχης μου, να παω να το παρω.Το θεμα ειναι οτι πρωτο ειδοποιητηριο δεν μου ηρθε ποτε!!! Εν'τωμεταξυ τα "τσακαλια" των ΕΛΤΑ στα τηλεφωνα οταν εκανα την παραγγελια καπου 15 Φεβρουαριου μου ελεγαν οτι καλο Πασχα θα ερθει το δεμα επειδη ειναι εξωτερικο μεσολαβουν τελωνεια κτλπ... Η ερωτηση μου λοιπον τωρα ειναι η εξης, επειδη βρισκομαι στην επαρχια και το δεμα πρεπει να το παρω απο Αθηνα, μεχρι ποσες μερες το κρατανε στο ταχυδρομειο περιπου?? Υπαρχει περιπτωση επιστροφης??? 'Εχω την εντυπωση ότι πάνω στο ειδοποιητηριο που σου ήρθε λεει ότι το δέμα παραμένει στο ταχυδρομείο 15 μέρες.τσέκαρε στην πίσω πλευρά του ειδοποιητηρίου. και μια ερωτηση:γιατί δεν εβαλες να σου ρθει στο ταχυδρομείο της περιοχής σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaPaSaM Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Αν με το maximum bid εννοείς αυτό που ορίζεις ως ανώτερο ποσό στο automatic bids, τότε δεν μπορεί να το δει. Μπορεί φυσικά (όπως όλοι) να δει το τρέχoν bid και παρακολουθώντας το bid history να καταλάβει ότι κάποιος χρησιμοποιεί automatic bids, αλλά δεν μπορεί να δει το όριο που έχεις θέσει. Αυτό εννόουσα, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teisos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Αν γίνει αγορά αυτών, τί θα πρέπει να πληρώσουμε; (Τώρα ή πλέον στο ebay δεν αγοράζει κανείς ηλεκτρονικά, ή δεν ξέρουμε να ψάχνουμε, ή δεν ξέρω και γω τι.. To εύρος προϊόντων φαίνεται τραγικά περιορισμένο..) Κλασσικά νέος με ebay.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Αν γίνει αγορά αυτών, τί θα πρέπει να πληρώσουμε; (Τώρα ή πλέον στο ebay δεν αγοράζει κανείς ηλεκτρονικά, ή δεν ξέρουμε να ψάχνουμε, ή δεν ξέρω και γω τι.. To εύρος προϊόντων φαίνεται τραγικά περιορισμένο..) Κλασσικά νέος με ebay.. καταρχήν ο πωλητής έχει μώλις 45 αξιολογήσιες. εγώ δεν θα ψώνιζα απο αυτόν. κατα δευτερον ηλεκτρονικά δεν έχω παραγείλει ποτέ. αλλά ρολόι 250$ παπουτσια 120$ κτλ κτλ ελεγα πάντα στον πωλητη να το στείλει με usps (ειναι το κρατικό ταχυδρομίο εκεί) και να βάλει ένα τιμολόγιο 45$ τα παρέλαβα όλα έτσι πληρώνοντας μονο το κλασικό 3ευρω που χρεώνει το τελωνείο σε όλα τα δέματα εκτός ευρώπης. τώρα γι αυτά που θες εσύ αν μπορείς να τα περάσεις έτσι... δεν ξερω. ισως αν στα τίλιγε καλά. (γιατί βάρος δεν έχουνε) και στα εβαζε με ενα τιμολόγιο 60ευρώ. έτσι ωστε να μην μπούνε σε υποψίες οι νταβάδες του τελωνείου και στα περάσουνε έτσι. υπόψην το τελωνείο δεν τρώει κουτόχορτο. κρατικό ειναι και θέλουνε να βγάλουνε χρήμα. τα παπούτσια που πήρα θα ξέρουνε ότι δεν έχουνε 50 $. αλλά ίσως να μην μπορούνε να κάνουνε κ κάτι. τώρα αν πας να τους περάσεις λαπτοπ ή πλάσμα tv με 50$, θα σου πούνε ρε μεγάλε ώπα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petsoukos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Εγώ που θέλω να χτυπήσω ένα Google Phone από Αμερική τι κάνω; Θα έχω πρόβλημα στο τελωνείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα