Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για eBay! #2

giankyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Έχω την εξής απορία σχετικά με το ebay και το paypal.

Δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Οταν τελειωσεις την αγορα σου κανεις login στο paypal και απο εκει πληρωνεις.Οποτε με οποιον λογαριασμο και να κανεις login δεν υπαρχει προβλημα.Αρκει τα στοιχεια που θα ειναι εγγεγραμμενα στο paypal να αντιστοιχουνε στην διευθυνση που περιμενεις τα δεματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Guys έχω ένα προβληματάκι.

Είχα αγοράσει τον αύγουστο ένα mp3 player απο κίνα.

Τελικά όταν έφτασε δε δούλευε και μετά απο συνομιλία με τον αγοραστή είπαμε να του το στείλω πίσω και να μου στείλει τα χρήματα. Το παρέλαβε όπως μου είπε και μου ζήτησε να του κάνω feedback για να μου στείλει και τα χρήματα, όμως όπως παρατήρησα δε μπορώ να κάνω feedback επειδή έχει περάσει αρκετός καιρός. Του στέλνω μηνύματα, αλλά δεν απαντάει τελευταία. Τι κάνουμε; Να αρχίσω να τα κλαίω τα λεφτά;:-(

Guys έχω ένα προβληματάκι.

Είχα αγοράσει τον αύγουστο ένα mp3 player απο κίνα.

Ανοιγεις dispute στο paypal, αν μπορεις ακομη γιατι νομιζω πως το οριο ειναι 45 ημερες απο την ημερομηνια πληρωμης

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:08 ----------

Παιδιά έχω μια χαζή απορία.όταν κάνω εγγραφή

Αγγλικα ωστε να μπορουνε να διαβαζουνε ολοι τα στοιχεια σου!

Ανοιγεις dispute στο paypal, αν μπορεις ακομη γιατι νομιζω πως το οριο ειναι 45 ημερες απο την ημερομηνια πληρωμης

Δυστυχώς έχουν περάσει οι μέρες. Κάτι άλλο;

Δυστυχώς έχουν περάσει οι μέρες. Κάτι άλλο;

Πηγαινε στην σελιδα MyEbay και αριστερα στα shortcuts λεει καπου leave feedback.Οταν εχει περασει καιρος απο την αγορα δεν φαινεται στην αρχικη σελιδα.

Εαν δεν σου βγαζει εκει το προιον τοτε δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.

Γενικα ανοιγεις παντα dispute αν κατι παει στραβα.Στην συγκεκριμενη περιπτωση θα επρεπε να ανοιξεις dispute για το γεγονος οτι το προιον δεν δουλευε.Το dispute θα παρεμενε ανοιχτο μεχρι να ληξει η υποθεση και θα σε σε "καΛυπτε" κατα μια εννοια.

Λοιπον παιδία έχω μια απορία. Δεν είναι για το eBay αλλά φαντάζομαι ότι μπορείτε να με βοηθήσετε μιας και είναι αγορά από Αμερική.

Θέλω να παραγγειλω κάτι από ένα κατάστημα το οποίο κοστίζει γύρω στα 45-50$. Από ότι έχω διαβάσει πρέπει να είμαι στο όριο. Αλλά η ερώτηση μου είναι άλλη…Σαν επιλογές έχει μόνο DHL kai UPS και όταν παταω estimated value γράφει 35$ τα οποία φαντάζομαι είναι έξοδα αποστολής που παίρνει η εταιρία courier όποτε λογικά πάμε γύρω στα 80$ σύνολο. Οπότε όταν φτάσει Ελλάδα θα περάσει και τελωνείο ή επειδή είναι από εταιρία courier το παρακάμπτει? Και αν περασει τελωνειο θα περασει με την τιμη αγορας (45-50) ή με την συνολικη με τα εξοδα αποστολης (80$)

Λοιπον παιδία έχω μια απορία. Δεν είναι για το eBay αλλά φαντάζομαι ότι μπορείτε να με βοηθήσετε μιας και είναι αγορά από Αμερική.

Τα δεματα απο courrier περνανε παντα απο τελωνειο.Λογικα αν εχουνε και την αποδειξη αγορας μεσα στο δεμα τοτε θα περασει με τιμη 45$.Μπορεις να τους ζητησεις να το δηλωσουνε ως gift για να εχεις μια ελπιδα παραπανω να μην πληρωσεις.Επισης ρωτησε του αν μπορουνε να το στειλουνε με ταχυδρομειο.(USPS απο USA)

Εχω πάρει στις 9/9 ενα αντικείμενο απο το γερμανικό ebay. Αλλά ακόμα δεν το παρέλαβα. Ταυτόχρονα παράγγειλα απο το Αγγλικό την ίδια μέρα και το έχω παραλάβει εδώ και 10 μέρες. Τι να συμβαίνει. Έχω στείλει 2 μηνύματα στο Γερμανό και με γράφει... και βλέπω οτι έχει φάει 91 αρνητικά τον τελευταίο μήνα παράλληλα με κάποιους θετικούς ψήφους. Τι να κάνω? Να ανοίξω dispute ?

Καλημέρα παιδια .Αν παραγγειλο με usps express(δλδ πόρτα πόρτα σωστά?) θα περάσει τελωνειο ?Αν ναι,να το δηλώσει ο αποστολέας σαν δωρο ,να ρίξει την τιμή κάτω από 45 ευροπουλα ή και τα δυο μαζί?

Ευχαριστώ, προκαταβολικά.

hello

2 ερωτήσεις:

1) Θελω να παραγγείλω κάτι απο γερμανία, το δέμα όταν φτάσει Ελλάδα και εφόσον δεν περνάει τελωνείο, θα το ανοίξει κάπιος να δει το περιεχόμενο του?

2) αν το παραπάνω δέμα ανοιχθεί και "λείπει" κάτι απο μέσα και ο πωλητής ισχυρίζεται ότι το έχει στείλει κανονικά (πλήν όμως είναι προφανές ότι η συσκευασία έχει ανοιχυεί) τί κάνουμε? ποιος θεωρείτε υπέυθυνος?

Ευχαριστώ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:15 ----------

Εχω πάρει στις 9/9 ενα αντικείμενο απο το γερμανικό ebay. Αλλά ακόμα δεν το παρέλαβα. Ταυτόχρονα παράγγειλα απο το Αγγλικό την ίδια μέρα και το έχω παραλάβει εδώ και 10 μέρες. Τι να συμβαίνει. Έχω στείλει 2 μηνύματα στο Γερμανό και με γράφει... και βλέπω οτι έχει φάει 91 αρνητικά τον τελευταίο μήνα παράλληλα με κάποιους θετικούς ψήφους. Τι να κάνω? Να ανοίξω dispute ?

Αφού ειδες 91 αρνητικά με πιο σκεπτικό το αγόρασες?

Εγώ στην θέση σου θα άνοιγα...

hello

2 ερωτήσεις:

1) Θελω να παραγγείλω κάτι απο γερμανία, το δέμα όταν φτάσει Ελλάδα και εφόσον δεν περνάει τελωνείο, θα το ανοίξει κάπιος να δει το περιεχόμενο του?

2) αν το παραπάνω δέμα ανοιχθεί και "λείπει" κάτι απο μέσα και ο πωλητής ισχυρίζεται ότι το έχει στείλει κανονικά (πλήν όμως είναι προφανές ότι η συσκευασία έχει ανοιχυεί) τί κάνουμε? ποιος θεωρείτε υπέυθυνος?

Ευχαριστώ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:15 ----------

Αφού ειδες 91 αρνητικά με πιο σκεπτικό το αγόρασες?

Εγώ στην θέση σου θα άνοιγα...

δεν είχε τότε 91 αρνητικά.. τώρα τις τελευταίες 20 μέρες τα απέκτησε!!

επικοινώνησε επιτέλους μαζί μου και μου πε να περιμένω άλλη μια βδομάδα... είδωμεν :rolleyes:

δεν είχε τότε 91 αρνητικά.. τώρα τις τελευταίες 20 μέρες τα απέκτησε!!

επικοινώνησε επιτέλους μαζί μου και μου πε να περιμένω άλλη μια βδομάδα... είδωμεν :rolleyes:

απέκτησε 91 αρνητικα σε 20 μέρες κι εσυ θα περιμένεις αλλη μια βδομαδα???:fear:

Ο τύπος μάλλον το έκλεισε το μαγαζί......

CLAIM ΆΜΕΣΑ.

Γεια σας παιδια! Εχω παραγγειλει κατι μποτες απο Αμερικη με κοστοσ περιπου 105ε μαζι με τα μεταφορικα,μεσω απλου ταχυδρομειου. Ειπα στον πωλητη να γραψει πανω οτι προκειται για δωρο. Διαβασα με ενδιαφερον οσα γραφονται εδω κ φοβηθηκε το ματι μου! Λετε να περασει απο τελωνειο το δεμα μου? πρωτη φορα αγορασα απο το ebay! πρεπει να να του πω να γραψει τπτ αλλο στο δεμα? περιπου ποσα θα πληρωσω στο τελωνειο αν με πιασουν? επισης δεν ξερω αν θα βαλει αποδειξη η κατι τετοιο στο δεμα... χρειαζομαι βοηθεια!!!!!! ευχαριστω!

απέκτησε 91 αρνητικα σε 20 μέρες κι εσυ θα περιμένεις αλλη μια βδομαδα???:fear:

Ο τύπος μάλλον το έκλεισε το μαγαζί......

CLAIM ΆΜΕΣΑ.

Μετά που του ξαναέστειλα εμαιλ μου απάντησε το εξής:

>Hello friend,
thank you for your email.
we have shipped your item on 2009-09-10 by regular international air mail service without a tracking number,
for most items, the estimated arrival time is about 8-16 business days (except Saturday and Sunday) from 2009-09-22 to 2009-10-02.
don't worry, it is very safe to ship to your country , plz wait for its coming patiently.
if you have not receive it until 2009-10-02,plz email us at the first time, then we will try our best to solve it for you.
If you have any other question, plz email us, I’m glad to solve it for you.
Best wishes
have a nice day!
Sincerely yours,m

Σκέφτομαι επειδή το έχει ξανακάνει το ΕΛΤΑ να το έχουν εκεί και να μην μου στέλνουν ειδοποίηση, μήπως το έστειλε και κάθεται εκεί ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...