xristoforos25 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά είδα αυτό το σπαθί από έναν χαρακτήρα των final fantasy παιχνιδιών και σαν οπαδός των final fantasy ίσως και το πάρω. Θα έχω όμως κανένα πρόβλημα στο τελωνείο επειδή μπορεί να θεωρηθεί όπλο ή επικύνδινο κτλ? απλα ξεχασε το!ειναι οπλο!πολυ δυσκολο βλεπω,αλλα απο την αλλη μερια,για να το στελνει αυτος ελλαδα παει να πει η οτι εχει ξαναστειλει η ξερει οτι δεν υπαρχει προβλημα στα ελληνικα τελωνεια!γνωμη μου ειναι να τον ρωτησεις αν εχει στειλει ποτε κατι αναλογο στην ελλαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankyr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Στο προηγούμενο thread είχε αναφερθεί η αγορά Συλλεκτικών Σπαθιών από eBay. Δεν θυμάμαι πολλά, μόνο ότι το παλικάρι είχε τρεχάματα για να μπορέσει να τα περάσει από τελωνείο. Όχι μόνο κερατιάτικα δηλαδή, αλλά και χαρτούρα που να αποδεικνύει ότι είναι συλλεκτικό ας πούμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ffseriespower Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δηλαδή δεν υπάρχει κανένας τρόπος ώστε να περάσει το τελωνείο? Δεν με ενδιαφέρει άμα χρειαστεί νσ πληρώσω κάτι παραπάνω. Με ενδιαφέρει προπαντώς να περάσει το τελωνείο και να μην μπλέξω με τίποτα αστυνομίες επειδή μπορεί να το θεωρήσουν παράνομο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
likoyrgos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Γειά σας. Πρόσφατα έκανα μια αγορά απο ebay, πλήρωσα κανονικά μέσω Paypal, αλλά μετα από λίγο ήρθε email απο την εταιρεία που έκανα την αγορά με τα εξής: "Woolite Corporation has issued you a full or partial refund for your payment... ...Sorry as stated in ad you must have 10 feedback or a confirmed shipping address to purchase. You do not have either so we are refunding you less $5.00 for fees as stated in ad.Thanks ." Απ' ότι κατάλαβα αφού μου κράτησαν 5$ επέστρεψαν πίσω το υπόλοιπο ποσό. Ενημέρωσα σήμερα τον τραπεζικό λογαριασμό μου (Alpha) αλλά το μόνο που είδα ήταν η πληρωμή της αγοράς και δεν υπήρχε καμμία επιστροφή. Η αγορά έγινε 20/9 και το παραπάνω μήνυμα ήρθε 21/9. και η ερώτησή μου : Πού βρίσκονται τα υπόλοιπα λεφτά; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Στο paypal κοιταξες;Προφανως τα χρηματα εχουν πιστωθει στο λογαριασμό σου στο paypal αλλα για να επιστραφούν στην πιστωτική σου καρτα θα πρεπει να το ζητησεις από το site της paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
likoyrgos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Στο paypal κοιταξες;Προφανως τα χρηματα εχουν πιστωθει στο λογαριασμό σου στο paypal αλλα για να επιστραφούν στην πιστωτική σου καρτα θα πρεπει να το ζητησεις από το site της paypal. Στο PayPal δέν είδα κάτι που να σχετίζεται με επιστροφή χρημάτων. Αν όμως τα πράγματα έχουν γίνει όπως τα λές , πώς θα ζητήσω την επιστροφή χρημάτων απο Paypal; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
titikos46 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Φιλη εβαλε εργο Ελληνα ζωγραφου με 990 $ οχι και γνωστου στους περισσοτερους μας,μπηκα ειδα την λειτουργια, δεν θα ελεγα οτι ειμαστε ακομη ετοιμοι οι περισσοτεροι να τολμουμε αγορες μεσω αυτου του τροπου.Μου ειπε δεν ελπιζω απο την Ελλαδα να υπαρξει αγοραστης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalexoulhs Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Στο PayPal δέν είδα κάτι που να σχετίζεται με επιστροφή χρημάτων.Αν όμως τα πράγματα έχουν γίνει όπως τα λές , πώς θα ζητήσω την επιστροφή χρημάτων απο Paypal; Ευχαριστώ Ta xrhmata sou tha pistothoun sto logariasmo sou sto paypal. Esu apo ekei mporeis na epilekseis "withdraw funds" kai na ta stileis pisw sthn pistotiki sou h' se trapeziko logariasmo. H diadikasia pernei peripou 5-7 ergasimes meres. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalexoulhs Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Φιλη εβαλε εργο Ελληνα ζωγραφου με 990 $ οχι και γνωστου στους περισσοτερους μας,μπηκα ειδα την λειτουργια, δεν θα ελεγα οτι ειμαστε ακομη ετοιμοι οι περισσοτεροι να τολμουμε αγορες μεσω αυτου του τροπου.Μου ειπε δεν ελπιζω απο την Ελλαδα να υπαρξει αγοραστης. Den kserw to logo pou to pisteueis. Egw exw arketous pelates apo ellada. To e-shopping den einai san ths Agglias alla sunexos anebainei. Isos gia mikrotera posa na se boleuei kalhtera. Pantos se polla pragmata oi times den sugkrinontai me twn katasthmatwn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
likoyrgos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Γειά σας.Πρόσφατα έκανα μια αγορά απο ebay, πλήρωσα κανονικά μέσω Paypal, αλλά μετα από λίγο ήρθε email απο την εταιρεία που έκανα την αγορά με τα εξής: "Woolite Corporation has issued you a full or partial refund for your payment... ...Sorry as stated in ad you must have 10 feedback or a confirmed shipping address to purchase. You do not have either so we are refunding you less $5.00 for fees as stated in ad.Thanks ." Απ' ότι κατάλαβα αφού μου κράτησαν 5$ επέστρεψαν πίσω το υπόλοιπο ποσό. Ενημέρωσα σήμερα τον τραπεζικό λογαριασμό μου (Alpha) αλλά το μόνο που είδα ήταν η πληρωμή της αγοράς και δεν υπήρχε καμμία επιστροφή. Η αγορά έγινε 20/9 και το παραπάνω μήνυμα ήρθε 21/9. και η ερώτησή μου : Πού βρίσκονται τα υπόλοιπα λεφτά; Ευχαριστώ Τελικά έγινε κατάθεση του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό. Στο ebay όμως μου βγάζει μήνυμα για να αφήσω feedback για τον συγκεκριμένο πωλητή.Τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalexoulhs Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Τελικά έγινε κατάθεση του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό.Στο ebay όμως μου βγάζει μήνυμα για να αφήσω feedback για τον συγκεκριμένο πωλητή.Τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις; An nomizeis oti adikithhkes apo thn sunalagh mporeis na to anafereis an oxi tote afineis thetiko feedback me ena comment antiprosopeutiko alla oxi katastrofiko gia ton polith. Fusika mporeis apla na mhn afiseis kai katholou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtsib Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπέρα παιδιά, Έχω κάνει μερικές αγορές από το ebay, καμία όμως εκτός E.E. με αποτέλεσμα να μην έχω εμπειρία από τελωνεία. Λέω, λοιπόν, να επιχειρήσω να αγοράσω το iphone από US. Αν υποθέσουμε ότι βρήκα κάποιον πωλητή με καλό feedback κτλ και συμφωνήσουμε στο να χαρακτηριστεί το αντικείμενο σαν Gift και με ενδεικτική τιμή 20$ και το αντικείμενο δεν έρθει ποτέ, τότε θα πάρω τα λεφτά μου πίσω (υποθέτουμε ότι έχει protection από paypal των 1000 ευρώ); Ή θα πάρω τα 20$ για τα οποία είναι ασφαλισμένο το πακέτο; Επίσης με τα παραπάνω τι πιθανότητα έχει να περάσει από το τελωνείο και να ανοιχτεί; Τι περιγραφή πρέπει να του πω να βάλει; (Σημ. δεν ζω στην Ελλάδα, είμαι στην Ιταλία, οπότε και να μην ξέρει κάποιος που ζει στην Ιταλία τι συμβαίνει, θα αρκεστώ στις απαντήσεις που αφορούν την Ελλάδα) Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalexoulhs Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 ... και συμφωνήσουμε στο να χαρακτηριστεί το αντικείμενο σαν Gift και με ενδεικτική τιμή 20$ και το αντικείμενο δεν έρθει ποτέ, τότε θα πάρω τα λεφτά μου πίσω (υποθέτουμε ότι έχει protection από paypal των 1000 ευρώ); Ή θα πάρω τα 20$ για τα οποία είναι ασφαλισμένο το πακέτο; Ευχαριστώ Tha pareis to plhres poso pou exeis plhrwsei. To poso tha dhlwsei o poliths sto taxudromio esena den se afora ;-) Oson afora to telonio an sto steiloun me airmail h' courries einai polu pithano na mhn exeis kanena problhma eite einai ellada eite einai Italia. Alla me standar taxudromio exeis perisoteres pithanothtes na sto anoiksoun. Auto einai kathara apo empeiria. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπέρα παιδιά, Έχω κάνει μερικές αγορές από το ebay, καμία όμως εκτός E.E. με αποτέλεσμα να μην έχω εμπειρία από τελωνεία. Λέω, λοιπόν, να επιχειρήσω να αγοράσω το iphone από US. Αν υποθέσουμε ότι βρήκα κάποιον πωλητή με καλό feedback κτλ και συμφωνήσουμε στο να χαρακτηριστεί το αντικείμενο σαν Gift και με ενδεικτική τιμή 20$ και το αντικείμενο δεν έρθει ποτέ, τότε θα πάρω τα λεφτά μου πίσω (υποθέτουμε ότι έχει protection από paypal των 1000 ευρώ); Ή θα πάρω τα 20$ για τα οποία είναι ασφαλισμένο το πακέτο; Επίσης με τα παραπάνω τι πιθανότητα έχει να περάσει από το τελωνείο και να ανοιχτεί; Τι περιγραφή πρέπει να του πω να βάλει; (Σημ. δεν ζω στην Ελλάδα, είμαι στην Ιταλία, οπότε και να μην ξέρει κάποιος που ζει στην Ιταλία τι συμβαίνει, θα αρκεστώ στις απαντήσεις που αφορούν την Ελλάδα) Ευχαριστώ Tha pareis to plhres poso pou exeis plhrwsei. To poso tha dhlwsei o poliths sto taxudromio esena den se afora ;-) Oson afora to telonio an sto steiloun me airmail h' courries einai polu pithano na mhn exeis kanena problhma eite einai ellada eite einai Italia. Alla me standar taxudromio exeis perisoteres pithanothtes na sto anoiksoun. Auto einai kathara apo empeiria. Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Εαν ο πωλητης παρουσιασει tracking nr στο paypal, και αποδειξει οτι στο εστειλε αλλα χαθηκε, τοτε δικαιωνεται αυτος και εσυ θα παρεις πισω απο την ασφαλιστικη,μονο το ποσο για το οποιο ειχες ζητησει να δηλωθει και κατα συνεπεια να ασφαλιστει το πακετο. Ο πωλητης σιγουρα θα παρουσιασει στο paypal το μειλ σου με το οποιο θα του ζητας να δηλωσει χαμηλοτερη αξια, αρα και χαμηλοτερη ασφαλεια. Εαν ομως ο πωλητης δε μπορεσει ν αποδειξει οτι σου εστειλε το πακετο, τοτε θα παρεις ολοκληρο το ποσον ανεξαρτητα απο την αξια που δηλωθηκε. Παντως εαν στο στειλει με EMS, το πακετο εχει μινιμουμ ασφαλιστικη καλυψη $100. Τωρα οσον αφορα το τελωνειο, τα Ιταλικα τελωνεια ειναι πολυ πιο αυστηρα απο τα Ελληνικα και οι πιθανοτητες να πληρωσεις μεγαλες, ασχετα αν σταλει με κουριερ η με νορμαλ ταχυδρομειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodos123 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Εκανα μια αγορα απο Κινα ενα ipod nano.Πληρωσα μεσω paypal την Κυριακη 23/9.Στο item ελεγε οτι το ταχυδρομει το πολυ σε δυο μερες.Ομως δεν το εστειλε μετα του εστειλα e-mail και μετα μου απαντησε οτι εχουνε μια γιορτη αργια το Moon Festival και οτι θα μου το εστελνε την Πεμπτη 27/9 δηλαδη σημερα.Ομως δεν το εστειλε ουτε σημερα.Τι μπορω να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα