Nomikaria Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 DHL μου φαίνεται είναι courier. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigo6125913 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 καλησπερα,εκανα και εγω την πρωτη μου αγορα και φυσικο ειναι να εχω αγχος αν ολα πανε καλα H DHL ειναι κουριερ.Αν στο στειλει με tracking number τοτε θα σου στειλει ο πωλητης και κωδικο για να ενημερωνεσαι που ειναι το δεμα σου.Το ποσο γρηγορα θα ερθει δεν εχει να κανει με το αν στο εστειλε με κουριερ η απλο ταχυδρομειο.Επιπλεον, σχεδον ολα οσα ερχονται με κουριερ εκτος ΕΕ περνανε απο τελωνειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 οχι ενταξει απο Γερμανια ειναι ευχαριστω για τις πληροφοριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Παίδες μια ερώτηση: Θέλω να αγοράσω κάτι παπούτσια από το nikestoreonline.com και δέχεται paypal αλλά μου έστειλε αυτό το μήνυμα λέγοντας μου να του στείλω από paypal. Έχω καμία ασφάλεια (την επιστροφή χρημάτων και τέτοια, τις γνωστές του paypal όπως όταν αγοράζουμε από ebay) στέλνοντας του λεφτά με αυτόν τον τρόπο;;; Το μήνυμα: Hello: If you have card, we do prefer you pay by card, you will enter your card number on a UK card proccessing company's payment page. If you only have paypal, please do it as following 1st: make an order and choose western union payment 2nd: login in your paypal , click "send money" label, then send money to our paypal account, [email protected] Regards Ευχαριστώ πολύ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Πάντως δεν δειχνει το site να ειναι επίσημο της Nike.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Καλά αυτό είναι σίγουρο!!! Απλώς έλεγα να δοκιμάσω να πάρω ένα ζευγάρι. Αγόρασε ένας φίλος από γνωστό του που τα είχε πάρει από κάποιο site (δυστυχώς έχει κόψει επαφές) και όταν τα είδα δεν κατάλαβα διαφορά με τα αυθεντικά. Πάντως γράφει ότι επιστρέφει χρήματα. Αυτό που δεν ξέρω και έχω απορία είναι αν στείλω χρήματα το paypal επεμβαίνει όπως όταν ψωνίζουμε από ebay;;; Ή επειδή εδώ είναι εκτός δεν απεμβαίνει και απλώς στέλνει τα χρήματα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Καλά αυτό είναι σίγουρο!!!Απλώς έλεγα να δοκιμάσω να πάρω ένα ζευγάρι. Αγόρασε ένας φίλος από γνωστό του που τα είχε πάρει από κάποιο site (δυστυχώς έχει κόψει επαφές) και όταν τα είδα δεν κατάλαβα διαφορά με τα αυθεντικά. Πάντως γράφει ότι επιστρέφει χρήματα. Αυτό που δεν ξέρω και έχω απορία είναι αν στείλω χρήματα το paypal επεμβαίνει όπως όταν ψωνίζουμε από ebay;;; Ή επειδή εδώ είναι εκτός δεν απεμβαίνει και απλώς στέλνει τα χρήματα;;; Αυτό καλύτερα να το ρωτήσεις σε ενα απο τα πολλά θέματα για το paypal στο insomnia.Εδω είναι το θέμα για το ebay.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Αυτό καλύτερα να το ρωτήσεις σε ενα απο τα πολλά θέματα για το paypal στο insomnia.Εδω είναι το θέμα για το ebay.... Ναι δίκιο έχεις ευχαριστώ πολύ!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:55 ---------- Μία ακόμα ερώτηση: Πώς μπορώ να κάνω αναζήτηση σε όλα τα ebay από μια σελίδα μόνο;;; Ψάχνω για παπούτσια και βγάζει πολύ λίγα σε κάθε site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 ψαξε στο global.ebay.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cachilleas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 γεια χαρα παιδια!!! αγοραζω διαφορα απο e-bay εχω κανει καμια 40αρια αγορες απο μπλουζακια και παπυτσια μεχρι μπρελοκ και αφισες... αποφασισα να παρω ψηφιακη μηχανη και την παρειγγειλα απο το ebay μας... το θεμα ειναι οτι εκανα βλακεια διοτι δεν υπολογισα ποσο ψηλα μπορει να φτασει το τελωνειο.... σε παπουτσια ας πουμε ετυχε να πληρωσω 3ευρο οποτε λεω σιγα ποσα να δωσω 30??40?? ΟΚ! την ψηφιακη μαζι με εξοδα μεταφορας την πληρωσα 170ευρο τη στιγμη που στο πλαισιο π.χ εχει 330... οποτε ειπα οσο και να παει οκ... το θεμα ειναι οτι το μαγαζι στο ebay που το αγαροσα λεει οτι δεν γραφουν απ'εξω gift και φοβαμαι μη μου ριξουν καμια καμπανα του 100ευρου+ +++ και βλαστιμαβ την ωρα και τη στιγμη που πατησα το buy ξερει κανεις απο την εμπειρια του η και γενικα ποσο μπορει να μου ερθει το τελωνειο??? επισης επειδη πολυ αργουν---οι αλλοι μου την εστειλαν σε 2!!!μερες και το τελωνειο την εχει 7 μερες---μπορω να παω ο ιδιος απο εκει ξερω εγω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Με ποια μεταφορική ερχεται το δέμα?Εχεις tracking number? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Αν την χτύπησε απο Αμερική και έρχεται με USPS την γλίτωσε κατα πάσα πιθανότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waterpolistas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 παιδια μια βοηθεια γιατι αγοραζω πρωτη φορα απο το ebay σκεφτομαι να αγορασω iphone απο το αμερικανικο ebay. το iphone τηα κανει 100-150ε ποαο περιπου θα μου ερθουν οι δασμοι απο το τελωνειο?? και με ποιους τροπους μπορω να αποφυγω το τελωνειο???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Να στο στείλει με το αμερικάνικο ταχυδρομείο (USPS) και όχι με UPS , επίσης πες του αν μπορεί να μην σου βάλει απόδειξη μέσα στο κουτί αλλα να στην στείλει σε άλλο φάκελο και να σημειώσει αν μπορεί πάνω ότι είναι δώρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waterpolistas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 σ'ευχαριστω φιλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα