pareisaktos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα και απο εμένα. Έχω παραγείλει ένα ρολόι απο Αμερική στη 1/2/2010 και στις πληροφορίες του ΕΛΤΑ για tracking μου βγάζει αυτο εδώ και 5 μέρες.Το ρολόι έχει δηλωθεί σαν δώρο και με αξία 50 δολλάρια (κανονικα 120 δολλαρια με έξοδα αποστολής) 17/02/2010 08:26:00 ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Ότι άλλο εχω αγοράσει απο Ebay σε μία μέρα άλλαζε η κατάσταση αλλα τώρα έχει κολλήσει εκεί. Πήρα και τηλ στα Ελτα και μου είπαν οτι μπορεί να είναι λόγω απεργείας των τελωνειακών. Εχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Μήπως έχει ανοιχθεί στο τελωνείο και γι αυτό έχει κολλήσει εκεί? ---------- Προσθήκη στις 13:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:59 ---------- Καλησπέρα και απο εμένα. Έχω παραγείλει ένα ρολόι απο Αμερική στη 1/2/2010 και στις πληροφορίες του ΕΛΤΑ για tracking μου βγάζει αυτο εδώ και 5 μέρες.Το ρολόι έχει δηλωθεί σαν δώρο και με αξία 50 δολλάρια (κανονικα 120 δολλαρια με έξοδα αποστολής) 17/02/2010 08:26:00 ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Ότι άλλο εχω αγοράσει απο Ebay σε μία μέρα άλλαζε η κατάσταση αλλα τώρα έχει κολλήσει εκεί. Πήρα και τηλ στα Ελτα και μου είπαν οτι μπορεί να είναι λόγω απεργείας των τελωνειακών. Εχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Μήπως έχει ανοιχθεί στο τελωνείο και γι αυτό έχει κολλήσει εκεί? Σήμερα τηλεφώνησα για 5η φορά στα ΕΛΤΑ και μου είπαν οτι οφείλεται στην απεργία των τελωνειακών που ειναι μέχρι τις 24 του μηνός. Εντωμεταξύ μία ζώνη που παρήγειλα πριν 10 μερες έχει έρθει. Τωρα πως έγινε αυτό κανείς δεν ξέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vk13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Χρειάζομαι και εγώ μια βοήθεια παιδιά μιας και είναι νουμπας και παρείγγειλα το πρώτο αντικείμενο πριν λίγες μέρες από Γερμανία. Όταν ρώτησα λοιπόν τον πωλητή για το πώς θα έρθει μου είπε μέσω DHL (post) και μου έδωσε έναν αριθμό για να βλέπω την παραγγελία tracking- no. χχ.χχχ.χχχχχ χ Και ρωτάω τώρα θα μου έρθει μέσω ταχυδρομείου ή μέσω εταιρίας κούριερ; Επίσης στο site της dhl μου γράφει ότι ο αριθμός πρέπει να έιναι ένας ολόκληρος και όχι χορισμένος! Όπως βλέπετε αυτός που σας δείχνω έχει ένα κενό στο τέλος... Τι κάνω τώρα; Μήπως μπορώ να το δω αλλιώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ardarel7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 καλημερα παιδια , για να μην ανοιγω νεο θεμα θελω να κανω μια ερωτηση για το ebay . ειχα γραφτει πριν καιρο στο ebay.de για μια αγορα (δεν το χω ξαναχρησιμοποιησει) και γενικως αραια και που μου ερχονται κατι emails απο το γερμανικο ebay . Σημερα μου ηρθε ενα αυτο το email οπου παταω και με παει σε αυτο το site Επειδη εχω καιρο να μπω στο ebay εχει οντως γινει ελληνικο ? η απλα ειναι η σελιδα του ebay μεταφρασμενη ? μπορουμε τωρα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να αγοραζουμε πραγματα και να ερχονται χωρις προβλημα στην Ελλαδα ? παντως εκανα Login απο περιεργεια στο γερμανικο με τα στοιχεια μου και μου εβγαλε διαφημισουλα "να ανακαλυψω το ebay στα ελληνικα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phph Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Απλή μετάφραση είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vk13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Χρειάζομαι και εγώ μια βοήθεια παιδιά μιας και είναι νουμπας και παρείγγειλα το πρώτο αντικείμενο πριν λίγες μέρες από Γερμανία.Όταν ρώτησα λοιπόν τον πωλητή για το πώς θα έρθει μου είπε μέσω DHL (post) και μου έδωσε έναν αριθμό για να βλέπω την παραγγελία tracking- no. χχ.χχχ.χχχχχ χ Και ρωτάω τώρα θα μου έρθει μέσω ταχυδρομείου ή μέσω εταιρίας κούριερ; Επίσης στο site της dhl μου γράφει ότι ο αριθμός πρέπει να έιναι ένας ολόκληρος και όχι χορισμένος! Όπως βλέπετε αυτός που σας δείχνω έχει ένα κενό στο τέλος... Τι κάνω τώρα; Μήπως μπορώ να το δω αλλιώς; Κάποιος που να ξέρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpet Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Θα σου έρθει (το πιθανότερο) με ΕΛΤΑ-courier (Ταχυμεταφορές) http://www.elta-courier.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alcamus06 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Επέστρεψα ένα λάπτοπ και μίλησα με τον seller.δέχθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.Εγώ μέχρι να πάρει το λάπτοπ πρέπει να κάνω κάτι;Μήπως πρέπει να πάω στη φόρμα του ebay που λέει να πάρει μέρος το ebay και να ζητήσει από τον seller να επιστρέψει τα χρήματα ή να περιμένω μέχρι να τον πάρει και μετά να δω αν επέστρεψε τα χρήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinosg13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 για σας θελω να παρω κατι παπουτσια απο ταιβαν κσερετε αν εχει τελωνιο απο ταιβαν?κ ενα ανταλακτικο για το αμακσι μ απο καλιφορνια ζυγιζει 4.κατι κιλα γινετε να αποφυγω το τελωνιο ? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisM. Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Εχω την εξης απορια. Αγοαραζοντας απο ebay.com ενα αεροπλανακι που κανει $60 ποσο θα πληρωσω τελωνειο και ΠΩΣ θα το πληρωσω?Μεσω της πιστωτικης ή στον courier? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanas83 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 γεια σας παιδια να κανω μια ερωτηση απο οτι βλεπω στο συστημα taric(δασμοι) εαν φερω καποιο κινητο απο αμερικη μου γραφει δασμοι 0% κατι τετοιο ισχυει ? Οσο και αν κανει το κινητο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 αν καταλαβα καλα τι γραφεις, τοτε δεν εχει σημασια τι φορο εχει στην US. Οταν φτάσει Ελλάδα θα φορολογηθεί κανονικά εφόσον περάσει από τελωνείο... το θέμα είναι ΑΝ περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanas83 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 οχι δεν καταλαβες αδελφε εγω βλεπω την σελιδα που λεει για καθε κατηγορια προιοντων ποσο θα δασμολογηθει οταν ερθει στην ελλαδα και αυτη η σελιδα μου την δωσανε απο το υπουργειο οικονομικων και λεει μεσα ακριβως <<τηλεφωνα με εικονα 0%) και απλα επειδη ειδα οτι εχει ξανασυζητηθει το taric στην συγκεκριμενη συζητηση για αυτο ρωτησα να δω αν εχει φερει κανεις κινητο απο Αμερικη Παντως σε ευχαριστω για την απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinosg13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 για σας θελω να παρω κατι παπουτσια απο ταιβαν κσερετε αν εχει τελωνιο απο ταιβαν?κ ενα ανταλακτικο για το αμακσι μ απο καλιφορνια ζυγιζει 4.κατι κιλα γινετε να αποφυγω το τελωνιο ? ευχαριστω γνωριζει κανενας??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsiskou Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Γεια χαρά σε όλους και ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες που βρήκα στα post αυτου του θέματος απο όλους εσάς. Ήρθε λοιπον η στιγμη και παράγγειλα ένα GPS/SONAR/Chartplotter απο Αμερική και το περιμένω. Δηλωμένο ως GIFT απο ebay απο αποθήκη. Στο trace των ΕΛΤΑ μου λέει Τρίτη, 16 Φεβρουάριος 2010 10:33:11 πμ ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ - Αντικείμενα σε Συσκευασία Τρίτη, 16 Φεβρουάριος 2010 10:33:22 πμ ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ - Αντικείμενα σε Συσκευασία Δευτέρα, 22 Φεβρουάριος 2010 11:43:00 πμ ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ - Αποστολή Συσκευασίας Τρίτη, 23 Φεβρουάριος 2010 12:39:47 μμ ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ - Αποστολή Συσκευασίας Παρασκευή, 26 Φεβρουάριος 2010 12:46:02 μμ ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ - Αποστολή Συσκευασίας Σάββατο, 27 Φεβρουάριος 2010 9:12:29 πμ ΚΔ ΔΕΜΑΤΩΝ ΡΟΥΦ - Αντικείμενα σε Συσκευασία ... Υπάρχει περίπτωση να παραλάβω χωρίς δασμούς στο σπίτι η στο ταχυδρομείο απο δευτερα 1/3/2010? ---------- Προσθήκη στις 12:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:51 ---------- " Αρχικά καταχωρημένο από dinosg13 για σας θελω να παρω κατι παπουτσια απο ταιβαν κσερετε αν εχει τελωνιο απο ταιβαν?κ ενα ανταλακτικο για το αμακσι μ απο καλιφορνια ζυγιζει 4.κατι κιλα γινετε να αποφυγω το τελωνιο ? ευχαριστω" Dinosg13 απο ταιβάν και απο αμερική παίζει πάντα το τελωνείο. Για τα παπούτσια πιστεύω πως αν γράψει ο πωλητής οτι είναι δείγμα ή δώρο και στο στείλει δε νομίζω να περάσει τελωνείο και μάλλον θα σου έρθει στο ταχυδρομείο απ'ευθειας να το παραλάβεις μόνος σου...μη σου πω θα σου έρθει και στο σπίτι! Απο αμερική το ανταλλακτικό πολύ πιθανόν να περάσει... δοκίμασε αν θέλεις να πάρεις το ρίσκο με USPS και σαν spare part η και σαν gift ίσως περάσει αν είσαι τυχερός ή αν ο τελωνειακός έχει τσίμπλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axibde Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Ζητωντας απο εναν πωλητη το tracking number μου απαντησε... My office is waiting for the shipment number now. It can take a few days after shipment to get this shipment numbers as we ship in bulk. Once my office has this then we will update you with the shipment information. Αυτο που εχω σημειωσει τι σημαινει? Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2010 από axibde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα