Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για eBay! #2

giankyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια χαρα παιδια!!!

αγοραζω διαφορα απο e-bay εχω κανει καμια 40αρια αγορες απο μπλουζακια και παπυτσια μεχρι μπρελοκ και αφισες...

αποφασισα να παρω ψηφιακη μηχανη και την παρειγγειλα απο το ebay μας... το θεμα ειναι οτι εκανα βλακεια διοτι δεν υπολογισα ποσο ψηλα μπορει να φτασει το τελωνειο....

σε παπουτσια ας πουμε ετυχε να πληρωσω 3ευρο οποτε λεω σιγα ποσα να δωσω 30??40?? ΟΚ!

την ψηφιακη μαζι με εξοδα μεταφορας την πληρωσα 170ευρο τη στιγμη που στο πλαισιο π.χ εχει 330... οποτε ειπα οσο και να παει οκ...

το θεμα ειναι οτι το μαγαζι στο ebay που το αγαροσα λεει οτι δεν γραφουν απ'εξω gift και φοβαμαι μη μου ριξουν καμια καμπανα του 100ευρου+ +++ και βλαστιμαβ την ωρα και τη στιγμη που πατησα το buy :) ξερει κανεις απο την εμπειρια του η και γενικα ποσο μπορει να μου ερθει το τελωνειο???

επισης επειδη πολυ αργουν---οι αλλοι μου την εστειλαν σε 2!!!μερες και το τελωνειο την εχει 7 μερες---μπορω να παω ο ιδιος απο εκει ξερω εγω???:)

Επειδή την έχω πατήσει αρκετά παλιότερα, αν σου έρθει με USPS, πιθανόν να μην σταμτήσει.. Έτσι και είναι με courier (UPS, TNT, κτλ), πολύ φοβάμαι ότι θα την φας την ταλαιπωρία.

Σε περίπτωση που "κολλήσει" τελωνείο: Θα σου πάει γύρω στα 90 λογικά, αλλά ΜΗΝ πας αργά να το πάρεις το δέμα, καθώς χρεώνουν αρκετά για κάθε ημέρα στην αποθήκη, πέραν των τριών (10 περίπου η ημέρα!!!)!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επειδή την έχω πατήσει αρκετά παλιότερα, αν σου έρθει με USPS, πιθανόν να μην σταμτήσει.. Έτσι και είναι με courier (UPS, TNT, κτλ), πολύ φοβάμαι ότι θα την φας την ταλαιπωρία.

Σε περίπτωση που "κολλήσει" τελωνείο: Θα σου πάει γύρω στα 90 λογικά, αλλά ΜΗΝ πας αργά να το πάρεις το δέμα, καθώς χρεώνουν αρκετά για κάθε ημέρα στην αποθήκη, πέραν των τριών (10 περίπου η ημέρα!!!)!

γεια και παλι, με usps express mail ερχεται!!

ειναι ήδη ελλαδα αλλα δεν μου εχει ερθει ειδοποιητηριο απο το ταχυδρομειο ακομα!!!να παω να το παραλαβω...

και κατι παπουτσια που ειχα παρει μου τα ειχανκαθυστερησει εναμιση μηνα στο τεκωνειο αλλα 3 ευρω πληρωσα και παλι...

δεν καταλαβα αυτο με το "ενοικιο" στο τελωνειο....

εννοεις σε περιπτωση που ερθει το δεμα στο ταχυδρομειο και αυτοι το στειλουν πισω??? απο τοτε χρεωνουν σωστα???

ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις βοηθαει πολυ αυτο το φορουμ!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια αν μπορει καποιος να μου πει,πως θα κανω track την αποστολη του δεματος μου απο dhl.de,ο πωλητης μου εδωσε ενα tracking number και ενα International matchcode ξερει καποιος πως θα τα χρησιμοποιησω?γιατι βαζω το tracking number στην ιστοσελιδα και μετα αν καταλαβα καλα απο τα λιγα Γερμανικα μου,μου ζηταει ενα 5ψηφιο ή κατι τετοιο? :S

a5j2xg.png

edit:lιγο πολυ στην τυχη,τελικα το βρηκα :P επρεπε να τικαρο το τετραγωνακι και μετα να ξαναπατησω αναζητηση

Επεξ/σία από greekboy

εμενα μου στελνουν ενα πακετο απο κινα με EMS και carrier AIR_P που εχει 9ψηφιο track number.πως μπορω να το ελενξω αν εχει φτασει?συνηθως εχει 15ψηφιο και μπορω να κανω ελεγχο.

Ειχα παραγγειλει μια μπλουζα απο το ebay αλλα ποτε δεν ηρθε.Επειτα απο μεγαλη ταλαιπωρια καταφερα να παρω πισω τα χρηματα μου κανοντας παραπονα στο paypal.Το θεμα ειναι οτι τα χρηματα τα εχω παρει στο paypal αλλα δεν εχουν μπει στον λογαριασμο μου.Εχουν 2 μερες απο τοτε.:cry:

εφτασε χωρις tracking number τελικα.εγω εκανα verify στο paypal μια μερα μετα την ενεργοποιηση του λογαριασμου μου,αλλα δεν μου επεστρεψαν το 1,5ε.να περιμενω τον επομενο λογαρισμο της καρτας μπας και φανει εκει ή πρεπει να κανω και κατι αλλο?

παιδια καλησπερα.

εκανα μια αγορα μεσω ebay κ πηρα ενα macbook.ο πωλητησ μου εστειλε invoice κ πληρωσα αμεσωσ μεσω paypal.σημερα το πρωι μου εστειλε αυτο το μνμ ο τυποσ:

Hi there

Unfortunately I will not be able to post your item as the fund you

requested is on hold. I do not accept that kind payment. I am

giving you chance until end of today to release fund if not i will

cancel your bid on it relist it again.

Cheers

του απαντησα:

what are u talking about that u dont accept this kind of payment??

i have paid with paypal and the money has been transfered and charged from my credit card to you now...i cannot cancel or make a release now...pAypal doesnt have this option...after u pay u cannot do anything.

u send me the invoice and i paid...what i am supposed to do now???

κ μου απαντησε:

Your payment you have done says on hold for some reasons and

i can not transfer the money to my bank. so you need to contact

with paypal urgently and tell them to release the money straight

away so that i can transfer money into my bank. sometimes that

happens but if you contact them tomorrow now or tomorrow

morning they should be able to help them to you. if you go to

your paypal account and then help and contact section there will

be a number to ring them on phone. ring that number and they

will help you. i have to be secure here as well I know you paid

but paypal hold that money and if i cant transfer it into my

account how can i post item to someone???? hope you

understand me and please do contact with paypal today.

sorry

thanks

τι να κανω ρε παιδια;;;;;

Παιδιά θα ήθελα την γνώμη μας...Λοιπόν, η αλήθεια είναι πώς δεν έχω αγοράσει ποτέ απο το Ebay αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω απο ποιό ebay αγοράζετε.Τι θέλω να πω , ψωνίζετε απο το αμερικάνικο ebay ή απο το και "καλά" ελληνικό ebay?Γιατί το ρωτάω αυτό?Γιατί απο ότι παρατήρω έχει πολλές περισσότερες δημοπρασίες στο ξένο από ότι στο ελληνικό...

Το αμερικάνικο έχει κυρίως αμερικάνους πωλητες και κινέζους.Το αλλο που λες ειναι το global που περιέχει όλα τα ebay sites .Ανάλογα απο που θέλεις να είναι ο κάθε πωλητής μπαίνεις στο αντίστοιχο ebay αλλιως μπαίνε στο global για να τα βλέπεις όλα μαζί.....

Βασικά το αμερικάνικο το μόνο καλό είναι πως έχει περισσότερα πράγματα απο το Global...Αλλά υπάρχουν πολλοί που δεν στέλνουν Ελλάδα...Μήπως ξέρεις πως μπορώ να το ρυθμίσω αυτό μέσα απο την αναζήτηση?:rolleyes:Το Global απο την άλλη τα δείχνει όλα σε € και όλοι στέλνουν Ελλάδα...

Ξέρετε αν κάποιος πωλητής μπορεί να αρνηθεί την ύπαρξη μιας συναλλαγης ακόμα και αν υπάρχουν στο λογαριασμό μου το transaction details και το subscription details αυτής?

Οταν λες συναλλαγή εννοείς την πληρωμή ή την αγοραπωλησία ενός αντικειμένου στο ebay;Ειδικα για το δευτερο ειναι πρακτικα αδύνατο.Για το πρώτο να το συζητήσουμε....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...