Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Συγγνωμη για την ενοληση, αλλα προσπαθουσα να ψωνισω απο το global.ebay.com και συνεχεια μου εμφανιζεται το παρακατω μυνημα τι να κανω?
http://www.ebay.com και http://www.ebay.co.uk.To global.ebay.com υστερει κατα πολύ στο search engine του σε σχεση με τα αλλα.
  • Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια ειχα αγοραασει ενα armband απο usa ο πωλητης μ ειπε πως θα ερχοταν σε 10 μερες αλλα ακομα δν εχω λαβει τπτ πρεπει να αρχισω να ανησυχώ?

υγ: το δεμα ερχετε με USPS First Class Mail International και σταλθηκε στις 4/2

Επεξ/σία από manic
Δημοσ.
παιδια ειχα αγοραασει ενα armband απο usa ο πωλητης μ ειπε πως θα ερχοταν σε 10 μερες αλλα ακομα δν εχω λαβει τπτ πρεπει να αρχισω να ανησυχώ?

μην ανησυχεις θα ερθει.αλλιως θα παρεις τα λεφτα σου πισω ή αλλο προιον.

Δημοσ.
μην ανησυχεις θα ερθει.αλλιως θα παρεις τα λεφτα σου πισω ή αλλο προιον.

οχι δεν ανυσηχω μην χασα τα λεφτα μου σιγα 10 ευρω ειναι αλλα λεω μηπως πρεπει να ζητησω tracking number να παρω τα ελτα τπτ τετοιο...

Δημοσ.

ζητησα και μου δόθηκε το tracking naumber αλλα δν καταλαβα τι παιζει οριστε τι εβγαλε στο search

>Label/Receipt Number: LN02 ----------U S
Class: First-Class Mail International
Service(s): International Letter
Status: Electronic Shipping Info Received

The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on February 5, 2010 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. 

τι γινεται δεν καταλαβα...?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρεται,μόλις σήμερα μου ήρθε ένας ibm thinkpad X60 12,1 inches που είχα παραγγείλει από ebay.uk .Το λάπτοπ το δουλεύω απο το πρωί.Όλα τέλεια,αθόρυβο τροφοδοτικό,θερμοκρασίες καλές,όλα τα κουμπιά και οι θύρες δουλεύουν άψογα. Όλα καλά όπως τα είχε περιγράψει ο πωλητής δηλαδή ένα μικρό σπάσιμο σε ένα κουμπί "PCMCIA button" ( το οποίο καν δε με ενδιαφέρει ) και ότι στο πάνω μέρος στο καπάκι έχει γρατζουνιές πλην κάτι που είδα απο την αρχή όταν το έψαξα.Στην έξω δεξιά πλευρά του σασί έχει ένα σπάσιμο το οποίο δεν είχε αναφέρει.Δεν είναι ότι κάτι δεν δουλεύει καλά , απλά μου τη σπάει που δεν το είχε αναφέρει.Το κατάλαβα επειδή πίεσα εκεί στο πάνω μέρος το πληκτρολόγιο και το είδα λίγο ασταθές ( σαν να παίζει ελάχιστα ).Ο πωλητής ήταν άψογος από άποψη επικοινωνίας και δέχεται επιστροφές.Βέβαια δε σκέφτομαι να το γυρίσω αλλά μου την έχει δώσει που δεν το είχε αναφέρει μιας και φαίνεται πάρα πολύ καλά το σπάσιμο και το καταλαβαίνεις όταν πιέζεις τα πλήκτρα επάνω δεξιά όπως PgUp PgDn.

Τι feedback θα αφήνατε;

Θα επιστρέφατε το laptop;

Επεξ/σία από alcamus06
Δημοσ.

Μήπως η ζημιά έγινε στη μεταφορά ;

Αν ναι, θα έδινα ουδέτερο feedback και αναφέρεις τον λόγο, γιατί σε κάποιο βαθμό φταίει κι ο πωλητής που δεν έκανε καλό πακετάρισμα.

Τώρα αν θέλεις να το κρατήσεις, αν το πήρες σε καλή τιμή, αν σε πειράζει το σπάσιμο που δεν ανέφερε ο πωλητής, αν αν αν ..... είναι θέμα δικό σου. Εμένα δεν θα με πείραζε.

Δημοσ.

Φίλε jimpet ευχαριστώ για την απάντηση , το λάπτοπ όταν βγήκε στα μέσα του 2006 έκανα 1600 ευρώ και πάνω από ότι έχω δει στα reviews του το 2006.Εγώ το πήρα 190 ευρώ.Όλα μέσα οθόνη και πληκτρολόγιο είναι άψογα.Ίσως του αφήσω θετικό γιατί έχει 99,9 απλά θα γράψω ότι είχε ένα σπάσιμο που δεν ανέφερε και ότι ίσως έγινε στη μεταφορά.Σήμερα το πήρα , πρέπει να αφήσω σύντομα feedback ή να τον τεστάρω λίγο ακόμη ;

Δημοσ.

Ασχέτως παντως του σπασιματος,εγώ λεω να τον τεστάρεις 2-3 μέρες,μην σου πω βδομαδα και μετα του αφήνεις feedback.εγώ εδώ μικροπραγματα ηλεκτρονικα αγοράζω και τα τεσταρω δυο τρεις φορές/:p

Όσο για το χτυπημα εγώ βρίσκο πολύ πιθανό να εγινε κατα την μεταφορά.

Παντως αν αφήσεις positive,θα αναφερεις σιγουρα οτι ειχε ενα σπασιματακι μικρό.

και εγώ δεν ξέρω τι θα αφηνα για feedback στην θέση σου,μαλλον positive.παντως εφοσον δεν επηρεαζει λειτουργικα το λαπιτοπ,καλα είσαι

Δημοσ.
Label/Receipt Number: LN02 ----------U S

Class: First-Class Mail International

Service(s): International Letter

Status: Electronic Shipping Info Received

The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on February 5, 2010 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later.

Aυτο τι σημαινει? οτι η usps δεν εχει λαβει ακομα το δεμα απο τον αποστολεα?
Δημοσ.

Χαίρεται ξανά από εμένα.Είχα πάρει μέσω ebay ένα λάπτοπ ibm x60.Μόλις σήμερα παρατήρησα ένα ύπουλο μικρό σπάσιμο στην οθόνη στο κάτω μέρος το οποίο δεν φαινόταν καθόλου άλλες μέρες.μου φαίνεται πως πρέπει να το επιστρέψω γιατί δεν πλήρωσα για ττέτοιο σπάσιμο.Ο πωλητής δεχόταν επιστροφές.(και όπως είχα αναφέρει πιο πάνω ήταν αρκετά καλός στην επικοινωνία μας)

1)Τι πρέπει να κάνω εγώ τώρα;Το λάπτοπ εγώ το πήρα στα χέρια μου την τετάρτη.Του στέλνω μήνυμα και του λέω αν το δέχεται ή απλά του το δηλώνω ότι το επιστρέφω;

2)Πληρώνω ξανά εγώ τα έξοδα αποστολής για να το παραλάβει;κ πόσα λεφτά δικαιούμαι να πάρω πίσω.Το λάπτοπ το πήρα στα 170 pounds με 25pounds έξοδα αποστολής.

3)Μέσω paypal τι πρέπει να κάνω και πότε να το κάνω ; (αφού επικοινωνίσω πρώτα μαζί του );

4)Μπορώ να του στείλω και φωτο το σπάσιμο που δεν ανέφερε;

Ευχαριστώ περιμένω απαντήσεις γιατί δεν έχω ξαναπάρει κάτι άλλο μέσω ebay.

Σας ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά του έστειλα mail χθες το βράδυ ότι δεν είναι το λάπτοπ που περίμενα και μετά απο λίγο μου απάντησε ( είναι φοβερός στην επικοινωνία ) :

"hi, these should be expected as we cannot list every minute detail, you may return the item for a full refund, the address is below."

Ξέρει κανείς από τα 170 pounds που έκανε το λάπτοπ + από τα 25 pounds που πλήρωσα έξοδα αποστολής τι δικαιούμαι;Τα έξοδα αποστολής ( τα πλήρωσα είναι 15 ευρώ ) είναι δικά μου.Τα υπόλοιπα όμως νομίζω τα παίρνω όλα πίσω σωστά;

Όταν πήγα στο ΕΛΤΑ η κοπέλα μου είπε ότι αν είναι πάνω από 2 κιλά τότε πρέπει να δηλώσουμε ότι είναι υπολογιστής για να μην περάσει από το μηχάνημα , να συμπληρώσουμε χαρτιά κλπ αλλά επειδή εμένα ηταν 1930γρ δεν θα περάσει και δεν έχω πρόβλημα, ισχύει ;

Κάτι σημαντικό τέλος : Στην επικοινωνία με τον seller στο ebay έχει

1)How do I return an item and get a refund?

όπου δίνεται εντολή και μέσω ebay να επιστραφούν τα χρήματα

2)What can I do about an item that is damaged/defective/not as expected/missing parts?

όπου από εκεί μέχρι τώρα επικοινωνώ με τον seller.

Πρέπει να πάω και στο 1 ή να περιμένω να δω αν θα τα επιστρέψει;

Σας παρακαλώ βοήθεια

Επεξ/σία από alcamus06

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...