afentiko7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Οταν λες συναλλαγή εννοείς την πληρωμή ή την αγοραπωλησία ενός αντικειμένου στο ebay;Ειδικα για το δευτερο ειναι πρακτικα αδύνατο.Για το πρώτο να το συζητήσουμε.... πληρωμή αντικειμένου. Τιμολόγιο για άυλο αγαθό. Ουσιαστικά είναι διπλοπληρωμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δεν καταλαβαίνω ,ισως αν γινόσουν περισσότερο σαφής; Αγόρασες ενα άυλο αγαθό και το πηρωσες 2 φορές.Ο πωλητής γιατι να αρνηθεί τη συναλλαγή;Πώς έγινε η πληρωμη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Aυτός είχε ένα τιμολόγιο, με δυο επιλογές. Είτε να το ακυρώσω, είτε να το επιβεβαίωσω. Οταν λοιπόν το "επιβεβαίωσα" στάλθηκαν 40 ευρώ, σε αυτόν. Ομως, μετά από μερικές μέρες, πάλι ήρθαν σε αυτόν 40 ευρώ (από το λογαριασμό μου), μάλλον επειδή, αν δεν το ακυρώσεις εσύ το τιμολόγιο, η συναλλαγή προχωράει κανονικά (δε χρειαζόταν δλδ, να κάνω εγώ τπτ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Μιλάς για συναλλαγή απο ebay? Απο ποιο λογαριασμό σου ''στάλθηκαν'' χρήματα?Απο το paypal?Χρήματα μόνα τους δεν φεύγουν χωρίς την έγκρισή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 utomatic bidding system. τι είναι αυτό ρε παιδιά??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Par1s* Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Καλημέρα, αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σχετικά γρήγορα. Πως μπορώ να ακυρώσω μία προσφορά που έκανα στο ebay. Τελειώνει σε 4 ώρες.. Γράφει ότι είναι σε τέλεια κατάσταση όμως είναι χτυπημένο, δεν είδα καλά την φώτο. Θα το εκτιμούσα πάααρα πολύ αν έπαιρνα μία γρήγορη απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δυστυχως στις 3.30 το πρωι ποιος να βρεθεί να σου απαντήσει...... Στείλε μειλ στον πωλητή λεγοντάς του το πρόβλημά σου και οτι θελεις να ακυρωσεις τη συναλλαγη.Ισως το δεχτεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SAKIS1984 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Αν μπορει καποιος να με βοηθησει.. Το βαρος ενος αντικειμενου παιζει ρολο για να αποφυγουμε τους φορους του τελενειου ή μονο η αξια του αντικειμενου; Αντι να ζητησω αποδειξη μικροτερη των 45 $ γιατι να μην ζητησω απο τον εκαστοτε πωλητη να μη στειλει καθολου την αποδειξη και απλα να αναγραφει gif; Ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Par1s* Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δυστυχως στις 3.30 το πρωι ποιος να βρεθεί να σου απαντήσει......Στείλε μειλ στον πωλητή λεγοντάς του το πρόβλημά σου και οτι θελεις να ακυρωσεις τη συναλλαγη.Ισως το δεχτεί. E ώρα Αμερικής ίσως να μπορούσε! Είχα στείλει μήνυμα. Το καλό είναι ότι πουλήθηκε 227$ ενώ η προσφορά μου ήταν 225$. Ουφ! Βρήκα άλλο όμως με 210 ευρώ με μεταφορικά από power seller με 99.8 feedback και το πήρα. Την επόμενη φορά πιο πολύ προσοχή! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:33 ---------- Αν μπορει καποιος να με βοηθησει..Το βαρος ενος αντικειμενου παιζει ρολο για να αποφυγουμε τους φορους του τελενειου ή μονο η αξια του αντικειμενου; Αντι να ζητησω αποδειξη μικροτερη των 45 $ γιατι να μην ζητησω απο τον εκαστοτε πωλητη να μη στειλει καθολου την αποδειξη και απλα να αναγραφει gif; Ευχαριστω εκ των προτερων. Μόνο η αξία του αντικειμένου. Τώρα για την απόδειξη αν θες να αποφύγεις το τελωνείο οπωσδήποτε δεν πρέπει να είναι μέσα. Και δεν σου βάζει απόδειξη που λέει 45$ απλά το γράφει (αν δεν κάνω λάθος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heartless Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα. Μπήκα στο paypal που είχα παλιά λογαριασμό αλλά μου ζηταγε κάτι κουλά για να επιβεβαιώσω την κάρτα μου. Πως το κάνω? Έβαλα τον αριθμό και μου έλεγε πως θα δω σε 2-3 μέρες έναν τετραψήφιο κωδικό και θα τον γράψω κάπου. Μπορεί ένας σε απλά ελληνικά να μου το εξηγήσει? Επίσης αν εννοούσε πως θα το δω σε κάποια απόδειξη/λογαριασμό της πιστωτικής, δεν έχω μιας και ειναι prepaid. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tornado_akis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) Θελω να αγορασω μια ηλεκτρονικη συσκευη(διαγνωστικο με οθονουλα) για το αυτοκινητο μου απο USA η οποια εχει 370$, του ειπα αν ειναι να μου το μαρκαρει ως δωρο,και αυτος μου απαντησε οτι θα μου βαλει αναγραφομενη τιμη 100$ ωστε λεει να πληρωσω οσο το δυνατον λιγοτερο τελωνειο.Ποσο λετε να πληρωσω επιπλεον;;; Το οριο για να περασει τελωνειο ενα προιον ειναι 45$ ;; Aν του πω να βαλει αναγραφομενη τιμη π.χ 40$ υπαρχει περιπτωση να γλιτωσω το τελωνειο; Ξεχασα να αναφερω οτι αν το παραγγειλω θα μου το στειλει με USPS Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2009 από Tornado_akis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Par1s* Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Αυτό σημαίνει πως θα μου έρθει σήμερα; Mon Aug 03 2009 05:52:43 GMT+0300 (Eastern Europe Daylight Time) Αντικείμενα σε Συσκευασία ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΥΤ. ΘΕΣ/ΚΗΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tredor Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα. Μπήκα στο paypal που είχα παλιά λογαριασμό αλλά μου ζηταγε κάτι κουλά για να επιβεβαιώσω την κάρτα μου. Πως το κάνω? Έβαλα τον αριθμό και μου έλεγε πως θα δω σε 2-3 μέρες έναν τετραψήφιο κωδικό και θα τον γράψω κάπου. Μπορεί ένας σε απλά ελληνικά να μου το εξηγήσει? Επίσης αν εννοούσε πως θα το δω σε κάποια απόδειξη/λογαριασμό της πιστωτικής, δεν έχω μιας και ειναι prepaid. Σε 2-3 Μέρες πηγαίνεις στο ΑΤΜ , κοιτάς το υπόλοιπο της κάρτας σου και στην απόδειξη θα σου λέει "paypal" και το 4ψηφιο νούμερο ,μετά από το site του Paypal ενεργοποιείς το acount σου βάζοντας τον 4 ψηφιο κωδικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Location Date Local Time Description DALLAS/FT. WORTH A/P , TX , US 08/01/2009 2:30 A.M. ARRIVAL SCAN MESQUITE , TX , US 07/31/2009 11:30 P.M. DEPARTURE SCAN 07/31/2009 8:30 P.M. ORIGIN SCAN 07/31/2009 4:28 P.M. PICKUP SCAN US 07/31/2009 1:55 P.M. BILLING INFORMATION RECEIVED Tracking results provided by UPS: 08/04/2009 6:40 A.M. ET Παιρνω αυτο απο το ups με eta delivery για τις 5/8/09 , λεοντας οτι ειμαι on time.Aυτο που με απασχολει ειναι οτι εχει κολλησει στο ARRIVAL SCAN state για 4 μερες....μηπως υπαρχει προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouchomarx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Location Date Local Time Description DALLAS/FT. WORTH A/P , TX , US 08/01/2009 2:30 A.M. ARRIVAL SCAN MESQUITE , TX , US 07/31/2009 11:30 P.M. DEPARTURE SCAN 07/31/2009 8:30 P.M. ORIGIN SCAN 07/31/2009 4:28 P.M. PICKUP SCAN US 07/31/2009 1:55 P.M. BILLING INFORMATION RECEIVED Tracking results provided by UPS: 08/04/2009 6:40 A.M. ET Παιρνω αυτο απο το ups με eta delivery για τις 5/8/09 , λεοντας οτι ειμαι on time.Aυτο που με απασχολει ειναι οτι εχει κολλησει στο ARRIVAL SCAN state για 4 μερες....μηπως υπαρχει προβλημα? 1. αφού έχεις track id δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι. 2. πρόβλημα υπάρχει αν περιμένεις κάτι που η διακίνησή του αντίκειται στη νομοθεσία της χώρας αποστολής. 3. Αν λέει ότι είναι on time, νομίζω ότι δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα -εκτός πάντα από τα ελληνικά τελωνεία, τα οποία ελπίζω να έχεις ρυθμίσει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:34 ---------- Θελω να αγορασω μια ηλεκτρονικη συσκευη(διαγνωστικο με οθονουλα) για το αυτοκινητο μου απο USA η οποια εχει 370$, του ειπα αν ειναι να μου το μαρκαρει ως δωρο,και αυτος μου απαντησε οτι θα μου βαλει αναγραφομενη τιμη 100$ ωστε λεει να πληρωσω οσο το δυνατον λιγοτερο τελωνειο.Ποσο λετε να πληρωσω επιπλεον;;; Το οριο για να περασει τελωνειο ενα προιον ειναι 45$ ;;Aν του πω να βαλει αναγραφομενη τιμη π.χ 40$ υπαρχει περιπτωση να γλιτωσω το τελωνειο; Ξεχασα να αναφερω οτι αν το παραγγειλω θα μου το στειλει με USPS φίλε, αν ανοιχτεί, θα αποδοθεί η τιμή που προκύπτει απ' το βιβλίο εκτελωνιστικού φόρου, επί της οποίας θα πληρώσεις ΦΠΑ μαζί με όλα τα υπόλοιπα τέλη (αποθήκευσης, εκτελωνιστή κλπ.) που αντιστοιχούν (σίγουρα πάνω από 100 ευρώ, για το προϊόν που αναφέρεις). Στη θέση σου θα συνεννοούμουν να βάλει μια αληθοφανή τιμή ($150), να μη γράψει σε καμία περίπτωση τιμή στο εξωτερικό της συσκευασίας, αλλά να συμπεριλάβει απόδειξη στο εσωτερικό του στην ίδια τιμή, να κολλήσει ένα αυτοκόλλητο στη συσκευασία, που θα γράφει "refurbished" ή "used" -το "gift" πια δεν πιάνει και να κάνει κι αυτός μια προσευχή. Ή ακόμα καλύτερα θα το έψαχνα στο ebay.co.uk ή ebay.de. Λίγο πιο ακριβά, αλλά γλιτώνεις τον καρκίνο του τελωνείου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα