Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για eBay! #2

giankyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ζητωντας απο εναν πωλητη το tracking number μου απαντησε...

My office is waiting for the shipment number now.

It can take a few days after shipment to get this shipment numbers as we ship in bulk.

Once my office has this then we will update you with the shipment information.

Αυτο που εχω σημειωσει τι σημαινει?

το in bulk έχω την εντύπωση ότι σημαίνει "χύμα,σε μεγάλες ποσότητες"

στην δικιά σου περίπτωση πρέπει να εννοεί ότι επειδή στελνει σε μεγαλες ποσοτητες (στέλνει πολλά σε διαφορους παραληπτες) θα πρέπει να περιμένεις για το tracking number του δικού σου προιόντος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

το in bulk έχω την εντύπωση ότι σημαίνει "χύμα,σε μεγάλες ποσότητες"

βασικα αυτο σημαινει οτι στελνει πραγματα χυμα δηλαδη χωρις συσκευασια. bulk και retail

δεν εχει σχεση με μεγαλες ποσοτητες

Θελω να παραγγειλω απο Αμερικη ενα οργανακι για το αυτοκινητο που εχει 260ευρω. Στον τροπο αποστολης λεει "US Postal Service Priority Mail International Small Flat Rate Box".Ειναι το ιδιο με το USPS; Θα του το ζητησω σαν δωρο να μου το στειλει αλλα φοβαμαι μηπως ο παραπανω τροπος αποστολης ειναι κατι σαν κουριερ και πληρωσω δασμους.Τι λετε;

tornado

αυριο παραλαμβάνω ένα λαπτοπ απο αμερική οπότε θα μπορέσω να σου. για το τελωνείο όπως και να στο στείλει δεν νομίζω να μπορείς να είσαι σίγουρος.

Γεια σας παιδες,

εκανα την πρωτη μου αγορα απο το αγγλικο ebay.

Ο πωλητης μου δειχνει οτι το εστειλε στις 2/3 και το εχω ρωτησει για το tracking number αλλα δεν μου εχει απαντησει ακομα.

Μπορειτε να μου πειτε περιπου ποσο καιρο κανουν απο Αγγλια να ερθουν με Royal Mail 1st Class Recorded?

Ευχαριστω...

Καλησπερα σας πηγα να κανω μια αγορα στο ebay με buyitnow η διαδικασαι πηγαινε κανονικα μεχρι που διαπυστωσα οτι ειχε ληξει η καρτα!τωρα με βγαζει εδωhttp://cgi.ebay.co.uk/Commodore-Amiga-High-Quality-RGB-Scart-Lead-TV-cable_W0QQitemZ250585943233QQcmdZViewItemQQptZUK_VintageComputing_RL?hash=item3a58160cc1τι κανω τωρα?υποψιν οτι αυριο θα διορθωσω το προβλημα με την καρτα please help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν πρώτα απολα βλέπω οτι έχει διαθεσιμα αλλα 5 καλώδια αρα θα μπορούσες να το αγοράσεις ανετα και αυριο,αφου είχες βγάλει λεφτά.

Δεν μου εχει τύχει ποτε σε buyitnow να μην πληρώσω αμεσα αλλα βλέπω εδώ ότι ο τελευταιος που αγόρασε το καλωδιο έχει 7 αγοραπωλησίες,αν είσαι εσύ αυτός τότε σημαίνει ότι το "αγόρασες"

βλέπω:

Payment Policy

Only PayPal is Accepted (Unless Previously Agreed).

Please Pay For Your Goods Within 48 Hours Of Buying.

Please Note, eCheque's take 10 working days for the payment to clear.

Goods will only be posted, when payment has been received.

άρα κανένα προβλημα εφοσον πληρώσεις εντος 2 ημερών.\

κανονικά σε σένα πρέπει εδώ να σε βγάζει πάνω αριστερά η δεξιά pay for this item\

όπως και sto my ebay- - - >summary - - -> won να σου χει το καλωδιο στην λιστα των αντικειμενων που αγορασες πρόσφατα και actions να σου λεει pay for this item.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι:

Αν κάποιος αγοράσει το αντικείμενο που έχω βάλει να πουλήσω και με πληρώσει μέσω paypal άλλα για τον χ ψ λόγο (αλήθεια ή ψέμματα) πει ότι δεν το έλαβε ποτέ, το paypal θα του επιστρέψει πίσω τα λεφτά του παίρνοντας τα από τον λογαριασμό μου.?

Δλδ ο κάθε ένας μπορεί να επικαλεστεί ότι δεν το έλαβε και ο πωλητής να χάσει και το αντικείμενο και τα λεφτά?

Σωστό, αλλά σε πολλά είδη σε βάζουν αυτεπάγγελτα να υπογράψεις οι υπάλληλοι του ταχυδρομείου, άρα ίσως να μπορείς να αποδείξεις ότι το παρέλαβε.

Φαντάσου ένα είδος που σου το έδωσε ιδιοχείρως ο ταχυδρόμος, να του έρθει έγγραφο που να λέει ότι χάθηκε; ποιος εκτίθεται;

Στην Ιταλία που κάτι τέτοιο συμβαίνει δεν στέλνει κανένας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...