PaPaSaM Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Καλησπερα και παλι, πρωτη μου αγορα και μαλλον κατι πηγε λαθος. Μετα απο 3 μερες αφοτου εγινε η πληρωμη και μου εδειξε οτι σταλθηκε το αντικειμενο μου ηρθε mail απο το ebay οτι: eBay Listing Removed Τι μου προτεινεται να κανω; Εχω στειλει mail στον πωλητη για να μου πει το tracking number αλλα τιποτα ενω στην πρωτη μου ερωτηση σχετικα με τα εξοδα αποστολης μου απαντησε αμεσως...
pavlos77 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Να ρωτήσω και εγώ κάτι?Απο ποιο ebay είναι προτιμότερο να αγοράζουμε ? ( Εννοώ απο το αγγλικό ή απο το αμερικάνικο ή απο το παγκόσμιο )
The_Judas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 και εγώ μπερδευτηκα λιγο στην αρχη αλλα επεσα σε αυτό in bulk,a. unpackaged: Fresh orange juice is shipped from Florida in bulk. b. in large quantities: Those who buy in bulk receive a discount. Το δεύτερο εννοεί. Τα στέλνει μαζικά με ταχυδρομείο και δεν έχει πρόχειρους όλους τους κωδικούς αποστολής.
kalimike Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Παιδιά επειδή είμαι νέος στο ebay θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Θέλω να αγοράσω κάτι το οποίο κοστίζει 17 ευρώ, θα πληρώσω τελωνείο ή όχι (έρχεται από hong kong); Επίσης το tracking number μου το δίνει από μόνος του ο πωλητής ή θα πρέπει να του το ζητήσω; EDIT: Επίσης στο paypal, στο state/region τι πρέπει να βάλω; Τον νομό ή πως λέγεται η περιοχή στην οποία μένω; Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2010 από kalimike
kostionalist Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Γεια σας παιδια! Δεν εχω αγορασει ποτε απο το ebay.Αναρωτιεμαι πως γινεται να ειναι ολα τοσο φθηνα.Π.χ. εχει καποια καλα ps3 games μονο 5GBP. Ακομα αμα παραγγειλεις κατι και δεν ερθει το προοιον, τα λεφτα θα τα παρεις πισω? ---------- Προσθήκη στις 18:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:13 ---------- Αν αγορασω ενα ζευγαρι 3D γυαλια που να μην ξεπερνανε τα 3Ε(μαζι με μεταφορικα) απο Αγγλια, θα πληρωσω τελωνειο?
Nomikaria Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 [/color]Αν αγορασω ενα ζευγαρι 3D γυαλια που να μην ξεπερνανε τα 3Ε(μαζι με μεταφορικα) απο Αγγλια, θα πληρωσω τελωνειο? Όχι. Ο,τιδήποτε παραγγείλεις από χώρα της Ε.Ε δεν περνά τελωνείο.
kostionalist Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Όχι.Ο,τιδήποτε παραγγείλεις από χώρα της Ε.Ε δεν περνά τελωνείο. ok thanks^^
phph Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Παιδιά επειδή είμαι νέος στο ebay θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Θέλω να αγοράσω κάτι το οποίο κοστίζει 17 ευρώ, θα πληρώσω τελωνείο ή όχι (έρχεται από hong kong); Επίσης το tracking number μου το δίνει από μόνος του ο πωλητής ή θα πρέπει να του το ζητήσω; Κατά 99.9% όχι αν έρθει με απλό ταχυδρομείο. EDIT: Επίσης στο paypal, στο state/region τι πρέπει να βάλω; Τον νομό ή πως λέγεται η περιοχή στην οποία μένω; Δε νομίζω να παίζει ρόλο. Βάλε το νομό, αρκεί η υπόλοιπη διεύθυνσή σου να είναι εντάξει.
fastmanakos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 παρακαλώ απαντήστε άμεσα είναι επείγον.Παρείγγειλα κάτι μνήμες 12 gb απο e-bay απο γερμανία.Μου λέει ότι τα μεταφορικά είναι δωρεάν.Εφόσον είναι στην ΕΕ και μου λεει ότι τα μεταφορικά είναι δωρεάν άρα μόνο την τιμή που αναφέρει το προιόν δεν θα πληρώσω; βασικά αυτό γράφει : Έξοδα αποστολής: Δωρεάν- Γερμανία Τα επιπλέον έξοδα που σχετίζονται με τους τελωνειακούς δασμούς ή/και φόρους δεν περιλαμβάνονται.
jimpet Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δεν θα πληρώσεις τίποτε άλλο. Μόνο την αξία του αντικειμένου που αγόρασες.
censOred Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Προς τον φίλο πιο πάνω που ρωτάει. ΠΡΟΣΟΧΗ:κατα 99 τις εκατό έχει και εξοδα αποστολής για Ελλάδα /τελωνείο δεν θα περάσει λογω Ε.Ε εκτός και αν μένεις Γερμανία Επειδη και εγώ όταν τσέκαρα το σαιτ του ebay στα ελληνικά ηταν λιγο μπερδεψούρα Λες παραπάνω Έξοδα αποστολής: Δωρεάν- Γερμανία αυτό το Γερμανία πρέπει να είναι υπερσυνδεσμος και κανονικά επρεπε να λεει Ελλάδα για να σου εμφανίζει τα εξοδα αποστολής για Ελλάδα/ Επρεπε: Έξοδα αποστολής: ποσό (ίσως και δωρεάν αν και χλωμό)- Ελλάδα Εγώ προσωπικά εκτος απο Κινα δεν έχω βρει νομιζω αποστολέα σε αλλη χώρα που να έχει δωρεαν εξοδα αποστολής (σπάνιο φαινόμενο).
fastmanakos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 τελικά επειδή με μπέρδεψες απο γερμανία πληρώνω και έξοδα αποστολής και τελωνείο;μόνο έξοδα αποστολής;
PaPaSaM Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Να ρωτησω: Μπορει ο πωλητης να δει το maximum bid που κανει καποιος και να ανεβασει την τιμη με καποιο δευτερο λογαριασμο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα