Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για eBay! #2

giankyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγω δεν το εξηγησα σωστα, εχω στελει το δεμα σε ξενοδοχειο στην Νεα Υορκη, ετσι ωστε να το παραλαβει η αδερφη μου,που θα ειναι εκεινες τιμες ημερες στο Αμερικα. To ARRIVAL SCAN μηπως σημαινει οτι δεν μπορουν να εντοπισουν που θα το στειλουν?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

εγω δεν το εξηγησα σωστα, εχω στελει το δεμα σε ξενοδοχειο στην Νεα Υορκη, ετσι ωστε να το παραλαβει η αδερφη μου,που θα ειναι εκεινες τιμες ημερες στο Αμερικα. To ARRIVAL SCAN μηπως σημαινει οτι δεν μπορουν να εντοπισουν που θα το στειλουν?

Δεν ξέρω ακριβώς, αλλά μάλλον σημαίνει ότι το δέμα "σκανάρεται" από το αεροδρόμιο του Dallas. Μην ανησυχείς. Το "tracking" δε σου δίνει την ακριβή θέση ενός δέματος, αλλά ενημερώνεται ανά διαστήματα -ανάλογα τον υπάλληλο. Επιπλέον, ο έλεγχος των δεμάτων μερικές φορές καθυστερεί λίγο σε αεροδρόμια κλπ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παιδες αν μπορειτε και ξερετε λιγη βοηθεια

You received a full or partial refund of $217.84 USD from ***********.com.

Note from Merchant: We can not accept your PayPal account due to the shipping address is unconfirmed. Please submit another order and submit a credit card payment through our secure checkout page.

Πρωτη φορα μου το βγαζει αυτο.Και ειναι πλεον εκνευριστικα τα Αμερικανικα site του ειδους αυτου διοτι το ενα δε τα φερνει Ελλαδα,το αλλο μου δημιουργει προβληματα και τα Ευρωπαικα δεν εχουν αυτα που θελω στα brands που αναζητω και εχει παρεμφερει που δε μου κανουν...Οσον αφορα τα Ελληνικα μαγαζια για να παω να αγορασω μιλαμε για τραγικες διαφορες στις τιμες.

Ξερει κανενας τι ακριβως πρεπει να κανω για να γινε confirm η διευθυνση μου;;;;;;;;;;;;;

PS:Θεοι και οι Αμερικανοι.Οταν τους ρωτησα τι πρεπει να κανω για να γινει confirm η διευθυνση

Your order was canceled because the shipping address was not confirmed with PayPal and we can not accept the order if the address is not confirmed. Please place an order online and submit a credit card payment through our secure checkout page.

Ναιιιιιι ρε σε λεω...SUUUUUUUURE:mrgreen:

ΠΛηρωσα το καταστημα μεσω paypal...Και μου εστειλαν refund οτι πληρωσα με την αιτιολογια μεσα στο quote.

Οχι μεσω ebay.Μεσω καταστηματος που απλα εχει το paypal σαν επιλογη(μπερδεψα τα μπουτια μου...Θυμομουν οτι το paypal ειναι της ebay κτλ και το εγραψα εδω απο κεκτημενη ταχτητα...Αν ειναι λαθος ο τοπος 1000 συγνωμη)

Παιδες αν μπορειτε και ξερετε λιγη βοηθεια

Πρωτη φορα μου το βγαζει αυτο.Και ειναι πλεον εκνευριστικα τα Αμερικανικα site του ειδους αυτου διοτι το ενα δε τα φερνει Ελλαδα,το αλλο μου δημιουργει προβληματα και τα Ευρωπαικα δεν εχουν αυτα που θελω στα brands που αναζητω και εχει παρεμφερει που δε μου κανουν...Οσον αφορα τα Ελληνικα μαγαζια για να παω να αγορασω μιλαμε για τραγικες διαφορες στις τιμες.

Ξερει κανενας τι ακριβως πρεπει να κανω για να γινε confirm η διευθυνση μου;;;;;;;;;;;;;

Aν δεν έχεις κάνει verification το λογαριασμό σου, καν'το από το σημείο που σου έχω επισημάνει στην εικόνα.

Αν τον έχεις κάνει τότε το πρόβλημά σου είναι ότι πρέπει να επιβεβαιώσεις τη διεύθυνσή σου στο Paypal (κάτι που γίνεται μόνο για συνδρομητές από ΗΠΑ). Στείλ'τους ένα μήνυμα ότι μένεις Ελλάδα και ότι κάτι τέτοιο δε γίνεται κι αν δε δεις φως, δύο λύσεις μπορώ να σκεφτώ:

1. Να ψάξεις κάτι άλλο

2. http://www.myus.com/

post-139591-129063019501_thumb.png

Μόλις έκανα λογαριασμό στο ebay, αλλα θα ήθελα τη βοήθειά σας, πως γίνονται οι αγορες και οι παραλαβές, το paypal, το ''χτύπημα'' αντικειμένων, κλπ, γιατί έχω βρεί κάποια πραγματάκια ν' αγοράσω.

Ευπρόσδεκτες ΚΑΙ οι συμβουλές, όλων σας.

:-)

Εδω θα βρεις απαντησεις σε πολλες απο τις αποριες σου:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=197291

Αν και δεν εχω account στο ebay σκεφτομαι συντομα να φτιαξω και μαλλον θα χρειαστω τη βοηθεια σου, αν ηδη γνωριζεις στο θεμα τι καρτα να προτιμησω για αγορες μεσω ebay κλπ κλπ

Λογικα θα εχεις κανει και λογαριασμο στο paypal, βαζοντας την απαραιτητη καρτα (πιστωτικη - χρεωστικη - prepaid).

Κανοντας μια αγορα, το κουμπι επιβεβαιωσης θα σε παει αυτοματα στη σελιδα του paypal οπου θα βαλεις user - pass, και θα κανεις επιβεβαιωση τη μεταφορα των χρηματων.

Τωρα, για τα bids, να ξερεις οτι τα πιο πολλα ειναι μουφα, και λειτουργουν απο τον πωλητη αυτοματα με bot. Δηλαδη, εστω ενα προιον εχει κανονικα 100ευρω. Αυτος βαζει ελαχιστη 1 ευρω. Βαζεις εσυ 2. Μεχρι να σου ερθει επιβεβαιωση, το bot του εχει ηδη κανει bid 3 ευρω, και παει λεγοντας μεχρι να πιασει το ελαχιστο ποσο που θελει, που μπορει πχ να ειναι αν οχι η αρχικη των 100, μπορει 80 η 90. Οποτε προσοχη στις "πολυ καλες ευκαιριες" γιατι δαγκωνουν.

Μεχρι στιγμης, αγοραζω μονο κατευθειαν χωρις bids, και ακομη δεν ειχα κανενα παραπονο.

Επισης να ελεγχεις και τη χωρα προελευσης, ωστε να ξερεις και το ποσο καιρο θα κανουν να σου ερθουν, παιζει απο 2-3 μερες ευρωπη, μεχρι 10-15 μερες απο Κινα πχ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Λογικα θα εχεις κανει και λογαριασμο στο paypal, βαζοντας την απαραιτητη καρτα (πιστωτικη - χρεωστικη - prepaid).

Κανοντας μια αγορα, το κουμπι επιβεβαιωσης θα σε παει αυτοματα στη σελιδα του paypal οπου θα βαλεις user - pass, και θα κανεις επιβεβαιωση τη μεταφορα των χρηματων.

Τωρα, για τα bids, να ξερεις οτι τα πιο πολλα ειναι μουφα, και λειτουργουν απο τον πωλητη αυτοματα με bot. Δηλαδη, εστω ενα προιον εχει κανονικα 100ευρω. Αυτος βαζει ελαχιστη 1 ευρω. Βαζεις εσυ 2. Μεχρι να σου ερθει επιβεβαιωση, το bot του εχει ηδη κανει bid 3 ευρω, και παει λεγοντας μεχρι να πιασει το ελαχιστο ποσο που θελει, που μπορει πχ να ειναι αν οχι η αρχικη των 100, μπορει 80 η 90. Οποτε προσοχη στις "πολυ καλες ευκαιριες" γιατι δαγκωνουν.

Μεχρι στιγμης, αγοραζω μονο κατευθειαν χωρις bids, και ακομη δεν ειχα κανενα παραπονο.

Επισης να ελεγχεις και τη χωρα προελευσης, ωστε να ξερεις και το ποσο καιρο θα κανουν να σου ερθουν, παιζει απο 2-3 μερες ευρωπη, μεχρι 10-15 μερες απο Κινα πχ.

Γνωρίζεις καλέ μου αν έχω περιορισμό στην αγορά, πχ, να πρέπει να κάνω αγορές άνω κάποιου ποσού?

Και πως θα φτιάξω αυτότον ερμολογαριασμο? Μου ζητά να επιλέξω μεταξύ 2 επιλογών.

1, να κάνω μεταφορά απο τραπεζικό λογαριασμό (δεν έχω)

2,πιστωτική κάρτα (δεν έχω)

Δεν πρέπει να πάω σε μια τράπεζα και να βάλω τα χρήματα μέσα?

Το paypal μου έδωσε έναν αριθμό λογαριασμού.

Τι τον κάνω??

Επεξ/σία από EstellePr

Αν έχεις καμία κάρτα ανάληψης για τα ΑΤΜ κάνει κι αυτή. Δεν είναι πιστωτική οπότε την βγάζεις γρήγορα και εύκολα αν δεν έχεις μία.

Σε όλες τις περιπτώσεις τα χρήματα πληρώνονται επί τόπου. Δηλαδή ούτως ή άλλως θα πρέπει να έχει χρήματα ο λογαριασμός σου.

Γνωρίζεις καλέ μου αν έχω περιορισμό στην αγορά, πχ, να πρέπει να κάνω αγορές άνω κάποιου ποσού?

Και πως θα φτιάξω αυτότον ερμολογαριασμο? Μου ζητά να επιλέξω μεταξύ 2 επιλογών.

Τι τον κάνω??

Ο καλυτερος και ασφαλεστερος τροπος ειναι με καρτα prepaid. Ειναι καρτα που παιρνεις επι τοπου απο οποια τραπεζα θες, και απλα πας και βαζεις χρηματα μεσα. Ειναι η πιο ασφαλης γιατι μπορεις να χασεις μονο οσα εχεις μεσα. Το μονο που πρεπει να ελεγξεις ειναι το ποσο που θα σου κραταει η τραπεζα, στην περιπτωση μου απο την Κυπρου, η prepaid κραταει 1 ευρω ανα καταθεση ανεξαρτητου ποσου, ειτε βαλω μεσα 2 ευρω, ειτε 1000, η τραπεζα θα μου κρατησει 1 ευρω.

Αφου παρεις την καρτα, τοτε πας στο paypal, και πας στη 2η επιλογη που λες (η prepaid γραφει πανω visa, ολες οι visa κανουν).

TIP: θα σου ζητησει να κανει μια fake συναλλαγη, και η συναλλαγη αυτη, οταν θα λαβεις το μηνιαιο αναλυτικο απο την τραπεζα θα εχει ενα 3ψηφιο κωδικο που θα τους τον στειλεις για confirmation. Το θεμα ειναι οτι με τις prepaid δεν ερχεται αναλυτικος, οποτε δεν θα σου ερθει και ποτε ο κωδικος επιβεβαιωσης. Οποτε κανεις μεν τη fake συναλλαγη, αλλα δεν κανεις ποτε το confirmation. Δεν σου δημιουργει προβλημα.

Οριο στα ποσα θα υπαρχει σιγουρα στο μεγιστο, το οποιο δεν το ξερω, για το ελαχιστο, η πρωτη μου συναλλαγη ηταν 0,99ε + 1,99 τα μεταφορικα

Εμένα κανονικά μου ήρθε η αναλυτική κ σε eurobank e-banking κ σε τράπεζα κύπρου.Κανονικά τις δήλωσα τις κάρτες.

Σε prepaid κυπρου σου ηρθε μηνιαιος αναλυτικος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι τον κάνω??

θα χρειαστείς οποσδήποτε κάρτα. Έχεις δύο επιλογές:

1. prepaid card (καλή επιλογή)

2. πιστωτική κάρτα με χαμηλό όριο, ώστε κι αν τη χάσεις να μην κινδυνεύεις, αλλά και γενικά να μην ξεφύγεις και υπερβείς το όριο (επίσης καλή επιλογή)

Δες και το παρακάτω site:

http://www.toebay.info

Επεξ/σία από grouchomarx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...