Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για eBay! #2

giankyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είναι μικρό το ποσοστό για να ανησυχείς και μην κοιτάς μόνο το ποσοστό αλλά και τί ήταν ακριβώς τα αρνητικά σχόλια.

Το πρώτο για παράδειγμα είναι γιατι δεν του έφτασε το πακέτο και του επέστρεψε ο πωλητής τα χρήματα.Οπότε όλα καλά. Είναι λογικό σε 900 πωλήσεις να υπάρχει 1-2% ποσοστό μη ευχαριστημένο.

Τα μόνα σοβαρά θέματα ήταν πως κάποιες φορές έστειλε στον πελάτη λάθος χρώμα καλύματα κινητών κτλ.

Με ενα μηνυμα κατά την πληρωμή όλα αυτά τα problems μειώνονται σημαντικά.

Πάντως και γω θα ανησυχούσα λίγο αλλά τελικά θα ψώνιζα.

Το ρίσκο υπάρχει πάντα και δεν φταίει πάντα ο πωλητής αλλά και μεταφορικές. Εδώ μου έχει τύχει σκηνικό στο σπίτι μιας φίλης μου η οποία δε μπορεί να αγοράσει τίποτα σπίτι της γιατί της κλέβει τα δέματα κάποιος ένοικοσ της πολυκατοικίας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Με λίγα λόγια υπάρχουν προγράμματα για αυτήν τ

bid αν ξεπεραστεί κάποιο ποσό? Δηλαδή να μη ξεφύγει πολύ η τιμή?

Με το snipping tool οριζεις εσυ τι bid θα γινει και ποτε.

Προσωπικα εχω χρησιμοποιησει αυτο:

https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/5571

2 φορες που το χρειαστηκα δουλεψε κανονικα.Οριζεις το item το bid και το χρονικο διαστημα που θα γινει το bid πριν ληξει η δημοπρασια.

Για να γινουνε ολα αυτα δινεις username και password.Συμβουλη: Κρατας τον υπολογιστη σου ανοιχτο και δεν κανεις log out απο το ebay ωστε να μην υπαρχει καμια περιπτωση να σου κλεψουνε κωδικους κτλ(σ.σ.Οταν εισαι login δεν μπορεις να κανεις login και απο 2ο Η/Υ οποτε δεν μπορουνε να σου αλαξουνε τον κωδικο).Οταν τελειωσουνε ολα βαζεις νεο password και εισαι καλυμενος για καθε ενδεχομενο.

Ελπιζω να βοηθησα.

Παιδια το sniping tool ειναι εργαλειο.Το χρησιμοποιουνε οσοι τους βολευει και δεν εχουνε χρονο ελευθερο για σπαταλη.Οσοι δεν το χρειαζονται απλα δεν το χρησιμοποιουνε και το θεμα τελειωνει εκει.

Παιδια..Αγορασα ενα ρολοι απο Αμερικη,εφτασε στην Ελλαδα και δυστυχως απ οτι βλεπω περασε απο το τελωνειο.Βεβαια ζητησα απο τον πωλητη να το σημειωσει ως gift και με τιμη κατω των 40$.Υπαρχει περιπτωση να γλιτωσω τιποτα φορους?Το δεμα συμφωνα με το tracking των ΕΛΤΑ εμεινε 1 ωρα περιπου στο τελωνειο..

κατα πασα πιθανοτητα δεν θα πληρωσεις τιποτα, η 3 ευρω που ειναι απλα το περασμα

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.Ε και γω αυτο θεωρησα,οτι δηλαδη απλα το περασαν απο το τελωνειο ως τυπικη διαδικασια..

παράγειλα nike millenium στις 18/01/2010, απο taiwan ο αποστολέας. με 105 ευρώ.

180 τα πουλάνε εδω. 135 τώρα στις εκπτώσεις.

Ο πωλητής τα έστειλε σαν gift και με τιμολόγιο 50$.

Δεν πλήρωσα τελωνείο. Τα παρέλαβα σήμερα.

http://cgi.ebay.co.uk/2009-Air-Max-97-X-Metallic-Silver-Red-3M-US-11-5-1-90_W0QQitemZ270512581477QQcmdZViewItemQQptZUS_Men_s_Shoes?hash=item3efbce6b65

παράγειλα nike millenium στις 18/01/2010, απο taiwan ο αποστολέας. με 105 ευρώ.

180 τα πουλάνε εδω. 135 τώρα στις εκπτώσεις.

Ο πωλητής τα έστειλε σαν gift και με τιμολόγιο 50$.

Δεν πλήρωσα τελωνείο. Τα παρέλαβα σήμερα.

http://cgi.ebay.co.uk/2009-Air-Max-97-X-Metallic-Silver-Red-3M-US-11-5-1-90_W0QQitemZ270512581477QQcmdZViewItemQQptZUS_Men_s_Shoes?hash=item3efbce6b65

μονο 8 ημερες απο κίνα?:confused:

μπραβο εγω ειμαι παντα πάνω απο 2 βδομαδες μεχρι στιγμής στις συναλλαγές μου με τους ασιατες.

Προσέξτε! σε 10 περίπου μέρες έρχεται πρωτοχρονιά εκεί (στην Κίνα) και κλείνουν για 10 μέρες!

Αν παραγγείλετε κάτι τότε θα το πάρετε σε ένα μήνα...

Προσέξτε! σε 10 περίπου μέρες έρχεται πρωτοχρονιά εκεί (στην Κίνα) και κλείνουν για 10 μέρες!

Αν παραγγείλετε κάτι τότε θα το πάρετε σε ένα μήνα...

Σωστός. Είχα φάει γαμώ τις αναμονές περσυ θυμάμαι!!

Καθως εκανα μια αναζητηση σημερα ανακαλυψα το εξης σαιτ με το εξης προιον http://www.ioffer.com/i/New-Unlocked-iPhone-3GS-32GB-No-Contract-w-EXTRA-GEARS-138819527

Κατα ποσο υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι τετοιο αληθινο?:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...