roybatty Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Μάλλον έπεσα σε μεγάλο απατεώνα!!!Αγοράζω στις 8/5/2009 αυτό το αντικείμενο http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=150246664654 και μετά από ένα μήνα χωρίς να το έχω παραλάβει του στέλνω email και μου λέει ότι δεν είναι in stock και να διαλέξω ένα άλλο από το ebay shop του ή να περιμένω μέχρι τον άλλον μήν που ΜΠΟΡΕΙ και να το έχει. Μα είναι δυνατόν?!?!?! πούλησε ένα αντικείμενο το οποίο δεν είναι in stock??? Τι λέτε? Έπεσα σε απατεώνα? ...μα είναι δυνατόν να αγοράζετε από κινέζους και μετά να περιμένετε να βρείτε και το δίκιο σας? Πιθανότατα την παραγγελία σου την είδε μετά από ένα μήνα,γιατί είχε πολλές ή γιατί περίμενε να παραγγείλει και κανένας άλλος από Ελλάδα/Βαλκάνια και να τα στείλει όλα μαζι.Μη μου πεις πως περίμενες και συνέπεια Τέλωσπάντων,επειδή ο συγκεκριμένος έχει αρκετά μεγάλο feedback και μπήκε και στον κόπο να σου απαντήσει,μάλλον δεν είναι απατεώνας.Πάρε κάτι άλλο.Δεν αξίζει τον κόπο να ανοίξεις paypal dispute για κάτι τόσο μικρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Μάλλον έπεσα σε μεγάλο απατεώνα!!! Αγοράζω στις 8/5/2009 αυτό το αντικείμενο http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=150246664654 και μετά από ένα μήνα χωρίς να το έχω παραλάβει του στέλνω email και μου λέει ότι δεν είναι in stock και να διαλέξω ένα άλλο από το ebay shop του ή να περιμένω μέχρι τον άλλον μήν που ΜΠΟΡΕΙ και να το έχει. Μα είναι δυνατόν?!?!?! πούλησε ένα αντικείμενο το οποίο δεν είναι in stock??? Τι λέτε? Έπεσα σε απατεώνα? Ο τύπος ή είναι απατεώνας ή είναι ανοργάνωτος.Εχει πολλά αρνητικά feedbacks και όλα λένε για αντικείμενα που ξαφνικά βγήκαν out of stock!!! Αλλοι ακόμα περιμένουν τα αντικείμενα που αγόρασαν.....Μην του κάνεις το χατίρι να πάρεις κάτι άλλο.Το έχει σύστημα.Ζήτα τα λεφτά σου πίσω κατευθείαν και αν μπορείς βάρα και κανένα αρνητικό feedback μπας και βάλει μυαλό.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ffseriespower Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 ...μα είναι δυνατόν να αγοράζετε από κινέζους και μετά να περιμένετε να βρείτε και το δίκιο σας? Πιθανότατα την παραγγελία σου την είδε μετά από ένα μήνα,γιατί είχε πολλές ή γιατί περίμενε να παραγγείλει και κανένας άλλος από Ελλάδα/Βαλκάνια και να τα στείλει όλα μαζι.Μη μου πεις πως περίμενες και συνέπεια Τέλωσπάντων,επειδή ο συγκεκριμένος έχει αρκετά μεγάλο feedback και μπήκε και στον κόπο να σου απαντήσει,μάλλον δεν είναι απατεώνας.Πάρε κάτι άλλο.Δεν αξίζει τον κόπο να ανοίξεις paypal dispute για κάτι τόσο μικρό. Έχω αγοράσει αρκετές φορές απο κινέζους και είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό. Εγώ μια φορά δεν θέλω τίποτα άλλο και του έστειλα email ζητώντας τα χρήματα μου πίσω. Τώρα αν τα στείλει πίσω (έχω πληρώσει με paypal) πως θα τα βάλω στο λογαριασμό της κάρτας? Γιατί λογικά μέσω Paypal θα τα στείλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Τα παίρνεις πίσω και τα χρησιμοποιείς σε επόμενη αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ffseriespower Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Τελικά χτες το βράδυ άνοιξα dispute και σήμερα το πρωί το Paypal Μου το έκλεισε γιατί λέει ότι ο πωλητής μου έδωσε refund. Έγώ αυτό το refund που μπορώ να το δω γιατί στην αρχική σελίδα του Paypal δεν λέει τίποτα. Μπήκαν κατευθείαν μήπως στον λογαριασμό όπου έχω την κάρτα και τραβάω χρήματα για το Paypal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harrysvr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Οι επιστροφές οι δικές μου μπαίνουν στην πιστωτική μου κάρτα και "φαίνονται" ύστερα απο 3 μέρες. Λογικά έπρεπε να φαίνεται όπως επίσης και να σου έρθει mail refund(attached photo). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigo6125913 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 τίποτα. Μπήκαν κατευθείαν μήπως στον λογαριασμό όπου έχω την κάρτα και τραβάω χρήματα για το Paypal? Αν πληρωσες με καρτα τοτε δεν θα φανει στο paypal. Τα χρηματα μπαινουνε απ ευθειας στον λογαριασμο που ειναι συνδεδεμενη η καρτα σε 2 εργασιμες ημερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Να ρωτησω κατι παιδια σχετικα με πωλησεις στο ebay. Εχω μια φωτογραφικη και θελω να την δωσω, αν ας πουμε πιασει τα 180 ευρω ποση προμηθεια κραταει το paypal; Και κατι τελευταιο αν με πληρωσουν με paypal ποσο καιρο κανουν να μπουν τα χρηματα; Μπορει να γινει καμια απατεωνια εκει και να μην παρω τα χρηματα μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 για την προμήθεια του paypal δεν ξέρω ακριβώς. Σίγουρα παίρνει προμήθεια το ebay και μάλιστα 2 ειδών. μια insertion fee μόνο και μόνο που βάζεις την αγγελία και final value fee με βάση την τιμή που το πούλησες. Πιο συγκεκριμένα δες εδώ http://pages.ebay.co.uk/help/sell/fees.html Μλκια δεν παίζει να γίνει με το paypal.Αυτοί δεσμεύουν τα χρήματα του αγοραστή και στα δίνουν και άν δε του έρθει το αντικείμενο κάνει claim και του κάνεις refund Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mithrid Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 στην περιπτωση μου που δεν εχω λαβει ακομα το πακετο μου απο chinavasion τι κανω?τους εχω στειλει μυνημα για την καθυστερηση των 15ημερων κ δεν μου εχουν απαντησει.λετε να μου τα φαγανε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polisv Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 στην περιπτωση μου που δεν εχω λαβει ακομα το πακετο μου απο chinavasion τι κανω?τους εχω στειλει μυνημα για την καθυστερηση των 15ημερων κ δεν μου εχουν απαντησει.λετε να μου τα φαγανε? Σίγουρα ΟΧΙ αλλά είναι πολύ αργοί..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mithrid Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Σίγουρα ΟΧΙ αλλά είναι πολύ αργοί..... δηλαδη ποσο πρεπει να περιμενω?αν...λεμε αν...δεν ερθει σε μια βδομαδα τι κανω?παντως δεν εχω λαβει καμια απαντηση σε κανενα απο τα μυνηματα που ειχα στειλει εξαρχης και αυτο με ανυσηχει παρα πολυ! υπαρχει κανενα αλλο site εντος ευρωπαικης ζωνης που να ειναι τοσο φθηνα οσο το chinavasion? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polisv Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 δηλαδη ποσο πρεπει να περιμενω?αν...λεμε αν...δεν ερθει σε μια βδομαδα τι κανω?παντως δεν εχω λαβει καμια απαντηση σε κανενα απο τα μυνηματα που ειχα στειλει εξαρχης και αυτο με ανυσηχει παρα πολυ! υπαρχει κανενα αλλο site εντος ευρωπαικης ζωνης που να ειναι τοσο φθηνα οσο το chinavasion? Η Εξυπηρέτηση Πελατών (ειδικά εάν σε έχει αναλάβει μία SiIrley) είναι αργα παν τα ζα... Δεν γνωρίζω γιά αλλο site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mithrid Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 αδικα κατηγορησα την chinavasion για αργοπορια.τα ελτα κανανε γκαφα.ειχε ερθει το πακετο απο τις 10του μηνα!τεσπα,εχω προβλημα με το κινητο που παρελαβα.ενω λειτουργουσε,μετα απο 2ωρες οταν πηγα να κανω κληση απο την 2η καρτα(παιρνει 2σιμ) ξαφνικα μαυρη οθονη και παπαλα.δεν ανοιγει ουτε με σφαιρες.τι να κανω?πρεπει να το στειλω πισω ή να ζητησω πισω τα λεφτα?ριξτε λιγο βοηθεια.ειμαι πρωταρης με αυτα κ δεν ξερω πως να το χειριστω.αν μπορει καποιος να μου γραψει και ενα κειμενο στα αγγλικα να το στειλω θα ηταν καλα.ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 αδικα κατηγορησα την chinavasion για αργοπορια.τα ελτα κανανε γκαφα.ειχε ερθει το πακετο απο τις 10του μηνα!τεσπα,εχω προβλημα με το κινητο που παρελαβα.ενω λειτουργουσε,μετα απο 2ωρες οταν πηγα να κανω κληση απο την 2η καρτα(παιρνει 2σιμ) ξαφνικα μαυρη οθονη και παπαλα.δεν ανοιγει ουτε με σφαιρες.τι να κανω?πρεπει να το στειλω πισω ή να ζητησω πισω τα λεφτα?ριξτε λιγο βοηθεια.ειμαι πρωταρης με αυτα κ δεν ξερω πως να το χειριστω.αν μπορει καποιος να μου γραψει και ενα κειμενο στα αγγλικα να το στειλω θα ηταν καλα.ευχαριστω. Είδες το τυράκι ,αλλά δεν είδες τη φάκα φίλε μου.... Πήγες και αγόρασες την κινεζιά ,απο την άλλη άκρη του κόσμου ,γιατί ήταν φτηνή.Τώρα που χάλασε μετά απο 2 ωρες λειτουργίας ,ψάχνεις τι να κάνεις.Λεφτά να πάρεις πίσω ξέχασέ το.....Στείλε mail και πες τους αν δεχονται να το στείλεις πίσω και να σου στείλουν άλλο καινούριο!Εννοείτε βέβαια οτι εσυ θα πληρώσεις τα μεταφορικά...... Αν την πατήσεις μια φορά ,μετά βάζεις μυαλό και δεν το ξανακάνεις!Καλό κουράγιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα