million_voices Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 μπορω να στειλω μεχρι 5 μηνυματα ημερησιως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigo6125913 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μπορώ να βάλω μέσω paysafecard λεφτά στο paypal. Νομιζω πως οχι αλλα δες καλυτερα στο σιτε αν εχει τετοιο τροπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 εχω στειλει 5 ερωτησεις σε πωλητες και στην 6η μου βγαζει "You have exceeded the maximum number of messages you can send." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) ξερει κανεις τι σημαινει το International shipping only for APO/FPO Address, Canada, Hawaii, Alaska, APO or Puerto Rico $49.99.00 and please add 49.99 for each additional unit. (Bidder is responsible for any International Tariff) Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2009 από million_voices Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gwgwsk Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Σκέφτομαι να παραγγείλω από Αμερική κάτι παπούτσια που μαζί με τα μεταφορικά βγαίνουν περίπου 220 ευρώ. Λέει ότι μου το στέλνει με USPS υπάρχει περίπτωση να μου το σταματήρουν στο τελωνείο και να πληρώσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomikaria Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Σκέφτομαι να παραγγείλω από Αμερική κάτι παπούτσια που μαζί με τα μεταφορικά βγαίνουν περίπου 220 ευρώ. Λέει ότι μου το στέλνει με USPS υπάρχει περίπτωση να μου το σταματήρουν στο τελωνείο και να πληρώσω? Aν του πεις να στο μαρκάρει και ως gift,το πιθανότερο είναι να μην έχεις πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gwgwsk Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) Aν του πεις να στο μαρκάρει και ως gift,το πιθανότερο είναι να μην έχεις πρόβλημα. Γράφει στην περιγραφή του ότι ούτε σα δώρο μπορεί να το στείλει ούτε πιο χαμηλεί\\ή τιμή να βάλει. Λέει ότι απαγορέυεται από την κυβέρνηση κ τέτοια. Άφου έχω ακούσει ότι μόνο τα ιδιωτικά κούριερ ανοίγουν δεν ισχύει? Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2009 από gwgwsk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomikaria Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Από Αμερική δεν το στέλνει??'Εχω αγοράσει πολλές φορές από εκεί με USPS και μια χαρά μπορεί να δηλωθεί ως δώρο...Προφανώς δεν θέλει να το κάνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giama Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Γράφει στην περιγραφή του ότι ούτε σα δώρο μπορεί να το στείλει ούτε πιο χαμηλεί\\ή τιμή να βάλει. Λέει ότι απαγορέυεται από την κυβέρνηση κ τέτοια. Άφου έχω ακούσει ότι μόνο τα ιδιωτικά κούριερ ανοίγουν δεν ισχύει? Δεν θέλει να το κάνει γιατί είναι παράνομο και μπορεί να βρει το μπελά του. Και από USPS μπορεί να ανοιχτεί, και ανοίγονται δειγματοληπτικά διαφόρων αξιών πακέτα, απλά από courier είσαι σίγουρος ότι θα το ανοίξουν/θα σε χρεώσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gwgwsk Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δεν θέλει να το κάνει γιατί είναι παράνομο και μπορεί να βρει το μπελά του.Και από USPS μπορεί να ανοιχτεί, και ανοίγονται δειγματοληπτικά διαφόρων αξιών πακέτα, απλά από courier είσαι σίγουρος ότι θα το ανοίξουν/θα σε χρεώσουν. Ναι γράφει ότι ειναι παρανομο. Δηλαδή δεν μπορώ να είμαι σίγουρη αν θα ανοιχτεί ε? Κ λέμε αν ανοιχτεί τι θα μου χρεώσουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proudqueen Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Aν αγορασεις κατι με paypal σου στελνουν το αντικειμενο στην διευθυνση που εχεις δηλωσει στο pp ή στη διευθυνση που εχεις δηλωσει στο site;;;; (οχι e-bay στην προκειμενη περιπτωση) edit: ενταξει εβγαλα ακρη μην απαντησετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mithrid Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 παντως εγς εκανα παραγγελια απο chinavasion κ ακομα περιμενω,αν και μου εχουν στειλει τον κωδικο του προιοντος για τη μεταφορα. παντως βρε παιδια θα τρελαθω.δειτε λιγο αυτο κ πειτε μου αν ειναι αληθεια... http://www.lulu38.com/goodsview.asp?bjxGid=3371 εγω πιστευω οτι λενε ψεματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roybatty Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) ξερει κανεις τι σημαινει το International shipping only for APO/FPO Address, Canada, Hawaii, Alaska, APO or Puerto Rico $49.99.00 and please add 49.99 for each additional unit. (Bidder is responsible for any International Tariff) Σημαίνει πως δεν στέλνει Ελλάδα.Δεν χάνεις τίποτα να τον ρωτήσεις πάντως. Ναι γράφει ότι ειναι παρανομο. Δηλαδή δεν μπορώ να είμαι σίγουρη αν θα ανοιχτεί ε? Κ λέμε αν ανοιχτεί τι θα μου χρεώσουν? Αν τα παπούτσια κάνουν 220 ευρώ με τα μεταφορικά θα πληρώσεις: 220ευρώ χ (δασμός % ) χ 19% ΦΠΑ Ο δασμός εξαρτάται από το TARIC code. Υπάρχει προηγούμενη απάντησή μου στο συγκεκριμένο thread που περιγράφει αναλυτικά τους δασμούς σε περίπτωση εκτελωνισμού. Παρεμπιπτόντως,επειδή διαβάζω πολλά φαιδρά ως απαντήσεις σε αυτό το thread,οι υποψήφιοι αγοραστές έχετε υπ'οψην σας πως: 1) ΟΛΑ τα δέματα περνάνε από το τελωνείο από χώρες εκτός ΕΕ,είτε σας τα στείλουν με USPS,είτε με κάποιο Courier.Το αν θα πληρώσεις δασμούς είναι άλλο θέμα και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. 2) Το να δηλώσει ο πωλητής το δέμα ως gift ΔΕΝ σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι σίγουρα θα γλιτώσετε το τελωνείο. 3) Τα 3 ευρώ που χρεώνουν τα ελτα δεν έχουν να κάνουν με το τελωνείο αλλά με ότι ασχολούνται με τον εκτελωνισμό του δέματος σας,είτε πληρώσετε είτε δεν πληρώσετε δασμούς. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2009 από roybatty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 παντως εγς εκανα παραγγελια απο chinavasion κ ακομα περιμενω,αν και μου εχουν στειλει τον κωδικο του προιοντος για τη μεταφορα.παντως βρε παιδια θα τρελαθω.δειτε λιγο αυτο κ πειτε μου αν ειναι αληθεια... http://www.lulu38.com/goodsview.asp?bjxGid=3371 εγω πιστευω οτι λενε ψεματα. Κινέζικη εταιρεία με e-mail του τύπου [email protected] και τιμές στο 1/3 των κανονικών!!!! ΧΑΧΑΧΑ!!! Οποιος την πατήσει ,την πάτησε και αντε μετά να βρείς το δίκιο και τα λεφτά σου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ffseriespower Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Μάλλον έπεσα σε μεγάλο απατεώνα!!! Αγοράζω στις 8/5/2009 αυτό το αντικείμενο http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=150246664654 και μετά από ένα μήνα χωρίς να το έχω παραλάβει του στέλνω email και μου λέει ότι δεν είναι in stock και να διαλέξω ένα άλλο από το ebay shop του ή να περιμένω μέχρι τον άλλον μήν που ΜΠΟΡΕΙ και να το έχει. Μα είναι δυνατόν?!?!?! πούλησε ένα αντικείμενο το οποίο δεν είναι in stock??? Τι λέτε? Έπεσα σε απατεώνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα